Ezért max. citromdíjat kapott volna.Futo'o Balázs írta:A Fifa-díjat nem is az idei teljesítményéért kapta, hanem a tavalyiértZsolti írta:Barca-reál,Milan-Barca,Barca-Milan.köbö ennyi.Bodi írta:Jajj már megint....
Ha semmit nem csinált volna tavasszal,akkor nem kapott volna FIFA díjat.Azt elismerem,hogy nem volt csúcsformában,de még így is jól játszott.Aki nem hiszi el,az nézze meg videóról a Barca-Realt!És még jó pár meccs volt ahol jól játszott.
Ronaldinho Gauchó #2
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
-
- Barça B
A Fifa-díjat nem is az idei teljesítményéért kapta, hanem a tavalyiértZsolti írta:Barca-reál,Milan-Barca,Barca-Milan.köbö ennyi.Bodi írta:Jajj már megint....
Ha semmit nem csinált volna tavasszal,akkor nem kapott volna FIFA díjat.Azt elismerem,hogy nem volt csúcsformában,de még így is jól játszott.Aki nem hiszi el,az nézze meg videóról a Barca-Realt!És még jó pár meccs volt ahol jól játszott.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Barca-reál,Milan-Barca,Barca-Milan.köbö ennyi.Bodi írta:Jajj már megint....
-
- Director del Fútbol
Jajj már megint....
-
- Barça B
Szóval szerinted ennyit tud Dinho? Nem tarthatod túl sokraEszter21 írta:Nem fogadom el. Jó volt!!Futo'o Balázs írta:Én elfogadom, hogy tegnap az egész csapat egy nagy kalap xxx volt ha te elfogadod, hogy Ronaldinho egész eddigi idényben a tavalyihoz képest semmit nem csinálEszter21 írta:Szerintem az egész csapat teljesítménye volt az arcára írva, de ez az én véleményem és nem muszáj elfogadni...
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem fogadom el. Jó volt!!Futo'o Balázs írta:Én elfogadom, hogy tegnap az egész csapat egy nagy kalap xxx volt ha te elfogadod, hogy Ronaldinho egész eddigi idényben a tavalyihoz képest semmit nem csinálEszter21 írta:Szerintem az egész csapat teljesítménye volt az arcára írva, de ez az én véleményem és nem muszáj elfogadni...
-
- Barça B
Én elfogadom, hogy tegnap az egész csapat egy nagy kalap xxx volt ha te elfogadod, hogy Ronaldinho egész eddigi idényben a tavalyihoz képest semmit nem csinálEszter21 írta:Szerintem az egész csapat teljesítménye volt az arcára írva, de ez az én véleményem és nem muszáj elfogadni...
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem az egész csapat teljesítménye volt az arcára írva, de ez az én véleményem és nem muszáj elfogadni...Futo'o Balázs írta:Én láttam az arcán, hogy el van ragadtatva. Mondta is magában: Ez a fiú idén aranylabdát érdemelt volna. Ezek az ördöngős cselek, kár, hogy az a 35éves Villareal védő már 4x szereli le. Na de nem baj a 11-eseket azér berúgja úgy 60%kkalBoixos írta:tegnap nem ez volt az arcára írva. de nem vagyok pszichológus. lehet, h belső öröme volt.Eszter21 írta: Szerintem Laoprta elégedett vele, mint én...
-
- Barça B
Én láttam az arcán, hogy el van ragadtatva. Mondta is magában: Ez a fiú idén aranylabdát érdemelt volna. Ezek az ördöngős cselek, kár, hogy az a 35éves Villareal védő már 4x szereli le. Na de nem baj a 11-eseket azér berúgja úgy 60%kkalBoixos írta:tegnap nem ez volt az arcára írva. de nem vagyok pszichológus. lehet, h belső öröme volt.Eszter21 írta:Szerintem Laoprta elégedett vele, mint én...Boixos írta: ezt meséld el a laportáéknak is. kifizettek egy csomó lóvét kb 50 állandóan látható fogért.
-
- Llegenda del Barça
tegnap nem ez volt az arcára írva. de nem vagyok pszichológus. lehet, h belső öröme volt.Eszter21 írta:Szerintem Laoprta elégedett vele, mint én...Boixos írta:ezt meséld el a laportáéknak is. kifizettek egy csomó lóvét kb 50 állandóan látható fogért.Eszter21 írta: Nekem így is jó... Majd Eto'o helyette is rúgdaja a gólokat, ha ő nem szeretne...
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Barça B
Ja akkor én is játszhatnék, csak nem akarnék gólt lőni és várnám, hogy majd Samu meglője őketEszter21 írta:Nekem így is jó... Majd Eto'o helyette is rúgdaja a gólokat, ha ő nem szeretne...Zsolti írta:Vagy csak alázatosabban játszana...Boixos írta: azért nem lenne rossz, ha gólokat is rúgna.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem Laoprta elégedett vele, mint én...Boixos írta:ezt meséld el a laportáéknak is. kifizettek egy csomó lóvét kb 50 állandóan látható fogért.Eszter21 írta: Nekem így is jó... Majd Eto'o helyette is rúgdaja a gólokat, ha ő nem szeretne...
