Bajnoki Mérkőzések 07-08
Forca Barcaaa!!4 nagyon remélem, hogy 3 pontot szerzünk... MINDENT BELE Skacok!!!

-
- Director del Fútbol
Nehogymár Xavi maradjon ki a kezdőből!
Szerintem Xavi sokkal többet tesz hozzá a csapat játékához mostanában,mint Deco,én inkább a portugált hagynám ki,ha játszik Iniesta.
Abban viszont nagyon bízok,hogy Marquez a középpályán kezd,Thuram meg a védelemben.
Szerintem Xavi sokkal többet tesz hozzá a csapat játékához mostanában,mint Deco,én inkább a portugált hagynám ki,ha játszik Iniesta.
Abban viszont nagyon bízok,hogy Marquez a középpályán kezd,Thuram meg a védelemben.
- realmadridfan
- Barça B
- Kapcsolat:
Jóhogy, a SK [auto_cenzúra], akinek mindkettő van 10000% hogy a sport1-en fogja nézni!
Jó szurkolást!
Jó szurkolást!

- realmadridfan
- Barça B
- Kapcsolat:
Helló barcások!
A sport1 adja! Én már nagyon várom! Jó meccsnézést!
A sport1 adja! Én már nagyon várom! Jó meccsnézést!

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Sport 1 is adja élőben,láttam amikor reklámozták..vagy azóta változott valami ?
A meccsről..nehéz lesz nagyon,főleg,ha úgy játszunk mint a Chelsea ellen,mert az maga volt a katasztrófa..össze kell szednünk magunkat és egy jó eredményt elérni Madridban..a szerdán látottak alapján egyáltalán nem vagyok biztos a győzelemben.
Mindenkinek fel kell javulni és max. összpontosításra lesz szükség,vmint akarásra és hajtásra..másként esélytelen szvsz..
FoRcA BaRcA!

A meccsről..nehéz lesz nagyon,főleg,ha úgy játszunk mint a Chelsea ellen,mert az maga volt a katasztrófa..össze kell szednünk magunkat és egy jó eredményt elérni Madridban..a szerdán látottak alapján egyáltalán nem vagyok biztos a győzelemben.
Mindenkinek fel kell javulni és max. összpontosításra lesz szükség,vmint akarásra és hajtásra..másként esélytelen szvsz..

FoRcA BaRcA!

,,Azt hitted, hogy mi történt."
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Akkor ezek szerinte valszínű,h az egész meccset is leadják majd a BARCA Tv-ben...Atesz írta:Sport Klub-on adták az összefoglalót!!!![]()
Ezek szerint megegyeztek
Na ez nagyon jó! Nagy meccs volt!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Köszi!
Köszi!!
Sport Klub adja ugye?
Sport Klub adja ugye?
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy melyik napon és hánykor lesz az El Classico?
Mielőbbi gyors választ várnék!
Tudja valaki, hogy melyik napon és hánykor lesz az El Classico?
Mielőbbi gyors választ várnék!
Sziasztok,
Egyetértek az alább leírtakkal és azt hiszem sokakkal egyetemben sajnálhatom, hogy nem láttam a Sevilla elleni meccsünket, de a leírás alapján nagyon jó lehetett
Sztem is hozhatók lehetnek a köv. meccseink, bár sztem a Cselszkij elleni nehezebb lesz, mint most előre gondolnánk, de ne legyen igazam!
Nagyon fontos lesz a felállás, nekem tetszik Lionelmessi által vázolt hadrend, remélem Rijkaard nem teszi be az idióta Oleguert és Giuly helyett is Messi-t játszatja majd, vmint Rafa fog védekezni Motta helyett a középpályán. A múltkori brémai meccsen, amikor megláttam a felállást, már akkor rossz érzésem volt, aztán a meccs csak igazolta ezt. Remélem Rijkaard tanult ebből és nem kísérletezős kedvében lesz, hanem igyekszik majd mindkét meccsen minél kevesebbet rizikózni és végre a lehető legjobb felállást választani. Amúgy Oleguer-ék jöhetnek majd a Santander ellen...
Szóval, ha így folytatjuk nem lesz gond, bárkit lesimázhatunk!
Forca Barca!!!
Egyetértek az alább leírtakkal és azt hiszem sokakkal egyetemben sajnálhatom, hogy nem láttam a Sevilla elleni meccsünket, de a leírás alapján nagyon jó lehetett

Sztem is hozhatók lehetnek a köv. meccseink, bár sztem a Cselszkij elleni nehezebb lesz, mint most előre gondolnánk, de ne legyen igazam!
Nagyon fontos lesz a felállás, nekem tetszik Lionelmessi által vázolt hadrend, remélem Rijkaard nem teszi be az idióta Oleguert és Giuly helyett is Messi-t játszatja majd, vmint Rafa fog védekezni Motta helyett a középpályán. A múltkori brémai meccsen, amikor megláttam a felállást, már akkor rossz érzésem volt, aztán a meccs csak igazolta ezt. Remélem Rijkaard tanult ebből és nem kísérletezős kedvében lesz, hanem igyekszik majd mindkét meccsen minél kevesebbet rizikózni és végre a lehető legjobb felállást választani. Amúgy Oleguer-ék jöhetnek majd a Santander ellen...
Szóval, ha így folytatjuk nem lesz gond, bárkit lesimázhatunk!
Forca Barca!!!
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Barca viedók és összefoglalók topic a Barca Meccsek topicon belül!BarcafanTomee írta:Hali!
Valaki fel tudná tenni a sevilla elleni gólokat?
Köszi
ja és forza BARCA

