Barça videók és összefoglalók
- Charlie
- Öreg Harcos
Nem tudom én....Úgy látom tetszett az előző,nem gúnyból irtad,akkor örülök!Rapika írta:Ez is vicc,vagy tényleg azt hiszed,h nem tetszett?!Charlie írta:Rapika írta:Ilyen poénokat szívesen olvasok!![]()
Nyugodtan poénkodj Charlie!![]()
Bocsi Zsolti!
Bocsi ha [auto_cenzúra] volt......
C.

C.
ezekszerint járt már budapestenCharlie írta:Már én sem hiszem hogy ő valaha szeretne visszatérni Európa legxebb városába!Barca írta:egy szezon erejéig már megtette.Enrique írta: Padra meg úgysem ülne le sztem..
C.

- Charlie
- Öreg Harcos
Már én sem hiszem hogy ő valaha szeretne visszatérni Európa legxebb városába!Barca írta:egy szezon erejéig már megtette.Enrique írta:Padra meg úgysem ülne le sztem..Charlie írta: Nem is a kezdőcsapatba követeljük már nagyon régóta!
C.
C.
-
- Jugador del Barça
egy szezon erejéig már megtette.Enrique írta:Padra meg úgysem ülne le sztem..Charlie írta:Nem is a kezdőcsapatba követeljük már nagyon régóta!Enrique írta: Én letöltöttem, mint a többi összefoglalót, de nem fogom megnézni...
Riq jól tolta, való igaz, de sztem akkor is esélytelen lenne a kezdőcsapatba kerülnie.
C.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Padra meg úgysem ülne le sztem..Charlie írta:Nem is a kezdőcsapatba követeljük már nagyon régóta!Enrique írta:Én letöltöttem, mint a többi összefoglalót, de nem fogom megnézni...Rapika írta:Akik fikázták Riquelmét,azok legaléább megnézik pár jó megmozdulását!
Riq jól tolta, való igaz, de sztem akkor is esélytelen lenne a kezdőcsapatba kerülnie.
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Nem is a kezdőcsapatba követeljük már nagyon régóta!Enrique írta:Én letöltöttem, mint a többi összefoglalót, de nem fogom megnézni...Rapika írta:Akik fikázták Riquelmét,azok legaléább megnézik pár jó megmozdulását!
C.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én letöltöttem, mint a többi összefoglalót, de nem fogom megnézni...Rapika írta:Akik fikázták Riquelmét,azok legaléább megnézik pár jó megmozdulását!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Én azért aggódok,hogy ne legyen több.De bízok a fiukban.Charlie írta:Én nem aggódok,én bízok a fiúkban,ez csak 1vereség volt...Zsolti írta:Senki sem temeti,csak aggódunk.K.Bálint írta:aszem a mostani meccs összefoglalója nem kell seniknek![]()
Remélem nem sokszor fog ez előfordulni, de azért még nem szabad elkezdeni temetni a Barcat!!!!!
Forca Barca!!!!!
Ilyenkor még inkább Forca Barca!
C.
-
- Barça B
én sem emiatt a vereség miatt aggódom hanem az utóbbi idők nyögvenyelős játéka miattCharlie írta:Én nem aggódok,én bízok a fiúkban,ez csak 1vereség volt...Zsolti írta:Senki sem temeti,csak aggódunk.K.Bálint írta:aszem a mostani meccs összefoglalója nem kell seniknek![]()
Remélem nem sokszor fog ez előfordulni, de azért még nem szabad elkezdeni temetni a Barcat!!!!!
Forca Barca!!!!!
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Én nem aggódok,én bízok a fiúkban,ez csak 1vereség volt...Zsolti írta:Senki sem temeti,csak aggódunk.K.Bálint írta:aszem a mostani meccs összefoglalója nem kell seniknek![]()
Forca Barca!!!!!
C.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Senki sem temeti,csak aggódunk.K.Bálint írta:aszem a mostani meccs összefoglalója nem kell seniknek![]()
Forca Barca!!!!!
aszem a mostani meccs összefoglalója nem kell seniknek
Forca Barca!!!!!

Forca Barca!!!!!
Forca Barca!
-
- Jugador del Barça
hát jo, legyenTaibi írta:Ezt az összefoglalót is tegyétek föl! Ez is csak egy meccs volt a 38 közül. Nem kell megnyerni az összes meccset, ha így is simán bajnokok leszünk!
http://strefatechno.host.sk/vil-bar/skrot.avi