Ő már egy másik szintgrecki írta:Asafa Powell

Ő már egy másik szintgrecki írta:Asafa Powell
Max, ha piros-fekete mezt húzol Asafa Powellre... Ronaldo még +20 kilóval is lefutja bármelyik védőt... Persze kis túlzással, mert nyilván van olyan bekk, aki gyorsabb.Game90 írta:Ronaldo 15-30 méteren sztem simán otthagyja a védőket. De egy kicsit tényleg gáz, hogy nem volt nála gyorsabb
Akkor nagyon nagy bajok vannak MilánóbanGame90 írta:A túlsúlya miatt kritizált Ronaldo bizonyult a leggyorsabb futballistának az AC Milan tegnapi edzésén - adta hírül a klub hivatalos weboldala.
Ez a magyar nyelv, de gyönyörűLG írta:NE VEDD A MILANT alapul![]()
![]()
![]()
Nem akarom h szeretett csapatom, a világ leggusztustalanabb, legundoritobb csalo [auto_cenzúra] faxtarisznya fostalicska pötsköxörü csapatához hasonlitson![]()
Game90 írta:Most nem tudom, hogy csak hülyéskedtél ezzellionelmessi19 írta:LG nagy Milános![]()
Kérdezd Őt, de LG az Internek szurkol. Ha meg nem, akkor idáig nagy tévhitben éltem
![]()
Ezt LGtől idéztem, még a Barca vs. Realba írta anno...LG írta:NE VEDD A MILANT alapul![]()
![]()
![]()
Nem akarom h szeretett csapatom, a világ leggusztustalanabb, legundoritobb csalo [auto_cenzúra] faxtarisznya fostalicska pötsköxörü csapatához hasonlitson![]()
Most nem tudom, hogy csak hülyéskedtél ezzellionelmessi19 írta:LG nagy Milános![]()
Kérdezd Őt
Game90 írta:Perszelionelmessi19 írta:Nem vagyok Boixos, de remélem elfogadod tőlem isCsak hát Boixos itt a legnagyobb Roma fan, aztán gondoltam megkérdezem tőle. Milanost úgysem tudnék, mivel majdnem mindenki utálja őket
![]()
Sztem 2-1
Perszelionelmessi19 írta:Nem vagyok Boixos, de remélem elfogadod tőlem is
Roma, 3-1.Game90 írta:Boixos![]()
Roma - Milan (aki nézi: szombat, 20:30, Sport2) hétvégén.
Vélemény? Tipp?
Hidd el,utánna megtéröülne!Ráadásul a válogatottunk is ott lenne végre egy EB-nRaziel írta:sztem 80% esélyünk van ráLos Banditos írta:Én egyáltalán nem bánom hogy mennek ott ezek a balhék.Legalább végre rendezhetünk egy Európa Bajnokságot![]()
én nagyon bízok benne.Főleg ha 24 csapatos lesz,akkor több helyen lesz uj stadion,de az nagyon sokba fog kerülni Magyarországnak ha megkapjuk.....úthálózat,szállodák,stadionok,parkolóhelyek....nem lenne olcsó mulatság.
sztem 80% esélyünk van ráLos Banditos írta:Én egyáltalán nem bánom hogy mennek ott ezek a balhék.Legalább végre rendezhetünk egy Európa Bajnokságot![]()
Ez nem hinném,hogy teljesen így volt.De ha meg így van akkor Olaszország kiütötte magát az EB rendezésből.Game90 írta:Halálos fenyegetést tartalmazó levél és egy pisztolygolyó érkezett az olasz élvonalbeli AC Milan labdarúgóklubhoz.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=137096&
Ez Italia
ez ez , majd grecki kommentálja,meg más aki azt mondta h itthon szarabb a helyzet a fociban mint kint....sztem egyáltalán nem rosszabb.Game90 írta:Halálos fenyegetést tartalmazó levél és egy pisztolygolyó érkezett az olasz élvonalbeli AC Milan labdarúgóklubhoz.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=137096&
Ez Italia