Ott találsz!
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Hali!
Köszi
ja és forza BARCA
Köszi
ja és forza BARCA
Tyííha megvertük a Sevillat! Nekem még csak most esett le, nézem Ronaldinho dupla és még Messi is betalált, nem is akárhogy. Nah igen most jön az ősz két lefontosabb meccse egy hét alatt, ajaj nem lesz egyszerű, de meg tudják csinálni a srácok!! Forca Barca!
- Andris
- Adminisztrátor
nincs bl topic, ugyhogy ide: itt az oroszok elleni nyersanyag:
Valdés,Jorquera,Iniesta,Ronaldinho,Edmílson,Puyol
Sylvinho,Gudjohnsen,Márquez
Xavi,Giuly,Oleguer
Saviola,Thuram,Messi
Zambrotta,Deco,Motta,Ezquerro,Gio
el tudnék képzelni egy ilyet:
Valdes
Zambrotta,Thuram, Puyol, Gio
Marquez
Iniesta, Deco/Xavi
Messi, Guddy/Saviola, Dinhoooooooooooooooooo
nem tom eldönteni, h Deco, vagy Xavi, és h Guddy, vagy Saviola.
na nem mintha nekem kéne dönteni

Valdés,Jorquera,Iniesta,Ronaldinho,Edmílson,Puyol
Sylvinho,Gudjohnsen,Márquez
Xavi,Giuly,Oleguer
Saviola,Thuram,Messi
Zambrotta,Deco,Motta,Ezquerro,Gio
el tudnék képzelni egy ilyet:
Valdes
Zambrotta,Thuram, Puyol, Gio
Marquez
Iniesta, Deco/Xavi
Messi, Guddy/Saviola, Dinhoooooooooooooooooo
nem tom eldönteni, h Deco, vagy Xavi, és h Guddy, vagy Saviola.

na nem mintha nekem kéne dönteni

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Charlie-nak minden tekintetben igaza van!Charlie írta:Sevilla elleni meccstől is féltem, de mondhatni nagy nehézségek nélkül átléptünk rajtuk. Chelsea-ék verhetők, a sajnálatos sérülések miatt is, nőttek is az esélyeink, de ebben a hónapban ők lesznek a legnehezebb ellenfél. Margithék természetesen favoritok otthon, nem lenne meglepetés, ha zakóznánk, bár ahogy elnézem a játékukat, meg hogy a világsztár edzőjük pont a legjobb játékosaikra pikkel, azt mondom, van esélyünk ott is a 3pontra. Hatalmas tett lenne a +9pont. Mondhatni a kötelező megvan a Sevilla legyűrésével, ha a Bl nem jól alakulna, akkor ott van még idő bőven javítani, és a klasszikus az, pedig 2 esélyes. De mindenhol jól állunk, sőt...
Egyelőre az ellenfélnek van oka félni, mint nekünk bárkitől is.![]()
C.
Bármennyire is rosszul játszanak egyenlőre mind a Chelsea,mind a Madrid, nem szabad leírni őket, mert 1 ilyen rangadóra +változhat sokminden! Persze,ha marad tökugyanígy a mutatott játék,akkor mindkét meccsen mi számítunk jóval esélyesebbnek,de mondom,szerintem sima dolgunk semmiképp sem lessz! Bízok én is nagyon a fiúkban,és szurkolok azért,h végképp elhalgattasuk a legnagyobb riválisaink (Chelsea,Madrid) szurkólóit!
Allig várom már ezeket a meccseket!
FORZA BARCAAA!!!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Remélem minél hamarabb rendbe fog jönni!Subinho írta:nem, sajnos!!! pedig örültem neki, h reikard berakta végre a csapatba és főleg nem egy sörmeccsen!!! állítólag válficama van, az úgytudom 3-4 hét... de nem tudok biztosat...kath23 írta:Bellettiröl tud valaki valamit?
Tegnap kiharcolt 1 11est,kár,h megsérült...
Úgy érzem,h idén ismét a jobb formáját fogja hozni,nem pedig a tavalyi idény nagyrészében mutatottat....(kivéve persze a Bl döntő

- Subinho
- Director del Fútbol
nem, sajnos!!! pedig örültem neki, h reikard berakta végre a csapatba és főleg nem egy sörmeccsen!!! állítólag válficama van, az úgytudom 3-4 hét... de nem tudok biztosat...kath23 írta:Bellettiröl tud valaki valamit?