Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
R.M.C.F

2006.11.25. 12:43:01

Hát azt nem is szeretné senki,nem kell csak szélsőségekben gondolkodni.
Mindenki írjon amit csak akar....
sergi1989
Capitá del Barça

2006.11.25. 11:17:56

annyiszor kilett ez má tárgyalva kár ezt így túlragozni!és abban igaza van boxios nak hogy nem kell itt nyalni egymásnak csak azért hogy...!
Blanco
Barça C

2006.11.25. 11:09:16

Egyetértek ez a 2 csapat gyülöli egymást Guti nem lesz soha Puyol legjobb cimborája Laporta nem fogja elhivni golfozni Calderont a 2 szurkoltábor soha nem fogja szeretni egymást és még hogy ha messze is vagyunk tölük azért ezt a nem szeretet az itteni fanatikus barca és real szurkolok is átérzik és nem szeretik hogy ha a saját cspatukat szidják szerintem aki ezt nem birja elviselni hogy itt szidják a realt ott meg a barcát akkor ne járjon át mert ugyis csak idegbeteg lesz
Boixos
Llegenda del Barça

2006.11.24. 22:26:25

azért remélem, nem lesz kötelező belépni a régi magyar-szovjet baráti társaság mintájára megalakuló barca-madrid fan klubba...

gyerekek!
nem kell ezt túlragozni! akinek nem fér bele az, h az övétől különböző véleményt is lát itt, és ezért csak gyökér módon tud megnyilvánulni a másikkal szemben, annak nem fog megmaradni a hsz-e, tök mindegy, h barca v madrid szurkoló az illető. ha valaki provokálja a többieket, annak sem, ha nem hagyja abba, akkor a reg.e sem.
erről madrid-tiszteletről meg annyit, h akik ezt reklamálják itt, általában olyan rekciókat kapnak, amit odaát kapnának azok, akik az ottani barca-tiszteletet hiányolnák.
a lényeg az, h aki tisztelni akarja őket, az tisztelje nyugodtan, aki viszont nem, az is tegye azt, amit jónak lát.
PUYOL-XAVI-INIESTA
R.M.C.F

2006.11.24. 18:52:36

Krojf: Az el clasicót én is baráti társaságban néztem,4 en voltunk.Köztük az egyik legjobb barátom aki legalább olyan nagy drukker mint én csak ő Barcás.Mi is jól megvoltunk,meg meg is vagyunk.Vannak viták...de nem véresek....normálisak.
Amugy jól fogalmaztál az írásodban.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2006.11.24. 16:00:10

Komáim!
Az felettébb fura, hogy az utóbbi időkben csapataink clásicoit általában
úgy nézem, hogy mindig van legalább egy madridista is a társaságban.
Olyan szépen elvagyunk, hogy az csuda!
Az egyik illusztris madridista barátom a társaságból bátyám zenekarának,
a The Perfect Name-nek a dobosa, Varga Zsolt, aki mellesleg ritmusfelelőse
a Kinopuskin, illetve a Tereskova zenekaroknak is.
Jó, picit vitázunk, de megmaradunk az európai keretek között, ahogy
real_funghi koma is igyekszik.
De talán nem túlzás állítani, hogy néhányak túlcsordulnak az ízléses
határon, fittyet hányva klubjaink példás hagyományaira.
Én úgy imádom a Barcát, hogy maximálisan elismerem a Real Madrid
tekintélyes múltját és most is megnézem a mérkőzéseit.
Varga Zsolt barátom azért szeretett bele a Realba, mert megigézte őt
a Madrid szemre is tetszetős játéka. Akkor, ha jól tudom, del Bosque
irányította a Madridot, igencsak eredményesen. Akkor a Barca hozzá
sem tudott szagolni a dolgokhoz. Hála Istennek, azóta történt egy, s más
nálunk is, de magas lóra ültünk! Hatalmasat lehet innen esni, lásd
most tele vagyunk sérülttel és nem mehetünk biztosra! Minden törékeny,
nem számítható! Ezért fontos mértéket tartanunk és nem egymásnak
esni!
Erre int Benneteket Krojfotok.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.11.24. 15:14:30

