Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért az nem lehet véletlen h kismillilo SZAKEMBER a világ top 10 középpályása közé soroljalionelmessi19 írta:Már ha van neki...visca el barca írta:azért gondoljatok arra is h lehet lampard technikai tudas sokkal jobban kijonne itt mint a szigetországban...
(ettol fuggetlenul nem kell ide)
Nem vagyok meggyőződve róla, hogy bármivel is technikásabb annál, amit Angliában meg tud mutatni. Maradjon csak a helyén!
Jah, ezt én is észrevettem, nem tom minek ide a sok Chelsea-s ember.barca99 írta:Egyébként a sajtó miért állt rá ennyire erre a témára? Mármint szerintük a Barca minden héten egy új Chelsea játékost akar leigazolni. Lampard, Robben, Terry... nehogymá' a fél Chelsea nálunk játszon. (mondjuk pont a minőségi játékosokat hozzák szóba)
Már ha van neki...visca el barca írta:azért gondoljatok arra is h lehet lampard technikai tudas sokkal jobban kijonne itt mint a szigetországban...
(ettol fuggetlenul nem kell ide)
A gond ott van, h Lampard nem igazán illenék ebbe a Barcába.Atesz írta:Lampard nem kerülne sokba, mert kivásárolhatná magát.... Az meg valami 8 millió euró lenne csak.
Nem tudom, hogy a sérülésein kívül mi bajotok van Robbennel, sztem rohadt jól játszik, gyors technikás, nem is túl önző. Mi kell még??? Bár sztem ez csak egy szokásos pletyka, amiből nem is lesz semmi.
Saviolával most egyébként mi van???
Pedig még én is vitatkoznék saját magammal kicsit!grecki írta:Úgy látom, neked sosem nő be a fejed lágya...de nem vitatkozom!lionelmessi19 írta:Tényleg, kik szavaztak rájuk? Ott van a listán Diego, vagy Xabi Alonso, akkor ki szeretne iparost vásárolni (még mielőtt valaki belekötne, természetesen tisztelem mindkét játékost, de mondjuk nem tartom őket különösebben technikásnak, és barca szintűnek)?
Úgy látom, neked sosem nő be a fejed lágya...de nem vitatkozom!lionelmessi19 írta:Tényleg, kik szavaztak rájuk? Ott van a listán Diego, vagy Xabi Alonso, akkor ki szeretne iparost vásárolni (még mielőtt valaki belekötne, természetesen tisztelem mindkét játékost, de mondjuk nem tartom őket különösebben technikásnak, és barca szintűnek)?
Nos,én is azon a véleményen vagyok,hogy Lampard dupla nulla lenne nálunk.Azon a a poszton,ahol játszana nem elég a küzdés.A spanyol bajnokság stílusa abszolút nem neki lett "kitalálva"lionelmessi19 írta:Így van, Quaresma ha már jön, akkor tuti a támadósorban lesz valakinek a cseréje! Szóval kp-hez nem kell berakni. Viszont Lampard és Sneijder is kivehető, ki szeretné azt, ha vmelyik is itt játszana?
Tényleg, kik szavaztak rájuk? Ott van a listán Diego, vagy Xabi Alonso, akkor ki szeretne iparost vásárolni (még mielőtt valaki belekötne, természetesen tisztelem mindkét játékost, de mondjuk nem tartom őket különösebben technikásnak, és barca szintűnek)?
Legalább Messivel jól kiegészítenének egymást, és így egész évben lehetne klasszisz szélsőnk.Atesz írta: Bár a sérülései tényleg aggasztóak...
Pontosan! Rossz formában lévő Lampard is többet tud nyújtani (mert hajt, küzd, védekezik, nem flegmázik és erőlteti a gyatra cseleket, és a távoli lövései is mindig jók), mint a fosban lévő Deco. Ha Deco tudásához mérten játszana, akkor spanyolban egyértelműen jobb lenne, de egy ideje még a hajtás sem igazán látni rajta.Atesz írta:Még mindig ez az iparos duma megy it.... pfff.
Ahogy Deco ebben az évben játszik, imán lejátszaná őt Lampard a pályáról, még úgy is, hogy sztem se feküdne neki a spanyol foci...
Ez meg, hogy Lampard nem Barca sziintű játékos, ennél nagyon baromságot még nem hallottam. (Bocsi, hogy így, de sztem ez most hülyeség volt, amit írtál.)
Még mindig ez az iparos duma megy it.... pfff.Tényleg, kik szavaztak rájuk? Ott van a listán Diego, vagy Xabi Alonso, akkor ki szeretne iparost vásárolni (még mielőtt valaki belekötne, természetesen tisztelem mindkét játékost, de mondjuk nem tartom őket különösebben technikásnak, és barca szintűnek)? Rolling Eyes
Ez így van. Guddy és Beckhem szindrómát is fel lehet emlegetni.Charlie írta:Lampard nem kell, ugyanez lenne vele mint Guddyval, 2 nagyon jó játékos, de nem illenek ide.
C.