Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó,de régi önmagához képest,a görög bajnokság az semmi!Game90 írta:Valaki írta itt, hogy a görög bajnokságban 8 meccs/8 gólAzért az nem semmi
Lehet,h lesznek felvillanásai,de szerintem állandósítani már nem fogja tudni a tőle megszokott zseniális játékátLos Barrachos írta:Pedig ebben a korban még vezérnek kellene lennie, na persze nem neki kell minden meccset megnyernie, de nemrég olvastam vele egy interjút, és azt mondta, hogy az Olympiakosz kerete jobb annál, mint amit mutat a csapat a BL-ben.
Hát ez azért várható volt...akvik írta:kikapott a pireus a valenciától.![]()
Nagy GRT Nekiakvik írta:Arisz-Olympiakos 2-3
Rivaldo 2gólt lőtt.
mert a Milan után nem a Barcás formájában nyomta, így nem nagyon kellett senkinek. Akik keresték: mallorca, espanyol, olimpiakosz... hát mégiscsak bajnok csapathoz ment...LG írta:A csucson kell abbahagyniGame90 írta:És még állítólag visszaakar vonulniTaibi írta:Rivaldo a hétvégi fordulóban lőtt egy laza mesterhármast...Ilyen játékosnak még játszani kell
Eltudnám most képzelni Barca mezben
. Főleg Messi kiesésével.
Monyuk azt nem értem, h a milán után miért ment az Olimpiakoszba...sok nagy csapatba befért volna
ez nagyon király volt!!! a tesi óra és a világ egyik legerősebb bajnoksága Ronaldinhoval!!!Los Banditos írta:Szerintem már nem bírná az iramot annyira a spanyol bajnokságba,talán néha csereként.
Úgylátom ittvan ez Ronnie végre berúgta mert nem görcsös,erre van rá egy pédám.Ma tesin fociztunk 1. meccsen 6-1-re szívtunk semmi nem jött össze nekem (se) aztán a 2. meccsen ugyanazokkal a csapatokkal 1-1-1-et játszittunk úgy hogy mi voltunk a jobbak a gólunkat én löttem,és nemvoltam ideges hanem felszívtam magam hogy ennek mostmár bekell mennie és bementTöbbet akarattal mint idegeskedéssel.
![]()
szépen rúgta őket, de azért a sorfal sem volt igazán a helyzet magaslatán...ozsimiki írta:Látod ez igaz! (bár lehet Ronnie-nak ezekután nemcsak az edzéseken fog menni a szabad... Zara ellen azért iszonyat jól rúgta őket)
Látod ez igaz! (bár lehet Ronnie-nak ezekután nemcsak az edzéseken fog menni a szabad... Zara ellen azért iszonyat jól rúgta őketLG írta:En sem tudom, de 1 biztos: A Barcának szinte van minden meccsen 2-3 szabija nagyon jo helyről...na abbol min. 1-et beraknaozsimiki írta:Hát én nemhinném,h tudna annyit segíteni,mint anno,de egyre kiváncsibb vagyok,lehet simán megcáfolnaRivaldo11 írta:Rivaldo visszaigazolása sajna csak álom...![]()
De mekkora lenne,ha az utolsó fél évet nálunk töltené,és nyerne vmi jelentőset...
Kétségem nincs hogy tudna nekünk segiteni,hisz ő egy zseni.![]()
Már ezért is jo lenne
En sem tudom, de 1 biztos: A Barcának szinte van minden meccsen 2-3 szabija nagyon jo helyről...na abbol min. 1-et beraknaozsimiki írta:Hát én nemhinném,h tudna annyit segíteni,mint anno,de egyre kiváncsibb vagyok,lehet simán megcáfolnaRivaldo11 írta:Rivaldo visszaigazolása sajna csak álom...![]()
De mekkora lenne,ha az utolsó fél évet nálunk töltené,és nyerne vmi jelentőset...
ozsimiki írta:Hát én nemhinném,h tudna annyit segíteni,mint anno,de egyre kiváncsibb vagyok,lehet simán megcáfolnaRivaldo11 írta:Rivaldo visszaigazolása sajna csak álom...![]()