R.M.C.F írta:Igazad van..csak attól hogy valaki Barca drukker attól még ne anyázzon...még itt se.Én sem tettem ilyeneket.
Mindjárt megsiratlak.. :cry:

Kár,hogy nem vagy tisztában az 'anyázás' szó jelentésével.. :roll:

Olyat meg nem tudom,hol olvastál tőlem,hogy milyen [auto_cenzúra] a madrid,mert ilyet én sehol nem írtam..s ugyanugy tisztelem a madridot,mint bármely más csapatot..ennyit erről..érdekes dolgokat találsz ki..emellett nem szoktam szidni tömören senkit,nem is volt szokásom sosem,most sem lesz,de ha egyszer tahó vagy,azt nem fogom megállni.S kijelentem,utóljára,nem anyáztam.Csak unom már a szöveged..nem érzi itt magájénak senki a topicot..de azt azért észrevehetnéd,hogy pl. se sergi1989-nek,se real_funghi-nak,vagy bárki más,általam normálisnak tartott,reális látással rendelkező realossal nem 'anyáztam'..micsoda meglepetés..s ez nem nekik nyalás..ezek a tények..szóval jobb lenne,ha elgondolkoznál az önsajnáltatás helyett.. :roll:
R.M.C.F. írta:Csak idegesítő ha mindig ugy vannak csűrve-csavarva a mondatok hogy az elkerülje a tényszerűséget,igazságot.Aztán ha erre reagál egy Madridista akkor meg megy az anyázás meg a nagy po***ád meg stb....
Nem tudom,hol kerülte el a csűrt-csavart mondatom az igazságot..te írtad,hogy a Lyon ellen jó az x is..s te nem reagáltál,hanem felháborodtál egy olyan dolgon,ami egy barcás fórumon,ahol mindenki utálja valamilyen szinten a realt,nem ritka.S belekötöttél abba az árva mondatba..:roll:

Téma lezárva.Hajlandó vagyok norm. körülmények között reagálni a véleményedre,mert valamilyen szinten tiszteletben tartom azt,bár ezekután..na,lényeg,hogy most végleg lezártam ezt az egész 'veszekedést'.:?

Sorry mindenkitől,akit ez az egész zavart,s igazatok van,hogy nem erre való ez a topic,szóval mégegyszer bocs mindenkitől,ez nem az én stílusom,csak csőlátású barátom felhuzott.Sry! :oops: :roll: :?
,,Azt hitted, hogy mi történt."
komutnemukod
Jugador del Barça

2006.11.24. 15:13:13

Blatter: "A Real Madrid több mint egy klub"
Ismerősen cseng ez a több mint egy klub dolog...
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.11.24. 13:07:28

R.M.C.F: értem amit írsz, de ez magyarázkodás. Nekem ez a mondás jut eszembe róla: nagyanyámnak olyanja lett volna mint nagyapámnak, akkor ő lenne a nagyapám.
Sztem a jelenről kell véleményt alkotni a közelmúlt tudatában, függvényében. Ez a real még egy fejlődő csapat, és nehogy vki azzal jöjjön hogy hova fog még fejlődni, már így is 2 pontra vannak tőlünk ,de ez a másik oldalról is igaz, hogy mi lesz ha belelendülünk, szétzúzunk mindenkit. Lehet, de lehet hogy nem. De az mindenképpen valószínűbbnek tűnik hogy mi tavasszal belelendülünk, és a javuló realtól elhúzunk, de ez még a jövő zenéje...
Pedro
Jugador d'estrella

