Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Olasz válogatottban kezdő, Vkp-ra nagyobb a szükségünk, és sokkal jobban tolja, ő sem garancia hogy beválna de valószinűbb mint chivuozsimiki írta:Lionel![]()
DDR mivel ért el többet? Nem ugyanabban a csapatban játszanak?Rá miért mondod,hogy Barca szint? Vb miatt csak?
![]()
Azért nem olyan rosszak. Steaua Bl csoportkör, tavaly steaua és a dinamo is nagyon sokáig jutott az Uefában. Azért a válogatottjuk se olyan rossz. Szóval kicsit elöttünk vannak. Ja és nem is beszélve a stdionokról és a teltházakrólozsimiki írta: Szntem Boixos nyugodt,mert maradnak Ők a Romában...
Ha netalántán mégse,akkor elég lenne Chivu(Románia már Eu-s,a focit nézve mikor válnak azzá?
)
Tehát csak az a "barcaszint", aki nagycsapatban játszik, és nyert is vmit?lionel19 írta:Chivu még soha nem jáccott nagycsapatban, semmit sem ért el...
Game90 írta:De valaki mondta, hogy itt a fórumon, hogy a magyar játékosokat sem tekintették azonnal EU-snaklionel19 írta:Januártól románia is "eus"![]()
De valaki mondta itt a fórumon, hogy a magyar játékosokat sem tekintették azonnal EU-snaklionel19 írta:Januártól románia is "eus"![]()
Chivu még soha nem jáccott nagycsapatban, semmit sem ért el...barca99 írta:Jól van lionel19, megértettem. Chivunál még oleguer is jobb.lionel19 írta:csak DDR a barca szint...![]()
Nézzél Roma meccseket. Meg fogsz lepődni.
Szntem Boixos nyugodt,mert maradnak Ők a Romában...Game90 írta:Gondolom Boixos nem nagyon örül![]()
Chivu és Mexes közül én inkább Chivut választanám. Csak hát ő EU-n kívüli lenne. De sztem jobb játékos, és 2 poszton is bevethető.
Januártól románia is "eus"Game90 írta:Gondolom Boixos nem nagyon örül![]()
Chivu és Mexes közül én inkább Chivut választanám. Csak hát ő EU-n kívüli lenne. De sztem jobb játékos, és 2 poszton is bevethető.
Jól van lionel19, megértettem. Chivunál még oleguer is jobb.lionel19 írta:csak DDR a barca szint...
csak DDR a barca szint...barca99 írta:Forrás?
Egyébként Chivu meg DDR elég lenne.
Az eurobarca Hitman-jeJan írta:Hát...remélem tényleg csak kamu ez a van gaal hír, mert ha nem eret vágok
Ha viszont igaz volna, meg sem állnék Barcelonáig és lőném szét a vezetőség agyát
Ja és leugranék hollandiába is hogy kicsit helyre tegyem a ratyi van gaal-t!
No üdv és FORCA BARCA!!!
na végre, de jó ezt olvasni! mondjuk én aragonesnek jobban örültem volna (mekkorát haverkodhatna pl a fekete samuval!), de a gál sem lesz rossz, hiszen annyi felhőtlen pillanatot okozott, amíg itt volt!Rijkaard távozik, van Gaal érkezik a nyáron!
LÖLozsimiki írta:Amúgy annak idején Figo ápr.1.én bejelentette egy nem túl hiteles újságnak,hogy ősztől Madrid játékos lesz...mindenki csak röhögött