Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mivel megbízható, és tényleg igazi szakemberekkel dolgozó sport sajtó!, nem tehetik meg, hogy össze vissza irogatnak. Ha a négyes a max, akkor azt kap. Ha a szöveget valaki hozzá tudja olvasni, akkor tudja, h ők is el vannak a sráctól ájulva!szemrobber írta:Az El Mundo Deportivo képes volt 4-est adni a tegnapi teljesítményre? Mi kell nekik? Messi Zseniális volt tökéletes sőt még annál is jobb!
Igen, nekem is ez jutott eszembe, ahogy megláttam Boixos avatárját, aztán ki tudja?Game90 írta:FU az biztos, utána talán egy C és egy KRossz fiú lett ez a Messi
![]()
Na igenGame90 írta:A második sorban sztem az van írva, hogy TIOAmi fölötte, azt pedig nem tudom
Nem, nézd meg Boixos avatárját!sasi1 írta:FORZA, és alatta még 2 karakter ??
Sztem csak Fubol Mundial, vagy ilyemi, amiben szerepelt, szal olyasmit gondolom, h mi az ő álomcsapata, meg ilyesmiket...sasi1 írta:mit mondott?lionel19 írta:Messivel megy egy interjú a sport klubon..
mit mondott?lionel19 írta:Messivel megy egy interjú a sport klubon..
Nagyon bírom Messit,ahogy Ronniet is,és Gólók számában felül is múlta Ronniet,amit ő tavalyi bajnokságban produkált Madridban,de azért Teljesítményben nemlionelmessi19 írta:Messi valami elképesztő. Olyat csinált, mint tavaly ősszel Ronaldinho, vagy még nagyobbat talán, ha más szemszögből is megnézzük. Dinhonak aranylabda, bajnokság és bl. lett a vége. Ebből csak az utóbbi van elúszva.![]()
Elképesztő a gyerek![]()
![]()