Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kontra játék bizony mindig lesz, még akkor is, ha az egyik csapatot a pályán Barcanak hívják. nem futhat hátra olyankor mind a 10 ember, tehát a védelemnek kell megoldani a szitut. egyébként 4 védő ment 2 ValenciaivalFCB_gábor írta:Szerintem teljesen mindegy ki játszik hátul amíg csak 4 játékos védekezik 3-4 támadóval szemben. A többi játékosunk egyszerűen nem megy hátra segíteni. A velencia 7-8 emberrel is védekezett a 3-4 támadónk ellen, mi csak 4-en az ő 3-4 támadójukkal szemben. Ezt így nem lehet!Vito írta: naszóval nem szoktam egyénekkel foglalkozni és türelmes vagyok, de amíg EDMILSON és OLEGUER PRESAS szerepel a védelemben, addig ne várjatok csodát, sőt semmit se a védelemtől.
Nem tudom Eto'o futott e Barca pályafutása alatt annyiszor lesre, mint az izlandi és a nyúl szokott fejenként 2-3 meccsen.
Szerintem teljesen mindegy ki játszik hátul amíg csak 4 játékos védekezik 3-4 támadóval szemben. A többi játékosunk egyszerűen nem megy hátra segíteni. A velencia 7-8 emberrel is védekezett a 3-4 támadónk ellen, mi csak 4-en az ő 3-4 támadójukkal szemben. Ezt így nem lehet!Vito írta: naszóval nem szoktam egyénekkel foglalkozni és türelmes vagyok, de amíg EDMILSON és OLEGUER PRESAS szerepel a védelemben, addig ne várjatok csodát, sőt semmit se a védelemtől.
Emberek! Rumcájsz-ra /már elnézést, hogy az elmebeteg sportklubos szpikkert idézemVito írta:biztos vagyok benne, hogy jók leszünk szerdán!
a Kicsinek kezdenie kell és Thuramnak is, Oli pedig inkább menjen tüntetni Madridba az ETA-sokkal. mi akkor járunk a legjobban.
az anyam ideges úrIstetenit... heti 60-80 ezer eurorert ezeknek a jatekosoknak minden meccsen megkell szakadninihill141 írta: Én csak annyit kérdeznék, hogy van olyan ember aki egy szinte mind1 eredményért kettészakadt volna egy sorsdöntő BL-szereplés előtt?
Bár a kritikák azért valahol jogosak!
Ezzel egyetértek. Sajnos amellett, hogy alibizik, nagyon nagy a pofája, bajok vannak a viselkedésével, tegnap is feleslegesen állíttatta ki magát.Vito írta:ami csapatszinten zavar: miért kell végigalibizni az első félidőt, miért kell megvárni, míg gólt szerez az ellenfél?
és bizony régóta Deco sem hozza azt, amit kellene, visont Xavi egyre jobb játékának örülök. nyáron frissíteni kell elöl is, és az észszerű az lenne, ha a nagyok közül Deconak intenénk búcsút.
Akkor lesz jogos a felvetésed, ha szerdán remek játékkal nyerünk a Pool ellen!nihill141 írta:Én csak annyit kérdeznék, hogy van olyan ember aki egy szinte mind1 eredményért kettészakadt volna egy sorsdöntő BL-szereplés előtt?visca el barca írta:már beirtam a frank topicjaba de beteszem ide is:
"Az első félidőben gólt lőhettünk volna, de ez egy olyan meccs volt, ahol az ellenfél nagyon kevés területet adott a saját tizenhatosa előtt, valamint kiválóan játszott"
akkor MONNYÁ LE. má' tavaly tudhatta volna hogy mindenki ezt játsza ellenunk. akar kis akár nagy csapatrol beszeluk. tengernyi ideje volt rá, hogy kitalaljon az ilyen csapatok ellen vmit (két csataros jatek, v mittomén).
egyre kevéséb érzem a mesteren h képes lenne vmit is ujitani.
mellesleg halkan megjegyzem hogy a liverpool tök ugyanezt fogja jatszani.
Bár a kritikák azért valahol jogosak!
Én csak annyit kérdeznék, hogy van olyan ember aki egy szinte mind1 eredményért kettészakadt volna egy sorsdöntő BL-szereplés előtt?visca el barca írta:már beirtam a frank topicjaba de beteszem ide is:
"Az első félidőben gólt lőhettünk volna, de ez egy olyan meccs volt, ahol az ellenfél nagyon kevés területet adott a saját tizenhatosa előtt, valamint kiválóan játszott"
akkor MONNYÁ LE. má' tavaly tudhatta volna hogy mindenki ezt játsza ellenunk. akar kis akár nagy csapatrol beszeluk. tengernyi ideje volt rá, hogy kitalaljon az ilyen csapatok ellen vmit (két csataros jatek, v mittomén).
egyre kevéséb érzem a mesteren h képes lenne vmit is ujitani.
mellesleg halkan megjegyzem hogy a liverpool tök ugyanezt fogja jatszani.
Slither írta:Az első gólt Zambrotta miatt kaptuk. Amúgy meg én többet várok tőle. Támadásokat sokkal jobban is tudja támogatni.
naszóval nem szoktam egyénekkel foglalkozni és türelmes vagyok, de amíg EDMILSON és OLEGUER PRESAS szerepel a védelemben, addig ne várjatok csodát, sőt semmit se a védelemtől.lionelmessi19 írta:első részre: Puyol fogta az emberét keményen, Edmilka pedig a szélről jövő emberrel harcolt! Aki ált és lemaradt, az Zambrotta volt![]()
Mi az hogy legyőzhetetlenek? LAssan már nyerni sem tudunk!Los Banditos írta:Egy nagy kicsit örülök a vereségnek,a Liverpoo ellen nem fogunk kimenni nagy arccal,és még épp időben jött ez a vereség hogy észbekapjunk nem vagyunk legyőzhetetlenek.
Legközelebb jobb lesz,nagyon remélem!