A Magyar Barca Zártosztály #2
-
- Director del Fútbol
A nyílt topikban említettek szerint várom a csapat mihamarabbi visszajelzését az elhalasztott Arsenal elleni meccset illetően! Köszi.
2007. március 17. - H.F.C.B. - Arsenal, 10.00-12.00, TIPPMIX Aréna
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9. Silvanus
10.
2007. március 17. - H.F.C.B. - Arsenal, 10.00-12.00, TIPPMIX Aréna
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9. Silvanus
10.
"Més Cuen un Club"
Ahogy nektek jobb 

Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
-
- Entrenador del Barça
Mindenképp a vasárnap a jobb időpont sztem, mivel két foci egy nap ennyi időkihagyással nem túl jó.gnorbert írta:Ha úgy alakul, hogy szerencsésebb lenne a szombat nektek (pláne hogy emiatt esetleg elmaradna bármilyen felkészülési meccs), szerintem nyugodtan szervezzétek rá a szokásos focira![]()
Csak időben szóljatok róla, hogy tudjunk néhány plusz emberkét hívni szombatra
Az Inter meccs után is láttam mindenkin+magamon, hogy elég fáradtan mozogtunka pályán.
Szóval én még mindig a vasárnapra szavazok.
Azé köszi Norbi a megértést.
Ha úgy alakul, hogy szerencsésebb lenne a szombat nektek (pláne hogy emiatt esetleg elmaradna bármilyen felkészülési meccs), szerintem nyugodtan szervezzétek rá a szokásos focira

Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
- Melkor
- Entrenador del Barça
Nem tudom, hogy másnak problémát okoz-e, de pl nekem a Március 15-ét, jövő hét szombaton kell ledolgoznom

Amennyiben ez csak engem érint (Bercy, Silva, Zoli??) , akkor meg tudom oldani, hogy aznapra kiveszek szabit, de ha másokat is, akkor érdemes lenne du-ra áttenni a meccset, esetleg vasárnapra

Amennyiben ez csak engem érint (Bercy, Silva, Zoli??) , akkor meg tudom oldani, hogy aznapra kiveszek szabit, de ha másokat is, akkor érdemes lenne du-ra áttenni a meccset, esetleg vasárnapra

MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Entrenador del Barça
Íme az Arsenal ellen készülő keret - 2007. március 10. (szombat), de. 10-12-ig, Fehérvári úti TIPPMIX Aréna, H.F.C. Barcelona "A" - Arsenal:
1.
2. Victor
3. Marci
4. Melkor
5. Zsolti
6. Sz.Zoli
7.
8.
9. Silvanus
10. Bercy
JELENTKEZZ
1.
2. Victor
3. Marci
4. Melkor
5. Zsolti
6. Sz.Zoli
7.
8.
9. Silvanus
10. Bercy
JELENTKEZZ

feltévedtem!
sziasztok!
sorry h nem jelentkeztem de...
Az a baj h nem tudok nektek biztosra ígérni edzőmeccsen való részvételt mert folyamatosan zajlik az alapozás
,edzőmeccsek vagy szombat vagy vasárnap.ha már megy majd a bajnokságunk biztosra tudok mondani nektek mindent mert azok "kötött" időpontok--elvileg--az edzőmeccs meg nem.az vagy van vagy nincs,vagy szombat vagy vasárnap...mondjuk most szombaton akartam menni csepelre,de elaludtam és...
remélem most szombaton tudok menni és nem jön közbe semmi...
üdv

sziasztok!
sorry h nem jelentkeztem de...
Az a baj h nem tudok nektek biztosra ígérni edzőmeccsen való részvételt mert folyamatosan zajlik az alapozás