2006.11.24. 11:49:56

Azért annyibban nehezebb lesz a tavaszunk, hogy a rangadók nagy részét idegenben fogjuk játszani, így hozta a sorsolás (Valencia, Sevilla, Zaragoza, Villareal), bár a Madrid éppen hozzánk jön. Viszont addigra már lesz egy Eto'onk és Messink remélhetőleg. Ja, és ne nagyon drukkoljatok ellenünk a Werder elleni találkozón, mert ha most ne adj isten kiesnénk, a PDt szinte tuti behúznánk, mivel más nem kötné le a csapat erejét. De erre most ne is gondoljunk :roll:
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.11.24. 11:43:50

R.M.C.F írta:Hát akik előrébb helyezik a Realt jelenleg azok nem jól gondolják.Az tény hogy az El clasicón nyertünk,az is hogy abszolut megérdemelten.Az is tény hogy mi már továbbmentünk a BL-ből.De ezek csak egy szezon részei.Az hogy ki a jobb az május-juniusra dől el.A Barca még mindig jobb,mivel ha nektek nem megy a játék akkor is tudtok egyet begyötörni...mi meg ha nem megy a játék akkor ki is kapunk.Nekünk még sok a feladat ahhoz hogy visszatérjünk oda ahol kell lennünk.Az biztos hogy ezzel a vezetőséggel hamarossan meg lesz ez.Ha hagyják dolgozni őket.

Tavaly a tavaszi szezonban már több pontot szereztünk mint ti.Összel ba****tuk el.Akkor nem kellett volna hogy ennyire meglógjatok.Idén ez már most másképp van.Ugyhogy szeritem nagy derbi lesz a végső győzelemért.
Biztos,h sokkal szorosabb lesz a bajnokság,mint volt az tavaly!

De:
1részről: tavasszal azért szereztetek valamennyivel több pontot,mert mint te is tudod,és te is láttad,jópár bajnoki meccset beáldoztunk a Bl miatt,mert beáldozhattuk a jelentős előnyünk végett...ez azt jelenti,h olyan felállással találkozhattunk az idény végén,amire azóta se igen volt példa,jópár fiatal tehetség a B-ből,és még úgysem vallottunk szégyent,sőt...

2részről: tetszik ez a mondatod: hogy visszatérjünk oda,ahol KELL lennünk...

Itt nincs olyan,h kell,itt az van,h az a Csapat van ott,aki a legjobban megérdemli a teljesítménye miatt,amivel egyenesen arányos a pontok mennyisége is általában :!:

Tény,h bajnoki címek terén,Bl elsőségek terén elöttünk álltok,de ez nem vonja maga után,h az az Evidens,h Ti vagytok a Number One! És Titeket illet meg az első hely! Tudom,h konkrétan nem ezt mondtad,és valszínű belekötsz,de ez az én véleményem :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
R.M.C.F

2006.11.24. 10:30:33

Hát akik előrébb helyezik a Realt jelenleg azok nem jól gondolják.Az tény hogy az El clasicón nyertünk,az is hogy abszolut megérdemelten.Az is tény hogy mi már továbbmentünk a BL-ből.De ezek csak egy szezon részei.Az hogy ki a jobb az május-juniusra dől el.A Barca még mindig jobb,mivel ha nektek nem megy a játék akkor is tudtok egyet begyötörni...mi meg ha nem megy a játék akkor ki is kapunk.Nekünk még sok a feladat ahhoz hogy visszatérjünk oda ahol kell lennünk.Az biztos hogy ezzel a vezetőséggel hamarossan meg lesz ez.Ha hagyják dolgozni őket.

Tavaly a tavaszi szezonban már több pontot szereztünk mint ti.Összel ba****tuk el.Akkor nem kellett volna hogy ennyire meglógjatok.Idén ez már most másképp van.Ugyhogy szeritem nagy derbi lesz a végső győzelemért.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.11.24. 08:48:06

