Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen egyetértek veled, Eto'o azt mondta gólokat rúg, akkor gólokat kell rúgnia! Majd meglátjuk kihúz-e minket a pácból....lionelmessi19 írta:nos, sztem Samunak adni kell hétvégén 15 percet, aztán Zaragoza ellen 35-45 percet, és Sevilla ellen meg kezdhetne, és egy 65-70 percet.
Akkor Pool ellen jó lenne már talán.
Én annyira nem aggódom, megmondta ő, h gólokat fog rúgni. Ha nem is lesz jóban vkikkel, itt marad, és megmutatja, h tényleg szüksége van rá a barcának!
Milyen 5-6 meccsről beszélsz? Utóljára az Osasuna ellen lépett pályára 5 percre előtte meg 5 hónapig sérült volt. Azelőtt meg mérkőzésenként kb. 1 gól volt az átlaga. Senki nem beszélt itt rossz formáról. Eto'ot azért kritizáljuk, mert mostanában nem úgy viselkedik, ahogy kéne.knor írta:Komolyan azt hiszitek hogy egy csapatban mindenki joba van a másikkal?! 20-25 játéko! Különböző nemzetiségüek,különböző szinűek más más nézetekkel! Összezárva évekig. Ezek az esetek halál természetes dolgok. Gondoljatok bele egy ember három év alatt hányszor borul ki idegilegés csinál olyat amit megbán. Totti múltkor az edzöjét lökte fel eltiltották, visszajött azóta megint a legjobb. És még sorolhatnám. Etoo-t nemkell bántani.ez a csapat mennyi örömöt szerzett nekünk. És most 5-6 rossz mecsért már mindenkit kritizáljunk?
Legyen igazadlionelmessi19 írta:nem hiszem h komolyan kéne foglalkozni azzal a videóval, egy mondatnyi hír nem volt róla tudtommal még a madridi szennylapoknál sem, szal nem hiszem h gond lenne....Bacsy írta:V.mi gáz lehetett mert Gio elég ijedt arcot vágott...
nem hiszem h komolyan kéne foglalkozni azzal a videóval, egy mondatnyi hír nem volt róla tudtommal még a madridi szennylapoknál sem, szal nem hiszem h gond lenne....Bacsy írta:V.mi gáz lehetett mert Gio elég ijedt arcot vágott...
Hát ha akkor sem fog,akkor Eto'o Barcás karrierjének annyi...tuti,hogy akkor van valami nagyon nagy zűr a háttérbenGame90 írta:Eto'onak mindenképpen játszania kell a visszavágón. 2 hét múlva már csak tud játszani.
vezetünkBodi írta:Nagyon kíváncsi vagyok,hogy láthatjuk-e ma Eto'o-t a lelátón...
Bár én már inkább a pályán szeretném látni.
...ilyen hosszú kihagyás, ilyen komoly sérülés után egyből egy félidő?Attya írta:Nagyon remélem, h az ügy hátterében az van, h Eto'o addig nem akar játszani ameddig Rijkaard csak 5-10 perceket ad neki! És talán az van benne, h ö addig nem ül le a padra ameddig az edző legalább 1 félidőt nem ad neki! Talán azért edz is külön + végzi az erönléti edzéseket, h 100%-os legyen és akkor végre talán hozzá is tudni vmit a játékhoz! Forca Barca, Forca Eto'o
vagy csak a jelét akarta megnézni, h tényleg a sajátja van-e thuramon, mert a nyúl nem találta a magáét.Vito írta:csak megnézte Thuram pulcsijának a nyakán, hogy hányas méretű medvefelsőt hord a Lili.
Thuram biztos Eto'o bőrszínére tett megjegyzéseket.Game90 írta:Eto'o egyre jobbHa lesz még egy-két ilyen esete, sztem elküldik.
Nem lehet tudni, hogy miért alakult ki ez a méretnézegetés?