Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
visca el barca
Presidente del Barça

2007.03.13. 14:01:26

lionelmessi19 írta:
visca el barca írta:azért gondoljatok arra is h lehet lampard technikai tudas sokkal jobban kijonne itt mint a szigetországban...
(ettol fuggetlenul nem kell ide)
Már ha van neki...
Nem vagyok meggyőződve róla, hogy bármivel is technikásabb annál, amit Angliában meg tud mutatni. Maradjon csak a helyén! :roll:
azért az nem lehet véletlen h kismillilo SZAKEMBER a világ top 10 középpályása közé sorolja :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.03.13. 13:48:19

barca99 írta:Egyébként a sajtó miért állt rá ennyire erre a témára? Mármint szerintük a Barca minden héten egy új Chelsea játékost akar leigazolni. Lampard, Robben, Terry... nehogymá' a fél Chelsea nálunk játszon. (mondjuk pont a minőségi játékosokat hozzák szóba :) )
Jah, ezt én is észrevettem, nem tom minek ide a sok Chelsea-s ember.

Már igazoltunk egy Guddyt tőlük, murva drágán, a nagy semmiért.

Persze nem lehet összehasonlítani mondjuk Guddyt és Terryt, de akkor is...

A sok közül mondjuk én Terryt el tudnám képzelni kezdőben már jövőre akár:

Puyol, Terry, Thuram, Zambrotta

Viszont se Robben se Lampard, max Robben a padra.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.03.13. 13:45:37

visca el barca írta:azért gondoljatok arra is h lehet lampard technikai tudas sokkal jobban kijonne itt mint a szigetországban...
Már ha van neki...
Nem vagyok meggyőződve róla, hogy bármivel is technikásabb annál, amit Angliában meg tud mutatni. Maradjon csak a helyén! :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
visca el barca
Presidente del Barça

2007.03.13. 13:39:00

azért gondoljatok arra is h lehet lampard technikai tudas sokkal jobban kijonne itt mint a szigetországban...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.13. 13:38:41

Egyébként a sajtó miért állt rá ennyire erre a témára? Mármint szerintük a Barca minden héten egy új Chelsea játékost akar leigazolni. Lampard, Robben, Terry... nehogymá' a fél Chelsea nálunk játszon. (mondjuk pont a minőségi játékosokat hozzák szóba :) )
Andris
Adminisztrátor

2007.03.13. 13:33:42

Atesz írta:Lampard nem kerülne sokba, mert kivásárolhatná magát.... Az meg valami 8 millió euró lenne csak.

Nem tudom, hogy a sérülésein kívül mi bajotok van Robbennel, sztem rohadt jól játszik, gyors technikás, nem is túl önző. Mi kell még??? Bár sztem ez csak egy szokásos pletyka, amiből nem is lesz semmi.

Saviolával most egyébként mi van???
A gond ott van, h Lampard nem igazán illenék ebbe a Barcába.

Robbennel nekem pont az a problémám, h eléggé önző! Viszont ha mondjuk nem kerülne 10 milliónál többe, és leülne padra, akkor az több okból is fantasztikus igazolás:

-lenne végre egy cserénk a bal csatár posztra is, nem az a stílus, mint Dinho, nem is az a szerep, de bal csatár!
-olcsó lenne
-ha padozna, akkor tényleg az év húzása, nagyon minőségi csere!

DE CSAK CSERE!
- József Attila
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.03.13. 13:28:47

Lampard nem kerülne sokba, mert kivásárolhatná magát.... Az meg valami 8 millió euró lenne csak.
Quaresma pedig nyilatkozta is, hogy szívesen visszajönne, bár sztem nem szívesen padozna.
Nem tudom, hogy a sérülésein kívül mi bajotok van Robbennel, sztem rohadt jól játszik, gyors technikás, nem is túl önző. Mi kell még??? Bár sztem ez csak egy szokásos pletyka, amiből nem is lesz semmi.

