Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
OFF:Drigo írta: Szerintem jól néz ki, de főleg a kapus mez a VB-n is ilyenek voltak a kapus cuccok és már az is tetszett, viszont az az arany feliratozás nem nagyon illik rá a mezre.
Ha ezek után nem nyrjük meg a kupát, akkor azt csak magunknak köszönhetjük, amennyi helyzetet elszórakoztunk...A végén már azt hittem, hogy kiegyenlít az Espanyol, azért meleg volt a végén(nem is annyira a végén, hanem amikor Motta szerencsére mégsem sérült meg).Saviola írta:Örülök,hogy nyertünk..Szép volt fiúk,már csak otthon kell alkotni.
Szerintem jól néz ki, de főleg a kapus mez a VB-n is ilyenek voltak a kapus cuccok és már az is tetszett, viszont az az arany feliratozás nem nagyon illik rá a mezre.STUPIDSHARK írta:Otthon már jóval könnyebb lesz. A mez viszont nagyon nem tetszik Neutral
1-0-ra nyertünk, a gólt Giuly szerezte az 1. félidő végén. De ha visszaolvasol, akkor látni fogod.Tibi1982 írta:sziasztok, az espanyol elleni meccs mennyi lett??? Ki lőtte a gólt-gólokat?
Majd igyekszem. Ígérem próbálkozni fogok, ha arra van szükség, hogy neten nézzük a meccset.ozsimiki írta: Lujo Isten tartsa meg jó szokásodat,remélem máskor is kisegítesz minket hasonlóan jó linkekkel!
1000% operatőr is azért tette be!antiimperialista írta:Szerintem ezt az Espanyol szurkolók rakták ki, a taxis esetre gondolva...Marci írta:Gondolom azt hogy felszáll a buszra. Nagyon hasonlít ez a katalán a franciára
Ez talán azt jelenti, hogy az idény végén megint buszozni fog a csapat a városbanés most Zambrotta is rajta lesz a buszon
Tiszta ballábas szög volt ökörség lett volna, ha onnan Ronnie akarja lőni, egyébként nagyon húzott a lövés nem sokon múltChris0527 írta:Furcsa h nem Ronnie rugta a szabadot hanem Motta, megérdemeltünk volna még 1 gólt. De sebaj majd a Camp Nou-ba.
Szerintem ezt az Espanyol szurkolók rakták ki, a taxis esetre gondolva...Marci írta:Gondolom azt hogy felszáll a buszra. Nagyon hasonlít ez a katalán a franciára
Ez talán azt jelenti, hogy az idény végén megint buszozni fog a csapat a városbanés most Zambrotta is rajta lesz a buszon