R.M.F.C: megmondom őszintén nekem mi a bajom ezzel az ismerjük el a realt itt az eurobarcán dologgal, az, hogy számomra ez 2 oldalú, a madridistán is többségben vannak azok a vélemények, amik a realt most elénk helyezik, a pl. a világ legjobb 3 csapatában benne van a real, a barca meg nincs. Én se írtam oda hogy ezt gondold át mégegyszer, mert elfogult véleméyn egy saját oldalon, ez természetes, azokat a hszeket viszont itt se ott se szeretem amik csak szidják a másikat, ha nem jogos, sztem is koca volt a real a lyon ellen, örülhet hogy xeltek, de ezt sztem elég ilyen formában leírni, nem kell szidni még mellé minden második szóban, én ezt úgy mondom hogy tiszta szívből utálom a realt.
real_funghi

2006.11.24. 07:46:29

Jóllehet, nekem sem tetszett, mikor azt mondta múltkor az egyik kollega úr, hogy én direkt kötekedni járok ide. Mintha más dolgom nem lenne egész nap. :? :? :? :? De te sokszor támadási felületet is adsz nekik még pluszban.
R.M.C.F

2006.11.24. 07:27:10

Itt a madridistáknak kell toleránsnak lenni és "számszerűleg" ésszerűen cáfolni meg, ha valakinek tárgyi tévedése van.
Na hát ezt felejtsd el...

Valahogy mindig van min civakodni,de ez nem lenne baj ha pár Barcás nem érezné saját magának a topicot és nem "hivatalból" üldözné a Real drukkereket.Tisztelet a kivételnek mert nőtt azok száma akik "méltó ellenfélként" beszélnek a Madridról.A többi szerint meg egy rakás **** na ez mutatja az értelmi szintjüket.Ezeknek kellene elgondolkodni és kicsit más stílust előadni.Nem kell itt szeretni egy csapatot sem,ezt senki nem várja el.Csak idegesítő ha mindig ugy vannak csűrve-csavarva a mondatok hogy az elkerülje a tényszerűséget,igazságot.Aztán ha erre reagál egy Madridista akkor meg megy az anyázás meg a nagy po***ád meg stb....Mégegyszer mondom tisztelet a kivételnek...mert nekik megjár az is!
real_funghi

2006.11.23. 23:37:49

Érdekes, hogy azok közül az emberek közül szinte senki sem szokott ide írogatni. Én nem voltam ott. Voltam viszont néhány szurkolói tornán, ahol szintén nem tapasztaltam semmiféle konfliktust, mégcsak beszólás szintjén sem. Vagy ha volt ilyen, akkor nem hallottam. Élőben mindenki másképp adja elő magát, monitor mögül könnyű huszárkodni. Ráadásul ha megnéznénk, hogy kik azok, akik legnagyobb ívben nyomják a demagóg dumát... Persze ettől még véleménykülönbségek vannak, csak itt összemosódik a zrika a sértegetéssel, és egy fórumon ez jobban borítja a bilit, mint élőben. Itt a madridistáknak kell toleránsnak lenni és "számszerűleg" ésszerűen cáfolni meg, ha valakinek tárgyi tévedése van. Mert az, hogy "nincs igazad", "nem így van", "te kezdted", "hülye vagy", "húsz évvel ezelőtt", "jövőre majd", "ha meggyógyul X Y", "ha megvesszük X Y-t"... ez egy sem érv.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2006.11.23. 23:20:10

Komáim!
Tudjátok, mi az érdekes?
Augusztus 26.-án a Tippmix Arénában a Netclásicon az Eurobarca olyan
békésen játszott a Madridista.hu gárdájával, hogy öröm volt nézni!
Úgy vigyáztunk egymásra, mint a hímes tojásra és sportszerű küzdelem
folyt a műfüvön. Ahogy sportemberekhez illik!
Akik fent voltak a pályán, példásan viselkedtek és emellett az Eurobarca
sokgólos győzelmet aratott. A dolognak pedig valószínűleg folytatása lesz.
Azt hiszem, talán azon fórumtársaknak, akik eme helyen "kígyó-béka"
diskurzust folytatnak, javasolhatom, hogy vitassátok meg a stajzlit
egy focipályán! Beszéljetek meg egy pályát, ahol megvívtok, aztán
győzzön a jobbik! Eresszétek ki a káros gőzt, ne pedig "nívócsökkentő"
billentyűzettépést lássunk szegény Eurobarcán!
Még a végén Iván százszor megbánja, hogy az élére állt kedvenc
honlapunknak!
Laporta és Calderon sem repesne a boldogságtól, hogy méltóságon aluli
a két fél viszonya netszerte!
Krojfotok azt mondja, hogy csigalom-nyugavér! Tessék sportolni!
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.11.23. 22:37:14

