Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha jól tudom, akkor a Liverpool-lal kerülhetnek össze, ha továbbjutnak (nem tudom az eredményt).Slither írta:És a Chelsea melyik ágon van? (MU v. Pool, esetleg egyiksem?)
Kösz az infot. És a Chelsea melyik ágon van? (MU v. Pool, esetleg egyiksem?)Game90 írta:Mindkét csapat másik ágon van, szóval összejöhet.Slither írta:Összejöhet egy Pool-MU döntő?
Mindkét csapat másik ágon van, szóval összejöhet.Slither írta:Összejöhet egy Pool-MU döntő?
még a vácnak se rugna 4et ez a Roma. 7-1 sztem Spalletti benevezi a Romat a Seria C-be a köv.idénytől,h legalább focizni megtanuljanakgrat Roma,legközelebb ugy gyertek h vmit mutattok mert ez semmi nemvolt. az nem csapat,hanem csürhe
Raziel írta:ki mondta neked h nemrég szurkolok nekik?de et leirtam már nekedis h rég szeretem őket...de nem nekem kéne itt beszélni magaddal foglalkozzál...Los Banditos írta:Raziel te itt úgy arcoskodsz hogy nemrég szurkolsz a Manchesternek.Tudod a magadfajtákat hívják úgy hogy DIVAT!
A Chelsea meg ismét hozta a szokásos játékát![]()
ki mondta neked h nemrég szurkolok nekik?de et leirtam már nekedis h rég szeretem őket...de nem nekem kéne itt beszélni magaddal foglalkozzál...Los Banditos írta:Raziel te itt úgy arcoskodsz hogy nemrég szurkolsz a Manchesternek.Tudod a magadfajtákat hívják úgy hogy DIVAT!
A Chelsea meg ismét hozta a szokásos játékát![]()
Kíváncsi lennék,hogy mi kifogásod lehet a mai MU-val!Dagoth ur írta:Kééész!!!
Ez az utolső BL meccs,amit idén megnéztem.
Mostmár nem érdekel ki fogja megnyerni,elegem van az idei BLből
az angol csapatokat pedig végképp megutáltampfujj
na de mjad jövőre a Barca...
Nekem sem a Mu,sem a Roma nem kedvencem,de te lassan beleszaladsz egy bannba sztem.Illetve remélem,hogy beleszaladsz.Raziel írta:mért utálod? [auto_cenzúra] Romat szereted? az nem csapat,hanem csürheDagoth ur írta:Kééész!!!
na de mjad jövőre a Barca...![]()
mért utálod? [auto_cenzúra] Romat szereted? az nem csapat,hanem csürheDagoth ur írta:Kééész!!!
na de mjad jövőre a Barca...