Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de tudom, hogy mi vagyunk a barca meg hogy MES QUE IN CLUB meg minden de mi miért nem tudnánklegelább egy meccsen idegemben ugy védekezni mint a valencia vagy a többiek olyan undoritó amit csináltak ma a valencia meg minden csapat már lassanlionelmessi19 írta:Charlie, én nem lepődtem meg.
Mondjuk a csapatok nagy része tényleg gusztustalanul ezt csinálja, de a Valencia mindig is ezt játszotta, védekeztek, és kontráztak.
Ebből él a csapat mindenki ellen!
Csatlakozom!lionelmessi19 írta:Subinho-val értek egyet.
Legszivesebben megtenném azt, h az ilyeneket kapásból kiszedem, de hát nem tehetem meg!
Viszont ne csodálkozzon senki, ha ilyet ír, h ugrok rá!
Utálom az ilyet!
1. finomabban is tudtunkra lehet adni a véleményt
2.mi esetleg szeretjük az illetőt, vagy nem szertnénk h elmenjen, nem gondoljátok, h ez nagyon bántja a szemünket: "takarodjon rijkaard, ez nem edző..." stb.-stb.??????
első részre: Puyol fogta az emberét keményen, Edmilka pedig a szélről jövő emberrel harcolt! Aki ált és lemaradt, az Zambrotta voltkisfagyos írta:az 1. gólnál puyol mag edmilson csak álltak mint a múzeumban. Nem tudom hogy rejkard mit vár gudjonsentől, ő nem tud focizni, ronaldinho meg egyedül nem csinál nyarat. félpályánál megált a barca tudománya.
[...]
lőnének. De nem baj megérdemelték!!!! Ha a liverpool ellen nem lesz eto' meg messi kezdő akkor semmi esélye a barcanak még az egy pontra se. REMÉLEM MEGVERIK A liverpool-t !!!!
Eto'onak a kezdőbe kerülése a Pool ellen olyan esélyes mint Ezqunak! Az első bekapott gólnál Edmilson és Zambrotta hibázott, Puyol a harmadik támadó játékos mozgását követte.kisfagyos írta:A barca " NAGYON JÓL JÁTSZOTT " a valencia ellen. Hát komolyan mondom hogy ilyen 'mit is' ? már régen láttam, komolyan mondom hogy az MTK-nak jobb a védelme mint a barcanak. az 1. gólnál puyol mag edmilson csak álltak mint a múzeumban. Nem tudom hogy rejkard mit vár gudjonsentől, ő nem tud focizni, ronaldinho meg egyedül nem csinál nyarat. félpályánál megált a barca tudománya. De " igaza van " rejkard-nak ilyenkor nem kell nevezni eto't , meg saviolat is csak csere padra kell teni, mert a végén még gólt lőnének. De nem baj megérdemelték!!!! Ha a liverpool ellen nem lesz eto' meg messi kezdő akkor semmi esélye a barcanak még az egy pontra se. REMÉLEM MEGVERIK A liverpool-t !!!!
persze, hogy meg. Ez nem volt kérdéses sztem, annyit esett a primerának a színvonala, h ezt simán behúzzuk!sasi1 írta:Most 3 héten belül még 2 nagyon fontos bajnoki meccs Sevilla, Real. Sevilla ellen egy X is jó lenne, de a realt meg kéne verni itthon, és akkor olyan nagy baj már talán nem lenne, hiszen már csak 1 nehéz meccsünk lenne (Athletico Madrid). Meglesz ez a bajnokság
A kub szeretete nem egyenlő a játékosok és edzők szeretetével! Szerintem senki sem szidta a BARCÁT, hanem a játékosokat és Rijkaardot. De azért a durva sértegetés sem megfelelő mód a kritkák kifejezésére.Subinho írta:nem értem én sem, h ha valaki szereti a barcát, hgy mondhat olyat, hogy rohadt, meg, h takarodjon!!!
1etértek!+rendet a fejekbe,de még Frankyébe is mivel azért csak van egy kis bibi,meglátjuk,nem szabad feladniBodi írta:Én se értek egyet Rijkaard elzavarásával,persze lehet,hogy nincs igazam.
De sztem ha tényleg olyan rossz edző lenne,akkor nem nyilatkozna minden nap egy játékos,hogy ő az ideális erre a posztra.
És nem hinném,hogy csak azért mondják ezt,mert a haverjuk Rijkaard.
Puyol is mindig kiáll Frank mellett,pedig ő aztán tényleg mindig a csapat érdekeit tartja szem előtt.
Annak viszont nagyon örülénk,ha ten Cate visszajönne,annyira jó csapatot alkottak Rijkarddal!
A nso már megint kitett magáért!Rumig írta:Hát biztos jól járnánk, ha az ellenfél is besegítene a védekezésbe.nso írta:David Silva labdája aztán utat talált a Valencia-védők között a Barca üres kapujába.
Hát biztos jól járnánk, ha az ellenfél is besegítene a védekezésbe.nso írta:David Silva labdája aztán utat talált a Valencia-védők között a Barca üres kapujába.
Erre szerintem nincs esély, mert az Ajax valszeg jövőre indul a Bl-ben... meg egyébként se....Bodi írta:Annak viszont nagyon örülénk,ha ten Cate visszajönne,annyira jó csapatot alkottak Rijkarddal!
Nem lenne hülye ötlet. Kiváncsi lennék mit produkálnának.lionelmessi19 írta:Kicsit tagoltabban, ha legközelebbi alkalommal van rá mód!Cziprusz írta:én szinten ahoz a gondolatmenethez tartozok hogy Rijkard nemjo edzo aze emnt edig a Barcanak mert itt votl Hen ten Cate es nemRijkard miatt...
Egyébként meg nem értek egyet, tudom ez sokakat meglep![]()
De Ten Catét tényleg vissza lehetne hozni!
Főleg,h amikor a bajnokságban nem ment, a BL-ben akkor is kétszer elődöntőztünk, meg volt egy negyeddöntő is. De éppen ezért én most is bízok benne (mi mást is tehetnék), h a BL-re nagyon felszívjuk magunkat!sasi1 írta: Az biztos, ha az 1/8-ad döntőben kiesnénk, az sokmindent elindíthat............