Az a baj, hogy pl. Gio kapott új szerződést, emiatt nem igazán lehet eladni, mivel nem nagyon játszik, amikor meg a pályán van, akkor hihetertlenül fos. Max. visszamehetne Hollandiába, vagy kölcsönbe mehet valahova...
Saviolával most egyébként mi van???
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.03.13. 13:28:43

grecki írta:
lionelmessi19 írta:Tényleg, kik szavaztak rájuk? Ott van a listán Diego, vagy Xabi Alonso, akkor ki szeretne iparost vásárolni (még mielőtt valaki belekötne, természetesen tisztelem mindkét játékost, de mondjuk nem tartom őket különösebben technikásnak, és barca szintűnek)? :roll:
Úgy látom, neked sosem nő be a fejed lágya...de nem vitatkozom! :wink:
Pedig még én is vitatkoznék saját magammal kicsit!
Az hogy nem Barca szintű, az nem igaz. Inkább úgy fogalmaznék, hogy nem illenek a Barcelonába. Illetve ugy nem Barca szintűek, hogy Deconak Iniestának és Xavinak a nyomába sem érhetnek...

Viszont nem tom Grecki, én egyáltalán nem tartom olyan technikásnak őket, de ha még Lampardról nem is beszélünk, Senijdert mostanában sokat láttam játszani, és nem valami meggyőző...
:P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2007.03.13. 13:49:22-kor.
- József Attila
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.13. 12:37:54

Egy 12 milliós kapusra semmi szükségünk, főleg azok után, amit a Madrid ellen (is) művelt. Tény, hogy kár volt a buta hibájáért a 'Pool ellen, de ennyi róható föl neki egész évben. Ő sem védhet minden meccsen 100%-osan, még ha fájó is, hogy pont a legfontosabb meccsen bakizott.

Off: ha kihagytál vmit, ott van a szerkeszt gomb. :wink:
Maradona
Barça C

2007.03.13. 12:19:13

Sokat gondolkodtam kiket lenne érdemes igazolni, persze ésszerű keretek között. Én azon a véleményem vagyok hogy mindenekelőtt kell egy új kapus Valdes mellé, aki versenyhelyzetre kényszeríti őt. Sajnos egy kicsit elkényelmesedett abban az értelemben hogy ha buta hibát vét egy meccsen akkor is ő fog legközelebb védeni. Egy új kapus azt hiszem jobb és koncentráltabb teljesítményre ösztönözné. Ha jól tudom az argentin Ustari még nincs teljesen elvetve. A védelem mindeképpen erősítésre szorul. Azt hiszem Daniel Alves sok örömet szerezhetne a csapatnak. Ebben az esetben D. Alves-Puyol-Marquez-Zambrotta lenne nálam az lap. Persze akkor ha a mexikói ismét összekapja magát. Ha nem akkor több lehetőséget adnék Thuramnak aki már nem gyors viszont jól helyezkedik és erőszakos. Ha több lehetőséget kapna a teljesítménye biztosan javulna. A középpályára és Albeldát szavaztam. Ismeri a spanyol bajnokságot, könnyen beilleszkedne, és nem utolsó szempont egy rivális csapatot gyengítene. Lampardra nincs szüksége a Barcelonának. Nagyon jó játékos de nehez illeszkedne egy új közegbe. Ráadásul Albelda olcsóbb is. A csatársorba én meglepő módon Shaun-Wrigt Phillipset igazolnám. Sajnos Giuly már nem a régi és nem lesz már gyorsabb. Az angol viszont nem érzi magát jól a Chelseaben szívesen távozna és gyors játkos. Azt hiszem Ronaldinho, Xavi vagy Deco hosszú indításaival tudna mit kezdeni. Quaresma nem hiszem hogy szívesen jönne a korábbi időszak miatt, olyan játékosra pedig nincs szükség. Robben ? Önmagában viccnek tartom azt a játékost. Nincs rá szükség. Persze az előbb leírtak csak az én magánvéleményem, lehet rajta vitázni. Úgyis a vezetőség fog dönetni és nekük kötelességünk szurkolni a csapatnak még ha nem is azok játszanak akiket mi szeretnék.

