2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
? helyére egy baba vkp és akkor télleg hibátlan lenne jövőre ez a kezdő...Zozzy 5 írta:Íme az én felállásom:
----------Valdes-------------
------Puyol---Marquez------
Zambi-----------------Abidal
----------?--Xavi/ini---------
------------Deco-------------
Messi------------------Dinho
------------Eto'o-------------
A "?" helyére a jelöltjeim :
1. Alou Diarra
2.Mascherano
3.Appiah
4.Muntari
5.Lee Ho
Ha tovább olvasod a hozzászólásom akkor rájössz hogy én is ezt írtamGame90 írta:DehogynemZozzy 5 írta: Először rögtön nekem is rögtön az ugrott be ezekell a nevekkel a középpályán hogy átrohannának rajtunk. Viszont ha 2 ember (Deco,Xavi/Ini) lenne ott akkor nem biztosDeco/Iniesta/Xavi nem egy Diarra, Essien, Gattuso stb
Ha így állnánk fel, akkor kéne egy igazi védekező kp.
DehogynemZozzy 5 írta: Először rögtön nekem is rögtön az ugrott be ezekell a nevekkel a középpályán hogy átrohannának rajtunk. Viszont ha 2 ember (Deco,Xavi/Ini) lenne ott akkor nem biztos
Érdekes felállásfcjoc írta:Szerintem hogy ha jönne C.Ronaldom, akkor megváltozna a csapat felállása mivel nem akarja kihagyni Messi-t, se Xavi-t eladni. 4-4-2-re tippelnék. vagy Dinho Eto'o csatárpárossal, vagy Messi Eto'o -val.. Saviola semmi féle képpen nem lesz kezdő ameddig Riijkard az edző.
-------Valdes--------
Zambi-Puyol-Marq-Abidal/Gio
------xavi--deco/ini-------
Croni------Dinho-------Messi
----------Eto'o-------------
természetesen elmenne ezqu ill giuly is.. gudy saviola csatárpáros maradna cserének.. na bb
Nem azért, de ez már a Realnál sem jött be.fcjoc írta:ameddig többet rúgunk mint kapunk..np![]()
Vito írta:hiányozna a védekező középpályás, DE ha őszintén belegondolok, akkor ez egy álomcsapat lenne...fcjoc írta:Szerintem hogy ha jönne C.Ronaldom, akkor megváltozna a csapat felállása mivel nem akarja kihagyni Messi-t, se Xavi-t eladni. 4-4-2-re tippelnék. vagy Dinho Eto'o csatárpárossal, vagy Messi Eto'o -val.. Saviola semmi féle képpen nem lesz kezdő ameddig Riijkard az edző.
-------Valdes--------
természetesen elmenne ezqu ill giuly is.. gudy saviola csatárpáros maradna cserének.. na bb![]()
újabb forradalom?
mint az Aranycsapat idején!
lehetne itt bármilyen védekező ellenfél, az képtelenség, hogy ne rúgjon több gólt ez a csapat.......
Xavi és Deco pedig formálható szerintem (Xavi inkább).
egyenként is meccseket döntenek el, de így???!!!...
a hideg kiráz.
Ez egy "gyilkos" fölállás nem,inkább "világverő"fölállás.Szerintem cserék:Maxi,Saviola,Thuram,és a többiekfcjoc írta: -------Valdes--------
hiányozna a védekező középpályás, DE ha őszintén belegondolok, akkor ez egy álomcsapat lenne...fcjoc írta:Szerintem hogy ha jönne C.Ronaldom, akkor megváltozna a csapat felállása mivel nem akarja kihagyni Messi-t, se Xavi-t eladni. 4-4-2-re tippelnék. vagy Dinho Eto'o csatárpárossal, vagy Messi Eto'o -val.. Saviola semmi féle képpen nem lesz kezdő ameddig Riijkard az edző.
-------Valdes--------
természetesen elmenne ezqu ill giuly is.. gudy saviola csatárpáros maradna cserének.. na bb
ez szerintem is izomkefe felállás lennefcjoc írta:Szerintem hogy ha jönne C.Ronaldom, akkor megváltozna a csapat felállása mivel nem akarja kihagyni Messi-t, se Xavi-t eladni. 4-4-2-re tippelnék. vagy Dinho Eto'o csatárpárossal, vagy Messi Eto'o -val.. Saviola semmi féle képpen nem lesz kezdő ameddig Riijkard az edző.
-------Valdes--------
egyet értek veled saviola nem kell nekünk c.ronaldo főleg akkor ha xavi meg menne a united-ba de ha ingyen lehetne elhozni nekem akkor se kelleneSaviola írta:Nem kell C.Ronaldo,maradjon csak Manchesterben.![]()
C. Ronaldo sztem beleillene a spanyol focibaEvilgrim írta:Gondoljatok Sevchenko-ra
átment a Cselzibe és most milyen sz@rul focizik.Mivan,ha ugyan ez lesz Ronaldoval?