Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindjárt megsiratlak..R.M.C.F írta:Igazad van..csak attól hogy valaki Barca drukker attól még ne anyázzon...még itt se.Én sem tettem ilyeneket.
Nem tudom,hol kerülte el a csűrt-csavart mondatom az igazságot..te írtad,hogy a Lyon ellen jó az x is..s te nem reagáltál,hanem felháborodtál egy olyan dolgon,ami egy barcás fórumon,ahol mindenki utálja valamilyen szinten a realt,nem ritka.S belekötöttél abba az árva mondatba..R.M.C.F. írta:Csak idegesítő ha mindig ugy vannak csűrve-csavarva a mondatok hogy az elkerülje a tényszerűséget,igazságot.Aztán ha erre reagál egy Madridista akkor meg megy az anyázás meg a nagy po***ád meg stb....
Biztos,h sokkal szorosabb lesz a bajnokság,mint volt az tavaly!R.M.C.F írta:Hát akik előrébb helyezik a Realt jelenleg azok nem jól gondolják.Az tény hogy az El clasicón nyertünk,az is hogy abszolut megérdemelten.Az is tény hogy mi már továbbmentünk a BL-ből.De ezek csak egy szezon részei.Az hogy ki a jobb az május-juniusra dől el.A Barca még mindig jobb,mivel ha nektek nem megy a játék akkor is tudtok egyet begyötörni...mi meg ha nem megy a játék akkor ki is kapunk.Nekünk még sok a feladat ahhoz hogy visszatérjünk oda ahol kell lennünk.Az biztos hogy ezzel a vezetőséggel hamarossan meg lesz ez.Ha hagyják dolgozni őket.
Tavaly a tavaszi szezonban már több pontot szereztünk mint ti.Összel ba****tuk el.Akkor nem kellett volna hogy ennyire meglógjatok.Idén ez már most másképp van.Ugyhogy szeritem nagy derbi lesz a végső győzelemért.
Na hát ezt felejtsd el...Itt a madridistáknak kell toleránsnak lenni és "számszerűleg" ésszerűen cáfolni meg, ha valakinek tárgyi tévedése van.
Inkább neked van nagy po***ád szerintem.Leírod hogy beleokoskodtam...akkor az nem nagy pofa nem de? Előbb szedd össze magd aztán kezd el szidalmazni.Nem én kezdtem.Sajnálom ha fáj néha neked más véleménye.Beleokoskodtál...ez ilyen húú de beszóltam szó...aztán köze nem volt hozzá.Feljebb meg nem állt ne gondold.Elég ideje járok ide hogy megszokjam a stilust mit pl te is képviselsz...na az a szánalmas ahogy te irtad.Saviola írta:Én itt..veled ellentétbenR.M.C.F írta: Hú.Ezt megmondtad.Nekem volt nagy pofám? Te mégis miről beszélsz?Azt pedig hogy mézes mázas lennék...hát nem tudom te hol élsz.
Azt pedig végképp nem akarom hogy még a végén megkedvelj ugyhogy nem írok többet...![]()
[szerk. 'a nagy pofád'-at arra értettem,hogy beleokoskodtál egy olyan 'beszélgetésbe' egy nulla érvvel,vagy mivel,amihez közöd nem volt..namost ez egy fórum,tehát a 'beleokoskodás',szokványos,de nem egy ilyen 'Megint egy kis Real ellenes csűrés-csavarás a szavakkal.' szánalom mondattal..ennyit rólad..utána meg még neked állt feljebb,hát nehogy már még te legyél felháborodva,hogy felajánlottam az eltakarodást,azok után,hogy itt osztottad nekem a semmit..siralmas..]
Egy kicsit még "veszexem" veled.Zidane 14 írta:A Barca se vmi gólerős az utobbi időben...