Barcelona - Deportivo : 2-1.
A 3 pont szempontjából ennyi a lényeg. Viszont most sem azt nyújtottuk amit tudnánk. Most sem sikerült elhatárolódni ettől a pocsék szezontól sajnos.
Az első félidőben játszogattunk, passzolgattunk, helyzetünk nem nagyon volt. Kis szerencsével a Depor gólt is lőhetett volna. Aztán a 45. percben Ronaldinho álltal találtunk egy gólt. De ha nincs Ronnie akkor az a gól sincs
Második félidőt jól kezdtük, eldönthettük volna a meccset. Itt szólt közbe az ez évi pocsék helyzetkihasználás. Ziccerek sorát hagytuk ki, amiket pedig ha sikerül bekotorni akkor parádézhattunk is volna és nem kellett volna Farkas Norbi elfogult kommentálást halgatnunk.
A szépítés természtesen jött, ezzel megint esélyt adtunk az ellenfélnek. Mint már régebben leírtam, a Barca ellenfele csakis saját maga lehet, és ez most be is következett. Szerencsére nagyobb következmény nélkül.
Eltelt a meccs, nagyon nehezen lehoztuk de könnyedén elvihettek volna tőlünk 1 pontot.
Néhány játékos teljesítménye:
Gio : Én személy szerint kellemsen csalódtam benne, azt hozta amit tud.
Hajtott, végre kihozta azt amire még így 30 valahány évesen képes.
Puyol : A szokásos. Kihajtotta magát, mindenhol ott volt ahol lehetett.
Méltó társ kerestetik mellé a nyáron!
Ronnie : Végre volt egy kis kedve játszani. Nagy örömömre, többször láttam h elindul 1-1be. Végre vmi javulás a folyamatos visszapasszolgatások után. Minden támadásban benne volt, a Messinek adott gólpassza pedig zseniális volt. Ha ő nincs ott a 45. percben, teljesen máshogy alakulhatott volna a meccs sorsa.
Eto'o : Még nem a régi de azért lövögeti a gólokat. Szerintem folyamatosan visszatér majd ő a régi Eto'ohoz.
Hát, nagyvonalakban ennyi. Óriási örömre tegnap sem kaptam okot.
Szerénységem szerintem ebben a kiírásban már nem is sokszor fogok.