2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mivel akkor nyertük a BL-t meg a Ligát is, nem.lacer írta:Titeken nem zavar a 2005-2006os fejléc?![]()
OK.wakii írta:sasi1 írta:Madridista fórum:
Nem idézünk az ellenfél oldaláról, ezt már milliószor megbeszéltük.
Enrique
(Röhögni természetesen lehet. De nem a másikon.)
...mrmonster írta:Szerencsére Rijkaard nem tartozik az ismerettségi körödbe, és nem a "vég"-et látta, és tovább dolgozott és a csapat elég sok gólt lő így is...rhynn írta:Fordítottam a cikket, bár én magam is egyetértek vele, meg az ismerősi körömből szinte mindenki.
Szerencsére Rijkaard nem tartozik az ismerettségi körödbe, és nem a "vég"-et látta, és tovább dolgozott és a csapat elég sok gólt lő így is...rhynn írta:Fordítottam a cikket, bár én magam is egyetértek vele, meg az ismerősi körömből szinte mindenki.
Ne kérj elnézést.hrvp írta:Nekem szemet szúrt, nem hinném h olyan szörnyen nehéz lenne azt a két betűt javítani...
De ha egy egyszerű észrevétel cirkuszolásnak számít...én kérek elnézést!
Nekem szemet szúrt, nem hinném h olyan szörnyen nehéz lenne azt a két betűt javítani...lionelmessi19 írta:Most csak hülyülsz, ugye???hrvp írta:Giuly és Ronaldinho: Igazi páros!
"Persze nem egyszerű hétről-hétre egy Messi kaliberű játékossal megküzdeni a capatba kerülésérét, de ha szükség volt rá, Giuly mindig ott volt."
Nehogy már egy kimaradt betűn cirkuszolj!!
Most csak hülyülsz, ugye???hrvp írta:Giuly és Ronaldinho: Igazi páros!
"Persze nem egyszerű hétről-hétre egy Messi kaliberű játékossal megküzdeni a capatba kerülésérét, de ha szükség volt rá, Giuly mindig ott volt."[/b]