Teljesen egyetértek veled, Eto'o azt mondta gólokat rúg, akkor gólokat kell rúgnia! Majd meglátjuk kihúz-e minket a pácból....lionelmessi19 írta:nos, sztem Samunak adni kell hétvégén 15 percet, aztán Zaragoza ellen 35-45 percet, és Sevilla ellen meg kezdhetne, és egy 65-70 percet.
Akkor Pool ellen jó lenne már talán.
Én annyira nem aggódom, megmondta ő, h gólokat fog rúgni. Ha nem is lesz jóban vkikkel, itt marad, és megmutatja, h tényleg szüksége van rá a barcának!
Samuel Eto'o #3
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hát igen, vannak okoskodók, Eto'o-t még nem láttuk játszani így nem
kell a játékával foglalkzni, viszont amit csinál azzal lehet de mi
nem tudjuk mi van a háttérben. Ez az okoskodásnak azért van egy kis
oka de nagyrész igaz knor állítása. De az hogy a Barca nincs jó formában
azért én nem okolnék senkit, örüljünk annak hogy tavaly bajnokság+liga
azért nem kell elszállnunk. Egy biztos, én jóban rosszban szeretni fogom Eto'o-t, és az egész Barcát hisz ők a legjobbak a földön.
(én nem szálltam el)
Ja és én hiszek a feltámadásban! Hajrá Barcelona!
kell a játékával foglalkzni, viszont amit csinál azzal lehet de mi
nem tudjuk mi van a háttérben. Ez az okoskodásnak azért van egy kis
oka de nagyrész igaz knor állítása. De az hogy a Barca nincs jó formában
azért én nem okolnék senkit, örüljünk annak hogy tavaly bajnokság+liga
azért nem kell elszállnunk. Egy biztos, én jóban rosszban szeretni fogom Eto'o-t, és az egész Barcát hisz ők a legjobbak a földön.

Ja és én hiszek a feltámadásban! Hajrá Barcelona!

Slither te mindig tökéletesen viselketsz?! Gondolom! olvasd el mégegyszer az írásom! 5-6meccset nem csak Etoo-ra gondoltam! menj körbe a forumon szinte mindenki kritizál. Ezek az okoskodok hol voltak tavaj? Mindenki száljon magába egy kicsit!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Milyen 5-6 meccsről beszélsz? Utóljára az Osasuna ellen lépett pályára 5 percre előtte meg 5 hónapig sérült volt. Azelőtt meg mérkőzésenként kb. 1 gól volt az átlaga. Senki nem beszélt itt rossz formáról. Eto'ot azért kritizáljuk, mert mostanában nem úgy viselkedik, ahogy kéne.knor írta:Komolyan azt hiszitek hogy egy csapatban mindenki joba van a másikkal?! 20-25 játéko! Különböző nemzetiségüek,különböző szinűek más más nézetekkel! Összezárva évekig. Ezek az esetek halál természetes dolgok. Gondoljatok bele egy ember három év alatt hányszor borul ki idegilegés csinál olyat amit megbán. Totti múltkor az edzöjét lökte fel eltiltották, visszajött azóta megint a legjobb. És még sorolhatnám. Etoo-t nemkell bántani.ez a csapat mennyi örömöt szerzett nekünk. És most 5-6 rossz mecsért már mindenkit kritizáljunk?
Komolyan azt hiszitek hogy egy csapatban mindenki joba van a másikkal?! 20-25 játéko! Különböző nemzetiségüek,különböző szinűek más más nézetekkel! Összezárva évekig. Ezek az esetek halál természetes dolgok. Gondoljatok bele egy ember három év alatt hányszor borul ki idegilegés csinál olyat amit megbán. Totti múltkor az edzöjét lökte fel eltiltották, visszajött azóta megint a legjobb. És még sorolhatnám. Etoo-t nemkell bántani.ez a csapat mennyi örömöt szerzett nekünk. És most 5-6 rossz mecsért már mindenkit kritizáljunk?
Legyen igazadlionelmessi19 írta:nem hiszem h komolyan kéne foglalkozni azzal a videóval, egy mondatnyi hír nem volt róla tudtommal még a madridi szennylapoknál sem, szal nem hiszem h gond lenne....Bacsy írta:V.mi gáz lehetett mert Gio elég ijedt arcot vágott...

Szuncsi Manna
- Andris
- Adminisztrátor
nem hiszem h komolyan kéne foglalkozni azzal a videóval, egy mondatnyi hír nem volt róla tudtommal még a madridi szennylapoknál sem, szal nem hiszem h gond lenne....Bacsy írta:V.mi gáz lehetett mert Gio elég ijedt arcot vágott...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
V.mi gáz lehetett mert Gio elég ijedt arcot vágott... 