Szerk.:
Az előbb lemaradt, hogy természetesen ez azzal jár hogy néhány játkosnak mennie kell. Pl. Oleguer, Motta, Ezquerro, vagy Gio. És persze felhozni Dos Santost a nagyok közé hadd szokja a légkört.
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.13. 12:14:49

Hát, én nem nagyon értem az igazolási politikánkat (feltéve, hogy igaz, amit a Mundo írt, és Vito is jól fordított):

Először is - Alves rendben van... kell a jobbszélső. Abidal is, de könyörgöm akkor próbáljuk már meg Zambrottát a jobb oldalon, mert ha nem fekszik neki, akkor felesleges két szuper balbekk, míg jobboldalon oleguer alkot valamit... De pont Mottáért cserébe? Mostanábban többet tud nyújtani Edmilsonnál, de megkockáztatom a mostani Rafánál is.

Vkp... Xabi nem az, ő csak besegít a vkp-nak. Albelda - csak ha nincs más.

Kp - Minek Lampard, akit valószínüleg nagyon költséges megszerezni, és nagy rá az esély, hogy nem fekszik neki a spanyol bajnokság. Sneijder már inkább, de van a Werderben egy DIEGO nevű srác... (mondjuk arra a posztra éppen Juninho-t is el tudnám képzelni :) )

Csatár - na itt Huntelaar-ral egyetértek, Forlan helyett pedig Diego Militot céloznám meg. Tuti nem járnánk vele rosszul. (Forlán egyebként idén nyáron is képben volt, nem?)

Középhátved dolgot egyenlőre nem sietném el a Puyol - Thuram páros (4 védős rendszerben) nagyon jó teljesítményt nyújt.

Az én fontossági sorrendem igazolás szinten:

-jobb vagy balbekk
-vkp.
-cserecsatár
-támadó
-irányítókp. (Deco helyére)
-középhátvéd
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.13. 12:04:38

lionelmessi19 írta:Tényleg, kik szavaztak rájuk? Ott van a listán Diego, vagy Xabi Alonso, akkor ki szeretne iparost vásárolni (még mielőtt valaki belekötne, természetesen tisztelem mindkét játékost, de mondjuk nem tartom őket különösebben technikásnak, és barca szintűnek)? :roll:
Úgy látom, neked sosem nő be a fejed lágya...de nem vitatkozom! :wink:
Vito
Llegenda del Barça

2007.03.13. 11:25:30

az elmundo-n van egy cikk a lehetséges célpontokról.
ha jól értem:
Alvest megkörnyékez a Barca, cserébe menne Motta, aki csökkentené Alves árát.
még Abidal is a látószögben van.

vközéppályára Xabi és Albéla az alternatíva.
és szintén látószögben van lampard és Sneijder, aki(k) alternatívája lehetne a Xavi-Ini-Deco hármasnak.

CRonaldo: Ő Laporta nagy álma. tény, hogy a MU nem hajlandó kompromisszumokra, tehát jó mélyen a zsebbe kellene nyúlni, de ezt Henry esetében is tudtuk tavaly. nem a pénzen múlt. a másik alternatívák erre a posztra Huntelaar és Forlan.

asszem :oops:
mérget ne vegyetek rá, de a lényeg szerintem ez a cikkben. az persze lehet, sőt sztem biztos, hogy ez az elmundo véleménye és nyilván em hiteles, bennfentes forrás, de ez nem meglepő ugye. szóval, ami látható:
szélsővédő, középpályás, csatár.

személyes megjegyzés: egy középs védő is elkelne.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.13. 11:19:43

lionelmessi19 írta:Így van, Quaresma ha már jön, akkor tuti a támadósorban lesz valakinek a cseréje! Szóval kp-hez nem kell berakni. Viszont Lampard és Sneijder is kivehető, ki szeretné azt, ha vmelyik is itt játszana?

