Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
persze, igaz, nem akarom elbagatellizálni az xet, mert azért a barca nem egy reac, ahol van egy kezdő, ahonnan ha hiányzik pár ember, akkor vége a dalnak. az is igaz, h az ilyen meccseket hátrafelé szaladgálva is hozni kell a barca keretével. ezzel együtt sincs vége világnak a döntetlen miatt. viszont ha a tegnapi sumákolás és alibizés ellenére netán megfáznánk a bréma ellen, akkor én is elkezdek örjöngeni.lionelmessi19 írta: Hi, Boixos!
Könnyű ilyet írni, ha nem láttad a meccset!
És akkor hol játszana Henry, ha Eto'o majd felépülLéfe írta:Mos talán érthető miért szerettem volna a nyáron, ha Henry jön. Igazi vezéregyéniség most csak egy van, lehetett volna kettő.
Igaz.Ők jelenleg a legjobb támadók.Ha nincsenek,akkor annyi.Mivel fiatalok igy a Barca még jó pár évig nagyszerű támadójátakkal fog rendelkezni.Ha sikerűl megtartani őket.De én a helyükben nem mennék el.Igaz sokan elmentek pedig ki gondolta volna akkor róluk/Rivaldo,Maradona,Figo stb.../.Számomra tegnap bebizonyosodott, amit már eddig is tudtam. A Barcának három kimagasló tudású játékosa van. Roni, Messi, Eto. Ha közülük egy is pályán van, akár milyen rosszul is játszunk, szinte tuti a siker. E nélkül a három játékos nélkül egy középszerű játékosokból álló egyszerű középcsapat lenne a Barca.
Deco sztem egyáltalán nem volt rossz. Sem Thuram. És azok sem voltak annyira rosszak akiket írtál, nem ment nekik, de azért sztem a csatáraink ma mindenkit alulmultak.Atyec írta:Nem a vita, hanem a tényszerűség kedvéért soroljuk fel kik voltak még ua olyan rosszak.lionelmessi19 írta: DE szerentem nagyon elszomorító dolog, ha megnézed a meccset, az amit a csatárok nyujtottak.
Iszonyatos mind a három, főként a két g-betűs úr.
Belletti, Puyol, Thuram, Sylvinho (Zambrotta, 70'); Xavi, Edmílson, (Oleguer, 74'); Gudjohnsen, Giuly (Ezquerro, 60')
és Decot csak azért vettem ki, mert végülis belőtt egy szabadot. Igaz, egy másikat már csúnyán kirúgott a stadionból.
Nem a vita, hanem a tényszerűség kedvéért soroljuk fel kik voltak még ua olyan rosszak.lionelmessi19 írta: DE szerentem nagyon elszomorító dolog, ha megnézed a meccset, az amit a csatárok nyujtottak.
Iszonyatos mind a három, főként a két g-betűs úr.
Hi, Boixos!Boixos írta:nem láttam a meccset, de nem gáz ez az x, várható volt, h lelazsálják a srácok. nem probléma, ha a mögöttünk levőknek emelkedik egy kicsit az adrenalin-szintje, de a bajnokság vége még messze van.
nekünk a werder ellen ezerszer fontosabb bugink lesz.
Hát neked azért jó, mert nem láttad. És azért is mondasz ilyet.Boixos írta:nem láttam a meccset, de nem gáz ez az x, várható volt, h lelazsálják a srácok. nem probléma, ha a mögöttünk levőknek emelkedik egy kicsit az adrenalin-szintje, de a bajnokság vége még messze van.
nekünk a werder ellen ezerszer fontosabb bugink lesz.
Szerintem Deco lehozása nem volt hiba:FCB_gábor írta:Hiba volt lehozni Deco-t és Giulyt is.lionelmessi19 írta:Kérlek áruld el nekem azt, h mennyiben tehetett a mi szeretett edzőnk erről az x-ről!!!!!!!!!!
Szerintem egyáltalán nem. Egy levante ellen hozni kell a csapatnak a meccset. Még ha a három csatárunk nincs is a pályán. csak a cseréik.
szttem semmit nem csinált rosszul frank.
Az izlandit kellett volna levinni amikor Ezquerro bejött.
Evidens, h magamra vettem.Atyec írta:Kedves lionelmessi19!
Sejtettem, hogy magadra veszed, de ne érts félre, nem téged céloztalak 1 személyben. Ezért nem is szólitottalak meg. Itt hónapokra, ha nem évekre visszamenőleg van szó és mindenkire, akire illik.
2x pedig nincs ezzel semmi baj. Lehet akár személyeskedni is. Én csak azt kérdezem, mi értelme?
Kicsit uncsi főleg a Guily és Guddy "rugdosása".
Üdv.
Hiba volt lehozni Deco-t és Giulyt is.lionelmessi19 írta:Kérlek áruld el nekem azt, h mennyiben tehetett a mi szeretett edzőnk erről az x-ről!!!!!!!!!!
Szerintem egyáltalán nem. Egy levante ellen hozni kell a csapatnak a meccset. Még ha a három csatárunk nincs is a pályán. csak a cseréik.
Megértünk mi is szeretjük nézni, mikor a Madrid semmit nem csinál a pályán. Most a Barcának is sikerült.realmadridfan írta:jó, nem csinálom tovább, de ez most olyan jólesett. bocs, ha valakit megbántottam
Ez a legvaloszinubb verzio.Zidane 14 írta:Szerintem megközelítünk titeket majd egy pontra, de ott lesz a Sevilla elleni meccs, ahol lehet megint eltávolodhatunk!
Oké, akkor nézzük:Atyec írta:Nem hiszem, hogy a már-már személyeskedő játékos kritizálásnak van értelme. Aki eleve megmondta, hogy Guily vagy Guddy nem jó, az úgyse fog változtatni a véleményén. Ha éppen jók, akkor max hallgat, mint az a bizonyos a fűben. És ugyanezt teszi, ha Eto vagy Ronaldino épp rossz napot fogott ki. Láttunk már ocska meccset a "sztárokkal" is nem 1-et, nem 2-őt. Azt hiszem mint csapat kéne nézni őket.
Persze nem vitatom, hogy a mai produkció nulla volt. De nem Guily vagy Guddy a hibás kizárólag. Mai játéka alapján senki nem lenne válagotatt, de még a Barca se igazolná le egyiküket sem.
Mellesleg szurkolok Ezquerro-na, sikerüljön valamit összehozni, annyira száműzött volt már.
sztem is Rijkaardon nem mulott, en a helyebe Iniestat is pihentettem volna, Ezgquerro meg lehetett volna kezdo, 10x annyit csinalt volna mind ezek a G-betus csataraink, szornyu.Meg szerencsenk h van kozepalyanklionelmessi19 írta:Kérlek áruld el nekem azt, h mennyiben tehetett a mi szeretett edzőnk erről az x-ről!!!!!!!!!!FCB_gábor írta:Hát szép...úgy játszott a csapat mintha már bajnokok lennénk.
Valdes nyújtott értékelhetőt meg Deco az első félidőben, a többiek 0 Rijkaardot is beleértve.
Ezquerro-nak volt még szép az emelése. 1 pontnál nem érdemeltünk többet.