Szuncsi Manna
- Andris
- Adminisztrátor
nos, sztem Samunak adni kell hétvégén 15 percet, aztán Zaragoza ellen 35-45 percet, és Sevilla ellen meg kezdhetne, és egy 65-70 percet.
Én annyira nem aggódom, megmondta ő, h gólokat fog rúgni. Ha nem is lesz jóban vkikkel, itt marad, és megmutatja, h tényleg szüksége van rá a barcának!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Director del Fútbol
Én semmi furcsát nem láttam a gólörömében,az meg még inkább meggyőző volt,ahogy a meccs vége felé ott ült magába roskadva.
Sokszor nyilatkozta,hogy milyen rossz érzés volt nézni a Chelsea elleni meccset,hát remélem,hogy ezt még rosszabb volt.Hátha ez feltüzeli annyira,hogy valami nagyot alkot a visszavágón.
Ha maradt még egy minimális kis esélyünk,akkor az Samuel Eto'o!
A Zaragoza ellen már kapnia kell legalább fél órát,a Sevilla ellen meg végre a kezdőben szeretném látni!
Sokszor nyilatkozta,hogy milyen rossz érzés volt nézni a Chelsea elleni meccset,hát remélem,hogy ezt még rosszabb volt.Hátha ez feltüzeli annyira,hogy valami nagyot alkot a visszavágón.
Ha maradt még egy minimális kis esélyünk,akkor az Samuel Eto'o!
A Zaragoza ellen már kapnia kell legalább fél órát,a Sevilla ellen meg végre a kezdőben szeretném látni!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát ha akkor sem fog,akkor Eto'o Barcás karrierjének annyi...tuti,hogy akkor van valami nagyon nagy zűr a háttérbenGame90 írta:Eto'onak mindenképpen játszania kell a visszavágón. 2 hét múlva már csak tud játszani.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- aka Game90
Eto'onak mindenképpen játszania kell a visszavágón. 2 hét múlva már csak tud játszani.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Javítom magam kicsit...szóval később mutatták másik felvételt,ott majdnem összetörte örömében a mellette ülöt...bár kicsit most úgy éreztem,mintha nem szívből jött volna,de lehet,hogy csak elbízonytalanítottak ezek a lehetőségek,amelyek arról szólnak,h így+úgy van gond Eto'oval...

Nekem személy szerint már múltkor elegem volt belőle, de ha ez a videó nem hamisítvány, akkor...
ARRA VAN AZ AJTÓ, SAMUEL!

ARRA VAN AZ AJTÓ, SAMUEL!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
vezetünkBodi írta:Nagyon kíváncsi vagyok,hogy láthatjuk-e ma Eto'o-t a lelátón...
Bár én már inkább a pályán szeretném látni.

de baj van

- JOEY20
- Jugador del Barça
Ez tényleg érdekes!Eto'o szerintem nem fog elmenni és elvileg a Sevilla elleni meccsre a bajnokságban már játékra alkalmas állapotban lesz akár 1 félidőt is játszhat!Vagy többet 

Forca BARCA
- huevos
- Jugador d'estrella
...ilyen hosszú kihagyás, ilyen komoly sérülés után egyből egy félidő?Attya írta:Nagyon remélem, h az ügy hátterében az van, h Eto'o addig nem akar játszani ameddig Rijkaard csak 5-10 perceket ad neki! És talán az van benne, h ö addig nem ül le a padra ameddig az edző legalább 1 félidőt nem ad neki! Talán azért edz is külön + végzi az erönléti edzéseket, h 100%-os legyen és akkor végre talán hozzá is tudni vmit a játékhoz! Forca Barca, Forca Eto'o

szerintem rendjén van a fokozatos terhelés, lépésről lépésre való játszatás, és ha Eto'o nem kezd el durcizni, akkor a Liverpool ellen bizony nyugodtan játszhatott volna már egy teljes félidőt...
és azért nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát!
never let the children cryin'!
-
- Llegenda del Barça
vagy csak a jelét akarta megnézni, h tényleg a sajátja van-e thuramon, mert a nyúl nem találta a magáét.Vito írta:csak megnézte Thuram pulcsijának a nyakán, hogy hányas méretű medvefelsőt hord a Lili.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Azt hiszem Samu már nem fog túl sok meccset gránárvörös-kékben játszani...
Bárcsak ne így lenne
Bárcsak ne így lenne
Campeones 2005-2006
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
- Attya
- Jugador d'estrella
Nagyon remélem, h az ügy hátterében az van, h Eto'o addig nem akar játszani ameddig Rijkaard csak 5-10 perceket ad neki! És talán az van benne, h ö addig nem ül le a padra ameddig az edző legalább 1 félidőt nem ad neki! Talán azért edz is külön + végzi az erönléti edzéseket, h 100%-os legyen és akkor végre talán hozzá is tudni vmit a játékhoz! Forca Barca, Forca Eto'o
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nekem nagyon fura ez az Eto'o ügy.A lelátón ott őrjöngött és az látszott, h akár félábbal is bemenne a pályára.Most meg már padra se akar ülni.Jó tudom pihenni kell, de vmi nagyon furcsa ebben az egészben. 

-
- Director del Fútbol
Ez egy pár másodperces videó, amin gondolom most sokan derülnek, hogy: VÉGRE, a Barcánál sincs minden rendben... DE NYUGI! Ennek a videónak biztos van eleje, meg folytatása is! Eto'o sajnos elég nagyképű, és sokat képzel magáról, de ilyet nyílt edzésen tuti nem csinálna ő sem...
Az én tippem ez: azt gyakorolták, hogy egy éles helyzetben ilyenkor hogyan szabad reagálni... el kell futni, és kész!
Az én tippem ez: azt gyakorolták, hogy egy éles helyzetben ilyenkor hogyan szabad reagálni... el kell futni, és kész!

"Més Cuen un Club"
Thuram biztos Eto'o bőrszínére tett megjegyzéseket.Game90 írta:Eto'o egyre jobbHa lesz még egy-két ilyen esete, sztem elküldik.
Nem lehet tudni, hogy miért alakult ki ez a méretnézegetés?