Tényleg, kik szavaztak rájuk? Ott van a listán Diego, vagy Xabi Alonso, akkor ki szeretne iparost vásárolni (még mielőtt valaki belekötne, természetesen tisztelem mindkét játékost, de mondjuk nem tartom őket különösebben technikásnak, és barca szintűnek)? :roll:
Nos,én is azon a véleményen vagyok,hogy Lampard dupla nulla lenne nálunk.Azon a a poszton,ahol játszana nem elég a küzdés.A spanyol bajnokság stílusa abszolút nem neki lett "kitalálva"
Elefánt lenne a porcelánboltban.
Én a magam részéről két,legfeljebb három változtatást eszközölnék a csapatban.A vkp az tuti hogy kell.Nem ártana egy jobbhátvéd,és egy középső védő sem.
Rajtuk kívül Dos Santost hoznám fel.
Természetesen a megújulni nem tudó,gyenge teljesítményt nyújtó játékosoktól el kell köszönni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
robag
Jugador d'estrella

2007.03.13. 10:32:51

Sziasztok!
Előszőr is Robben nem csapatjátékos, úgyhogy nem kell ide!
( És drága is )
Továbbá: Talán elkelne a csapatba egy igazi harcos, mindent beleadó játékos aki példát tudna mutatni hozzállásból ( nem csak egy-két meccsen a szezonban, hanem minden meccsen lásd: Puyol )
És ezen kívül még mindig tartom magam ahhoz, hogy a 25 évnél idősebb játékosokat felejtsük el. Nem rutin kell egy ilyen varázslatos csapatba, hanem az az egy-két játékos aki mindig minden körülmények között ki tudja hozni magából a maximumot, Szóval megszakad a pályán minden meccsen! Zseniből tele a padlás, és én ennek szívből örülök! Még mindig bízom a Deco-Roni-Eto'o-Messi-Iniesta-Xavi féle csapatban, akik a játékunk savát-borsát adják, csak ki kellene egészíteni egy-két fanatikus elszánt igazi küzdővel!
Nézzetek meg egy Dani Alvest, egy Essient, egy Sissokot. Ebből a fajta hozzáállásból ( és tudásból ) kellene egy kicsit több....
Adás vége.
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.03.13. 09:00:51

Atesz írta: Bár a sérülései tényleg aggasztóak...
Legalább Messivel jól kiegészítenének egymást, és így egész évben lehetne klasszisz szélsőnk. :wink:
Atesz írta:Még mindig ez az iparos duma megy it.... pfff.
Ahogy Deco ebben az évben játszik, imán lejátszaná őt Lampard a pályáról, még úgy is, hogy sztem se feküdne neki a spanyol foci...
Ez meg, hogy Lampard nem Barca sziintű játékos, ennél nagyon baromságot még nem hallottam. (Bocsi, hogy így, de sztem ez most hülyeség volt, amit írtál.)
Pontosan! Rossz formában lévő Lampard is többet tud nyújtani (mert hajt, küzd, védekezik, nem flegmázik és erőlteti a gyatra cseleket, és a távoli lövései is mindig jók), mint a fosban lévő Deco. Ha Deco tudásához mérten játszana, akkor spanyolban egyértelműen jobb lenne, de egy ideje még a hajtás sem igazán látni rajta.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.03.13. 06:56:26

Egyébként én is Alonsora szavaztam, de rajta kívül csak Lamparot. Diarrát, vagy Albeldát tartom Barca szintűnek....
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.03.13. 06:53:57

Ki írta ezt a Robbenes hírt???? Sztem Robben benne lenne a világ elitben, ha eleget játszana, csa Mourinho nem nagyn játszatja...
Tehát ez már cak azért is kamu sztem, mert nem hisze, hogy idejönne azért, hogy padozzon, pedig én kedvelem, és szívesen látnám. :wink:
Bár a sérülései tényleg aggasztóak...

