Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan arra gondolok,hogy Raul kapta helyette a sárgát,utána meg utsó emberként beleszált a srácba,és arra is "csak" sárgát kapott.R.M.C.F írta:Pontosan mire gondolsz?Mert szeretném feljegyezni.A végén meg összevetjük és ....elgörbül a szád ha Ramosra azt kell mondanod nagyon jó játékos és bárki elfogadná.Petixy írta:R.M.C.F.:Remélem felírod a nem létező statisztikádba,hogy férfias Ramos megint megúszott egy egyébként simán megérdemelt kiállítást!
OFF: Agyban helyett ágyban-t olvastamCooltiszo írta:Jól játszott, de simán ki kellett volna állítani, ráadásul a végén feckózott full fölöslegesen. Sokat kell még fejlődnie agyban.
Amúgy meg ilyen alapon Cannavaro is tanulhatna még a spanyol fociból, mert Carew a maga gyök2jével szivatta.
rendben!kérlek bocsásd meg nekem eme hibámat!Game90 írta:Elfogultság nélkül bárki megmondja, hogy nem tudsz írnisergi1989 írta:abidálll mellet fiu má kel spnyolba jobekket mer ugynaz![]()
Azért kicsit odalehetne figyelni
Pontosan mire gondolsz?Mert szeretném feljegyezni.A végén meg összevetjük és ....elgörbül a szád ha Ramosra azt kell mondanod nagyon jó játékos és bárki elfogadná.Petixy írta:R.M.C.F.:Remélem felírod a nem létező statisztikádba,hogy férfias Ramos megint megúszott egy egyébként simán megérdemelt kiállítást!
Srácok! Mindenki tanuljon mindentCooltiszo írta:Jól játszott, de simán ki kellett volna állítani, ráadásul a végén feckózott full fölöslegesen. Sokat kell még fejlődnie agyban.
Amúgy meg ilyen alapon Cannavaro is tanulhatna még a spanyol fociból, mert Carew a maga gyök2jével szivatta.
Elfogultság nélkül bárki megmondja, hogy nem tudsz írnisergi1989 írta:abidálll mellet fiu má kel spnyolba jobekket mer ugynaz
Szerintem is folytassátok csak így továbbZidane 14 írta:Nagy kár, hogy kihagyta Nistelrooy a győzelmet jelentő 11-est, de nem baj, én meg voltam elégedve a csapattal, főleg a 2. félidővel, hajtottak mint a gép és meg is lett az eredménye! Így tovább!!!
Ezt mutatja számos nagy játékos akit igazán akartunk...vacak írta:R.M.C.F írta:Oh, ennél mi sem természetesebb...ozsimiki írta:Kicsit lejárt lemez,de érdekes![]()
Nem hiszem hogy MINDENT megtett a Madrid Kakáért nyáron.Akkor itt játszana.
Nem hiszem hogy MINDENT megtett a Madrid Kakáért nyáron.Akkor itt játszana.Capello nyilatkozata szerint akiket leigazoltak ,azokat kérte elsősorban.Hiába Igért Calderon neveket.Amikor igérte akkor még nem volt Capello.Aztán amikor szerződött hozzánk onnantól nem Calderon akarata volt a fontosabb hogy kit igazoljunk le.ozsimiki írta:Kicsit lejárt lemez,de érdekes![]()
Calderon nyilatkozta,h Kaka előtt nyitva áll mindig az ajtó,ha oda akar menni!
Kicsit ellentmondásos viszont az,h azt is mondja,h ő sosem beszélt Kaka-val,v képviselőjével,mert nem akart háborút a csalómilánnal![]()
Akkor minek igérte meg őt a kampányában,és miért próbáltak meg szinte mindent,h megszerezzék? Persze ő nem is beszélt senkivel
![]()
![]()
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20061122kaka.html
madrid nem klub, hanem egy vállalkozásChris írta:ezt nézzétek a blatter egy shrekkkfej ilyet mondani nem tudja, hogy a barca, ami több, mint egy klub. fel vagyok háborodva![]()
![]()
![]()
http://www.madridista.hu/hirek.php?ujhir_id=2280
sajnos úgytűnik aznap lesz teremtornám... PEdig énis szívesen részt vettem volna benne. Kijár neki minden ember legagyobb tiszteleteSharkinho írta:Katt
De gondolom adja az Mtv a szertartást,igazSharkinho írta:Katt
KösziFejo írta:Elvileg a temetésig.Game90 írta:Madridisták![]()
Puskás meddig lesz még kinnt nálatokSztem nagyon jó lett
![]()
Azért ez nem igy van. Mert lehet h a sok lövés többsége veszélytelen. Hiába birtokolja vki sokat a labdát, ha nem tud mit kezdeni veleLos Banditos írta:A megérdemel győzelem nálam ott kezdődik ha jóval több a kapuralövés kaputeltaláló,korner labdabirtoklás.Nos ezek közül több a Racing javára döntött.Sacchi írta:Kapura lövések: 13 15
Kaput eltaláló lövések: 6 10
Labdabirtoklás: 51% 49%
Madrid: 3 gól és egy meg nem adott találat.
Santander: Egy gól
A focit gólra játsszák![]()
Most nem kell azzal jönni, hogy de ha nincs Casillas akkor...
mert van Casillas. Ő is a csapat tagja. Szerencsére.