Végül is hiányozni fogsz... Nem lesz ki felhúzzon....LG írta:Ja...nem baj, ha ide ír 1 margitos, de akkor legalább nem oltári nagy baromságokat...Badi írta:nem kedveltünk meg, de örülünk neki:)Enrique írta: Én ebből azt veszem le, h nem bírsz úgy írni h ne húzzál fel vkit..
Barça - Real, Real - Barça!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ja...nem baj, ha ide ír 1 margitos, de akkor legalább nem oltári nagy baromságokat...Badi írta:nem kedveltünk meg, de örülünk neki:)Enrique írta:Én ebből azt veszem le, h nem bírsz úgy írni h ne húzzál fel vkit..Figo 10 írta: leforditva magyarra: azért mert sokan kértetek rá és én eleget teszek, tehát elmegyek innen. remélem megkedveltetek
by.

nem kedveltünk meg, de örülünk neki:)Enrique írta:Én ebből azt veszem le, h nem bírsz úgy írni h ne húzzál fel vkit..Figo 10 írta:leforditva magyarra: azért mert sokan kértetek rá és én eleget teszek, tehát elmegyek innen. remélem megkedveltetekBadi írta:ezt a hsz-t nem teljesen értem:)
by.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én ebből azt veszem le, h nem bírsz úgy írni h ne húzzál fel vkit..Figo 10 írta:leforditva magyarra: azért mert sokan kértetek rá és én eleget teszek, tehát elmegyek innen. remélem megkedveltetekBadi írta:ezt a hsz-t nem teljesen értem:)Figo 10 írta: azért mert sokan kjrtetek rá én meg eleget teszek hát
by.

-
- Llegenda del Barça
ennél a mondatnál kicsit törted a magyartFigo 10 írta: azért mert sokan kjrtetek rá én meg eleget teszek hát

DE NEHOGY MEGSÉRTŐGGYÉL SEJ!!!! KI FOGUNK MEGTALÁLNI ÁPRILISBAN, HA TE LELÉPSZ????

PUYOL-XAVI-INIESTA
leforditva magyarra: azért mert sokan kértetek rá és én eleget teszek, tehát elmegyek innen. remélem megkedveltetekBadi írta:ezt a hsz-t nem teljesen értem:)Figo 10 írta:azért mert sokan kjrtetek rá én meg eleget teszek hátEnrique írta: Egyébként miért?

by.
SPAIN IS NOT CATALONIA!
ezt a hsz-t nem teljesen értem:)Figo 10 írta:azért mert sokan kjrtetek rá én meg eleget teszek hátEnrique írta:Egyébként miért?Figo 10 írta:szivesen . és igérem h mosrantól velem ezen a fórumon nem talákoztok hozzászólásst írni.
by.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Figy, addig semmi gond amíg úgy írsz, mint Real_funghi. Normálisan, nem provokálva.Figo 10 írta:azért mert sokan kjrtetek rá én meg eleget teszek hátEnrique írta:Egyébként miért?Figo 10 írta:szivesen . és igérem h mosrantól velem ezen a fórumon nem talákoztok hozzászólásst írni.
by.
azért mert sokan kjrtetek rá én meg eleget teszek hátEnrique írta:Egyébként miért?Figo 10 írta:szivesen . és igérem h mosrantól velem ezen a fórumon nem talákoztok hozzászólásst írni.
by.
SPAIN IS NOT CATALONIA!
adiosFigo 10 írta:szivesen . és igérem h mosrantól velem ezen a fórumon nem talákoztok hozzászólásst írni.
by.
szivesen . és igérem h mosrantól velem ezen a fórumon nem talákoztok hozzászólásst írni.
by.
by.
SPAIN IS NOT CATALONIA!
jaja engem is érdekelne
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Kik azok???rhynn írta:Remélem nem haragszol meg, kedves felhasználóreal_funghi írta:Hat akar vicc,akar nem, tovabbi jo szorakozast a Figo10 nevu versenyzovel.
Hitelt érdemlően tudom állítani, hogy real funghi nem FIGO 10, de vannak más nevei (ill. más is használja a gépet), ami meglepett, hogy az egiyk közülük egész Barcelona közeli, a másikat meg ismerem vmennyire.
Természetesen a neveket nem teszem közzé, csak ha kéri!
Szóval ne bántsátok feleslegesen! A figo10 problémát meg orvosolni fogom hamarosan

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Nyugi,nem kell mellreszívni én csak pojénkodtam,meg gondolol Charlie is.Nem te vagy az.Ez egy rossz figo 10real_funghi írta:Jo. Es arra mi a magyarazat, amikor egyszerre vagyunk fenn 2 kulonbozo IP cimrol, ket kulonbozo varosbol?
Szanalmasnak tartom az ilyesfajta gyanusitgatast.
De azert jolesik, hogy valaki hisz nekem.
En beregisztraltam ide, hogy megvitassak neha 1-2 dolgot par olyan emberrel, aki a rivalisnak szurkol, erre mi van: leugatnak (ezt elviselem), megkerdojelezik a szavahihetosegemet (ezt mar nem viselem el). Nem hiszem, hogy bantottam volna valakit azzal, hogy itt voltam, vagy azzal, amit irtam. Legalabbis nem moderaltak ki sosem, le lehet ellenorizni.
Ugy latom azonban, hogy megis a puszta jelenletem zavar 1-2 embert.
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Remélem nem haragszol meg, kedves felhasználóreal_funghi írta:Hat akar vicc,akar nem, tovabbi jo szorakozast a Figo10 nevu versenyzovel.

Hitelt érdemlően tudom állítani, hogy real funghi nem FIGO 10, de vannak más nevei (ill. más is használja a gépet), ami meglepett, hogy az egiyk közülük egész Barcelona közeli, a másikat meg ismerem vmennyire.
Természetesen a neveket nem teszem közzé, csak ha kéri!
Szóval ne bántsátok feleslegesen! A figo10 problémát meg orvosolni fogom hamarosan
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ez rossz vicc!!!

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Hat akar vicc,akar nem, tovabbi jo szorakozast a Figo10 nevu versenyzovel.
-
- Llegenda del Barça
sztem talán lapozhatjuk is ezt a témát! na, csak egy kicsit, még utoljára: azért (nem mintha bántani akarnám a figo10-et) van a beregisztrált nevek között egy csokorra való, amiket inkább gondolnék tőle származónak, mint a real-funghit, mert ezt sztem nem is tudja, mit jelent. mondjuk én sem. 

PUYOL-XAVI-INIESTA
Jo. Es arra mi a magyarazat, amikor egyszerre vagyunk fenn 2 kulonbozo IP cimrol, ket kulonbozo varosbol?
En beregisztraltam ide, hogy megvitassak neha 1-2 dolgot par olyan emberrel, aki a rivalisnak szurkol, erre mi van: leugatnak (ezt elviselem), megkerdojelezik a szavahihetosegemet (ezt mar nem viselem el). Nem hiszem, hogy bantottam volna valakit azzal, hogy itt voltam, vagy azzal, amit irtam. Legalabbis nem moderaltak ki sosem, le lehet ellenorizni.