Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én meg azt mondom,átvészeljük ezt az időszakot úgy,hogy maradunk az élen,és továbbmegyünk a Bl-ben.Jó csapat a Werder,de mi azért más kategóriába tartozunk,még így is...Ronaldinho #10 írta:skacok, én abszolúte pesszimista vagyok, szal ne lepődjetek meg a következő hsz -omon:
Game Over. Eto'o, Messi, Saviola... Werdernél kikapunk, ebben az évben, csak verességet fogunk kapni, persze reméljük, hogy lesz 1-2 meccs amit megnyerünk. Werder ellen tuti hogy kikapunk, s így kiesünk. Ronaldinho -nak szükséges egy jó csapatmunka. Már így is nem úgy varázsol, ahogy tavasszal történt. a Zaragova meccsen csak szerencsén múlott. Guddy, Ronnie, gyula, ezquerro... hát ez abszolúte nem szép...
de azért: VISCA EL BARCA
Szerintem is csak arra emlékszel, hogy megkapHATja.grecki írta:Lehet, hogy iagazatok van, de nekem úgy rémlik, mintha lehozta volna valami korábban...De lehet, hogy csak azt, hogy lassan megkapja...
Másik, szerintetek Eto'o mi a fészkes francért nem kapja meg? Már 16 éves kora óta Spanyolhonban kergeti a lasztit. Ronaldo meg játszott vagy 3 szezont Barcelonában/Madridban, és ő már - de javítsatok ki, ha tévednék - megkapta. Hol van az igazság?
Lehet, hogy iagazatok van, de nekem úgy rémlik, mintha lehozta volna valami korábban...De lehet, hogy csak azt, hogy lassan megkapja...Enrique írta:Grecki,
Ivánnal tegnap beszéltem erről, de én is úgy tudom és ő is úgy tudja, hogy MÉG nem kapta meg. Se a mundo, se a sport, semmi nem hozta le - hírként! - hogy megkapta volna. Egy ilyen játékos-lapra nem lehet alapozni...
De még mindenképp utanjárok/unk.
Én úgy tudom, hogy még nem kapta meg, de még ebbe a szezonban megkapja.......Márquez megkapta a spanyol állampolgárságot,
mint ifista úgy tudom játszhat, csak a nagy csapatnál van megkötve a non-eu-s létszám.Los Barrachos írta:Szerintem úgy van, hogy akár játszik, akár nem játszik Eto'o, ugyanúgy lefoglalja az EU-s helyet, tehát nem léphetne még pályára dos Santos.
Akkor én is jól emlékeztem,csak nemtaláltam sehol sem alátámasztást!Game90 írta:Dos Santos előtt az út. Még jó, hogy Marquez megkapta az EU-s papírjait