üdv
-
- Director del Fútbol
Sziasztok!
Sajnos ezen a héten szombaton nem tudok menni a szokásos csepeli focira egyéb elfoglaltságom miatt, amit önmagában is nagyon sajnálok, de azért is még, mert ez lesz az utolsó felkészülési meccse az "A" csapatnak a jövő heti Arsenal elleni edzőmeccs előtt, amire remélem készültök bőszen, ugye!?...
Íme az Arsenal ellen készülő keret - 2007. március 10. (szombat), de. 10-12-ig, Fehérvári úti TIPPMIX Aréna, H.F.C. Barcelona "A" - Arsenal:
1.
2. Victor
3. Marci
4. Melkor
5. Zsolti
6. Sz.Zoli
7.
8.
9. Silvanus
10. Bercy
Gergő, Miki, Zoli, és a Mucska fivérek még kérdésesek, de remélhetőleg még ők is jönnek!?...
Sajnos ezen a héten szombaton nem tudok menni a szokásos csepeli focira egyéb elfoglaltságom miatt, amit önmagában is nagyon sajnálok, de azért is még, mert ez lesz az utolsó felkészülési meccse az "A" csapatnak a jövő heti Arsenal elleni edzőmeccs előtt, amire remélem készültök bőszen, ugye!?...
1.
2. Victor
3. Marci
4. Melkor
5. Zsolti
6. Sz.Zoli
7.
8.
9. Silvanus
10. Bercy
Gergő, Miki, Zoli, és a Mucska fivérek még kérdésesek, de remélhetőleg még ők is jönnek!?...
"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Kedves Viktor!Scorpion írta:Bercy. Varga Kornél játéka megfordult a fejedben? Szerintem rajta is érdemes lenne elgondolkodni. Kapus és a +1 posztra sajnos nincs ötletem. Fórumosok közül nincs senki sem, aki kész lenne erre a feladatra?
Két dolog Korival kapcsolatban.
1. Utoljára akkor láttam Korit mikor Silva megkért, hogy játszak a Bad Boy's csapatban, mert kevés az ember...ergo a csepeli focit nem látogatja.
2. Kori sajnos nem csapatjátékos. Aki ha nem megy a játék akkor simán lesétál a pályáról mikor az ellenfél támad mert neki olyan kedve van...
Ennyi... aki nem ért velem egyet az nyugodtan vitatkozhat!
- Scorpion
- Capitá del Barça
Bercy. Varga Kornél játéka megfordult a fejedben? Szerintem rajta is érdemes lenne elgondolkodni. Kapus és a +1 posztra sajnos nincs ötletem. Fórumosok közül nincs senki sem, aki kész lenne erre a feladatra?
-
- Entrenador del Barça
A játékkal és az hozzáállással is meg voltam elégedve!!!
Ha így tudnánk a tornán is játszani és így tudnánk csapatszínten egymással együtt játszani akkor valószínű, hogy dobogós helyen végeznénk.
Jó volt, hogy mindenki mindenkit bíztatott és hajtott. Csak így tovább.
További információ: valószínű 2+1 embert fogunk hívni az A kerethez, mert kevesen vagyunk és mint mindenki tisztában van vele ha 2-3 ember nem tud jönni 1-1 meccsre akkor komoly gondjaink vannak.
2 mezőnyjátékos és 1 kapust szeretnénk, mivel kell két fix mezőnyjátékos és egy kapus.
Ha így tudnánk a tornán is játszani és így tudnánk csapatszínten egymással együtt játszani akkor valószínű, hogy dobogós helyen végeznénk.
Jó volt, hogy mindenki mindenkit bíztatott és hajtott. Csak így tovább.
További információ: valószínű 2+1 embert fogunk hívni az A kerethez, mert kevesen vagyunk és mint mindenki tisztában van vele ha 2-3 ember nem tud jönni 1-1 meccsre akkor komoly gondjaink vannak.
2 mezőnyjátékos és 1 kapust szeretnénk, mivel kell két fix mezőnyjátékos és egy kapus.
-
- Entrenador del Barça
Nah! Ez most tetszett!Mind hozzáállásban mind eredményben(még ha nem is ez a fontos ilyenkor)Egy kis koncentráció és még egy kis akarás,és jók leszünk a tornán!!!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Director del Fútbol
Na! Srácok! Lesz meccs, ez biztos, ha esik, ha fúj, akkor is!!! Holnap mindenki aki ígérte magát legyen ott max. 09.30-ra!!! Zoli jön, de nem fog tudni végig maradni, Viktor jön, és M.Zoli még kérdéses, de 6-an fixen vagyunk!
Na, mindegy... játékra alkalmasak vagyunk az a lényeg!
Ja, és Viktor: Melkor legutóbbi reagálása a március 10-ei Arsenal elleni meccsre szólt!
Remélem már ott sem csak 75%-ra jösz?

Ja, és Viktor: Melkor legutóbbi reagálása a március 10-ei Arsenal elleni meccsre szólt!

"Més Cuen un Club"
- Melkor
- Entrenador del Barça
2007. március 10. (szombat), de. 10-12-ig, Fehérvári úti TIPPMIX Aréna
H.F.C. Barcelona "A" - Arsenal edzőmérkőzés
1.
2. Victor? (75% igen)
3.
4. Melkor
5. Zsolti
6.
7.