Bazz sárcok, a fény utcai piacon bármikor lehet ilyet kapni :wink: Ne parázzatok miatta
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
R.M.C.F

2006.11.23. 22:34:04

Igazad van..csak attól hogy valaki Barca drukker attól még ne anyázzon...még itt se.Én sem tettem ilyeneket.
sergi1989
Capitá del Barça

2006.11.23. 22:28:44

igen szépen egymásra találtak a fiúk!amugy min megy a vita?:D
hallod r.m.c.f ne magyarázkodj te is tudod nincs értelme!..!

jah ha nem tudjátok olvasni :tudjátok ki segit :wink:
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.11.23. 22:23:07

húha itt !!!!!!!!!BOX!!!!!!!!!!APÁM!!!!!!!!BOX!!!!!!!! lesz :lol: :lol: :lol:
R.M.C.F

2006.11.23. 22:19:59

Saviola írta:
R.M.C.F írta: Hú.Ezt megmondtad.Nekem volt nagy pofám? Te mégis miről beszélsz?Azt pedig hogy mézes mázas lennék...hát nem tudom te hol élsz.
Azt pedig végképp nem akarom hogy még a végén megkedvelj ugyhogy nem írok többet...
Én itt..veled ellentétben :roll:

[szerk. 'a nagy pofád'-at arra értettem,hogy beleokoskodtál egy olyan 'beszélgetésbe' egy nulla érvvel,vagy mivel,amihez közöd nem volt..namost ez egy fórum,tehát a 'beleokoskodás',szokványos,de nem egy ilyen 'Megint egy kis Real ellenes csűrés-csavarás a szavakkal.' szánalom mondattal..ennyit rólad..utána meg még neked állt feljebb,hát nehogy már még te legyél felháborodva,hogy felajánlottam az eltakarodást,azok után,hogy itt osztottad nekem a semmit..siralmas..:roll: ]
Inkább neked van nagy po***ád szerintem.Leírod hogy beleokoskodtam...akkor az nem nagy pofa nem de? Előbb szedd össze magd aztán kezd el szidalmazni.Nem én kezdtem.Sajnálom ha fáj néha neked más véleménye.Beleokoskodtál...ez ilyen húú de beszóltam szó...aztán köze nem volt hozzá.Feljebb meg nem állt ne gondold.Elég ideje járok ide hogy megszokjam a stilust mit pl te is képviselsz...na az a szánalmas ahogy te irtad.
Mivel ez a topic nem RÓLAD szól igy részemről ennyi..Sértegess mást,erősködj másnál.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.11.23. 22:09:50

Igen ez tudod azért van,mert mi többet is kaptunk :wink:
Zidane 14
Barça B
Kapcsolat:

2006.11.23. 21:40:18

4-el jobb a gólkülönbségetek, az nem olyan hű de nagy különbség de mostmár fejezzük be. :)
Kép
Kép
Kép
Pedro
Jugador d'estrella

2006.11.23. 21:38:02

Zidane 14 írta:A Barca se vmi gólerős az utobbi időben... :wink:
Egy kicsit még "veszexem" veled. :wink:
Nos, én is csak az utóbbi meccsünkön Farkas Norbi által szembesültem a statisztikával, amely szerint amelyik PD meccset megnyertük, ott legalább 3at rugtunk... akkor hogy is van ez? 8) A csapat játéka nem az igazi, de a gólerősség így is megvan...
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Lezárt