Tényleg, kik szavaztak rájuk? Ott van a listán Diego, vagy Xabi Alonso, akkor ki szeretne iparost vásárolni (még mielőtt valaki belekötne, természetesen tisztelem mindkét játékost, de mondjuk nem tartom őket különösebben technikásnak, és barca szintűnek)? Rolling Eyes
Még mindig ez az iparos duma megy it.... pfff.
Ahogy Deco ebben az évben játszik, imán lejátszaná őt Lampard a pályáról, még úgy is, hogy sztem se feküdne neki a spanyol foci...
Ez meg, hogy Lampard nem Barca sziintű játékos, ennél nagyon baromságot még nem hallottam. (Bocsi, hogy így, de sztem ez most hülyeség volt, amit írtál.)

Xabi Alonso meg 99%, hogy nem jön ide, bár engem az is meglepne, ha Lampard eljönne a Chelseaből vagy akár Robben
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.03.13. 00:07:38

Ez a Robben gyerek nem nyerte el a tetszésemet :?
- sokat bajlódik sérülésekkel
- teljes mértékben ballábas
- 20 millát nem adnék érte
- ha egyáltalán a Chelsea pont nekünk adná el
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.03.12. 23:53:49

Charlie írta:Lampard nem kell, ugyanez lenne vele mint Guddyval, 2 nagyon jó játékos, de nem illenek ide.
C.
Ez így van. Guddy és Beckhem szindrómát is fel lehet emlegetni.

:roll:
- József Attila
Charlie
Öreg Harcos

2007.03.12. 23:48:06

Lampard nem kell, ugyanez lenne vele mint Guddyval, 2 nagyon jó játékos, de nem illenek ide.
C.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.12. 23:43:11

Így van, Quaresma ha már jön, akkor tuti a támadósorban lesz valakinek a cseréje! Szóval kp-hez nem kell berakni. Viszont Lampard és Sneijder is kivehető, ki szeretné azt, ha vmelyik is itt játszana?

Tényleg, kik szavaztak rájuk? Ott van a listán Diego, vagy Xabi Alonso, akkor ki szeretne iparost vásárolni (még mielőtt valaki belekötne, természetesen tisztelem mindkét játékost, de mondjuk nem tartom őket különösebben technikásnak, és barca szintűnek)? :roll:
- József Attila
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.12. 22:34:27

Szerintem lesz Quaresma is,csak a támadók között.
Mondjuk nem tudom jó lenne-e...ha jönne,nem hiszem hogy padra.Mivel a trió alapból játszik,és kell egy vkp-is,mindez azt jelentené,hogy a Xavi,Iniesta,Deco hármasból csak egyikük játszhat.Ronaldinhot Deco helyére visszavinni pedig amatőr gondolat szerintem.
Pont az olyan tipusú játékosok igazolása felesleges jelenleg,mint Quaresma.Erősítsük inább azokat a csapatrészeket,amelyek rá is szorulnak erre.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.12. 22:13:31

Modik! :wink:
Csak megjegyzés szintem jelzem, hogy szerintem ki lehetne venni Snejder vagy Lampard nevét és mondjuk betenni Quaresmát. :wink: Vagy legalábbis ezzel az 1 névvel bővíteni :wink:
Mondjuk biztos megvan az okotok h nem raktátok be őt csak fura h ez a 1 név nincs ott. na mind1 :wink:
Kenny
Jugador d'estrella

2007.03.12. 22:08:25

Aki nem hisz Quaresma képességeiben az nézze meg majd a portugál DERBY-t szombaton.Garantálom,hogy megváltozik a véleménye Ricardorol.
Lezárt