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Ja,hogy neked így jó?Szerintem ezzel csak te vagy így...meg mi az hogy nem szeretne gólokat lőni?ez baromság,de te biztosan jobban tudod.Eszter21 írta:Nekem így is jó... Majd Eto'o helyette is rúgdaja a gólokat, ha ő nem szeretne...Zsolti írta:Vagy csak alázatosabban játszana...Boixos írta: azért nem lenne rossz, ha gólokat is rúgna.
-
- Llegenda del Barça
ezt meséld el a laportáéknak is. kifizettek egy csomó lóvét kb 50 állandóan látható fogért.Eszter21 írta: Nekem így is jó... Majd Eto'o helyette is rúgdaja a gólokat, ha ő nem szeretne...
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Barça B
Vagy csak egyszer próbálna meg olyan egyszerűen játszani, mint teszem azt Xavi, aki nem próbál meg kicselezni minden arra járó védőt, hanem lepasszolja a ziccerben lévő játékosnak a labdát. Mert ez így hátráltat, a kevesebb néha TÖBB!!!Zsolti írta:Vagy csak alázatosabban játszana...Boixos írta:azért nem lenne rossz, ha gólokat is rúgna.Eszter21 írta: Ez hülyeség. Szerinem a csapatra nagyon jó hatással van. Mosolyog bíztatja őket, fantasztikus passzokat ad nekik. Kell ennél több?
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nekem így is jó... Majd Eto'o helyette is rúgdaja a gólokat, ha ő nem szeretne...Zsolti írta:Vagy csak alázatosabban játszana...Boixos írta:azért nem lenne rossz, ha gólokat is rúgna.Eszter21 írta: Ez hülyeség. Szerinem a csapatra nagyon jó hatással van. Mosolyog bíztatja őket, fantasztikus passzokat ad nekik. Kell ennél több?
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Sajna tegnap nem láttuk...Futo'o Balázs írta:Remek szabadrúgásai vannak, ontja az akciógolokat a bajnokságban, adja a balranézek jobbrapasszolom labdákat amikkel csak az a baj, hogy 10méterrel hosszabbak a kelleténél. Viszont csodaszép mosolya vanEszter21 írta:Ez hülyeség. Szerinem a csapatra nagyon jó hatással van. Mosolyog bíztatja őket, fantasztikus passzokat ad nekik. Kell ennél több?Futo'o Balázs írta: Oleguer-t az [auto_cenzúra] szét aki akarja. Munitis-t élmény volt nézni ahogy 10-ből 10x ment el mellette. Dinhonak meg ha van 5 megmozdulása egy meccsen ebből egy jó egy pocsék, 3 pedig hihetetlenül váratlan, zseniális, élmény nézni, de a csapatjátékot egyszerűen HÁTRÁLTATJA
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Vagy csak alázatosabban játszana...Boixos írta:azért nem lenne rossz, ha gólokat is rúgna.Eszter21 írta: Ez hülyeség. Szerinem a csapatra nagyon jó hatással van. Mosolyog bíztatja őket, fantasztikus passzokat ad nekik. Kell ennél több?
-
- Barça B
Remek szabadrúgásai vannak, ontja az akciógolokat a bajnokságban, adja a balranézek jobbrapasszolom labdákat amikkel csak az a baj, hogy 10méterrel hosszabbak a kelleténél. Viszont csodaszép mosolya vanEszter21 írta:Ez hülyeség. Szerinem a csapatra nagyon jó hatással van. Mosolyog bíztatja őket, fantasztikus passzokat ad nekik. Kell ennél több?Futo'o Balázs írta:Oleguer-t az [auto_cenzúra] szét aki akarja. Munitis-t élmény volt nézni ahogy 10-ből 10x ment el mellette. Dinhonak meg ha van 5 megmozdulása egy meccsen ebből egy jó egy pocsék, 3 pedig hihetetlenül váratlan, zseniális, élmény nézni, de a csapatjátékot egyszerűen HÁTRÁLTATJAEszter21 írta:Ti keveritek valakivel...
-
- Llegenda del Barça
azért nem lenne rossz, ha gólokat is rúgna.Eszter21 írta: Ez hülyeség. Szerinem a csapatra nagyon jó hatással van. Mosolyog bíztatja őket, fantasztikus passzokat ad nekik. Kell ennél több?
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Barça B
Vagy akár RijkaardZsolti írta:Na mindegy szerintem húzzon a kispadra!!!Játsszon Messi,vagy Iniesta.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ez hülyeség. Szerinem a csapatra nagyon jó hatással van. Mosolyog bíztatja őket, fantasztikus passzokat ad nekik. Kell ennél több?Futo'o Balázs írta:Oleguer-t az szívatja szét aki akarja. Munitis-t élmény volt nézni ahogy 10-ből 10x ment el mellette. Dinhonak meg ha van 5 megmozdulása egy meccsen ebből egy jó egy pocsék, 3 pedig hihetetlenül váratlan, zseniális, élmény nézni, de a csapatjátékot egyszerűen HÁTRÁLTATJAEszter21 írta:Ti keveritek valakivel...