Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.16. 20:43:26

varga tamás írta:lionelmessi19: köszönöm, h rangidősnek sólítottál, ez szívemet melengeti.
Decoról még egyszer. Tavaly összesen 5 gólt lőtt, első BArca-szezonjában pedig 7-szer volt eredményes a bajnokságban. Deco igenis tud gólt lőni, ezt már a Portóban is bizonyította. És az idei szezonban - sajnos - messze nem azt nyújtja, mint amit tavaly és előtte megszoktunk tőle, és valahol el is várunk tőle. Lehet valaki rossz passzban, egymás után 1-2 rossz meccse, de hogy ezt huzamosan bemutassa - na, ez már elfogadhatatlan. Lehet, hogy elfogult vagyok Decóval - negatívan - de én nem emlékszek olyan meccsére, amikor kimagaslór nyújtott, vezére volt a csapatnak, és a középpályát uralta. Olyan meccsekre viszont sokra emlékszem, amikor kedvetlenül, öntelten és arrogánsan játszott. Amikor elvesztette a labdát, aztán megállt, és nézte a fejleményeket. Ott van pl. a liverpool elleni hazai meccs: 25-30 percig a csapat egyik legjobbja volt, aztán úgy eltűnt, hogy még Columbo sem találta volna meg.
Ezek alapján - sztem - mehet, ha viszont marad, akkor az idei teljesítményéhez képest 300%-ot kell javulnia - minimum. Kvalitásait, játéktudását, zsenialitását nem vitatom, de ebből az idén semmit sem láttunk a Barcában.
Na pont ez az a pont ahol igenis össze lehet vetni Dinhoval. Mind2jüknek csak néhány jó meccse volt. Azt írtad, hogy Deconak 1 sem volt, hát, hogy csak megcáfoljalak :wink: :
http://www.youtube.com/watch?v=B-u08jS5cEs
http://www.youtube.com/watch?v=zAOmA0p4 ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=wk9ug_EWRe4
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.16. 20:38:18

Mi vagyunk a bajnokság legsportszerűbb csapata. 8)
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.04.16. 20:29:19

lionelmessi19: köszönöm, h rangidősnek sólítottál, ez szívemet melengeti.
Decoról még egyszer. Tavaly összesen 5 gólt lőtt, első BArca-szezonjában pedig 7-szer volt eredményes a bajnokságban. Deco igenis tud gólt lőni, ezt már a Portóban is bizonyította. És az idei szezonban - sajnos - messze nem azt nyújtja, mint amit tavaly és előtte megszoktunk tőle, és valahol el is várunk tőle. Lehet valaki rossz passzban, egymás után 1-2 rossz meccse, de hogy ezt huzamosan bemutassa - na, ez már elfogadhatatlan. Lehet, hogy elfogult vagyok Decóval - negatívan - de én nem emlékszek olyan meccsére, amikor kimagaslór nyújtott, vezére volt a csapatnak, és a középpályát uralta. Olyan meccsekre viszont sokra emlékszem, amikor kedvetlenül, öntelten és arrogánsan játszott. Amikor elvesztette a labdát, aztán megállt, és nézte a fejleményeket. Ott van pl. a liverpool elleni hazai meccs: 25-30 percig a csapat egyik legjobbja volt, aztán úgy eltűnt, hogy még Columbo sem találta volna meg.
Ezek alapján - sztem - mehet, ha viszont marad, akkor az idei teljesítményéhez képest 300%-ot kell javulnia - minimum. Kvalitásait, játéktudását, zsenialitását nem vitatom, de ebből az idén semmit sem láttunk a Barcában.
Roniee21
Capitá del Barça

2007.04.16. 20:16:38

Tamásnak adok IGAZAT én is :wink: :D Ronaldinho az én szememben SZENT & SÉRTHETETLEN,örökre,hacsak nem árulja el a BARCELONÁT :evil: :P :D :!: :P
Andris
Adminisztrátor

2007.04.16. 20:16:12

varga tamás írta:Zozzy már ne is haragudj, de nagyon elképesztő az, amit leírtál Ronaldinhóval kapcsolatban. R10 igenis a csapat legjobb játékosa 2003-as idejövetele óta, és amit tett a klubért az felbecsülhetetlen. Dinho és Deco nem ugyanaz a kategória. A múltkor olvastam egy cikket - a honlapon is megjelent -, hogy R10-nek 22 pontot köszönhetünk. Csendben megkérdezném: Deconak mennyit? Ne bajlódj a válasszal, megmondom: a Levante elleni egyet. Ezek után a két játékost egy kalap alá venni - dőreség és ostobaság. Azt én is elismerem, hogy R10 nem villog úgy, mint tavaly vagy tavalyelőtt, de még így is sokkal többet tett a csapat idei teljesítményéért, mint a portugál. Ezt elvitatni nem lehet.
Ronaldinho a legjobb játékosunk. De az egyáltalán nem mérvadó, h kinek mennyi pontot köszönhetünk. Mondjuk ha pl. Deco gólpasszait és a góljait elvennénk, akkor könnyen lehet, h nem első helyen állnánk a bajnokságban, a bl-ből pedig szégyen szemre már a csoportkörben búcsúztunk volna.

És szerintem ez a mondat az ostobaság: "A két játékost nem lehet egy kalap alá venni." Igen is lehet.

Nagyon felszínes megnyilvánulás volt ez Tamás, nem lehet így érvelni, mivel teljesen más poszton játszanak, és elég evidens, hogy ki van olyan poszton, ahol sokkalta szembetűnőbb a hatékonyság...

Nem tagadom, hogy Dinho jobb, sőt többet köszönhetünk neki idén is, mind Deconak, de az hogy nem lehet egy kalap alá venni őket, meg ki hány pontot szerzett...

És még valami a pontszerzéssel kapcs., cikknek, érdekességnek, illetve Dinho dícséretének elmegy... DE! :
TE vagy a rangidős, tudhatnád már, hogy a pályán többnyire 11 ember dolgozik meg a pontokért... :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.16. 20:15:44

Varga Tamás!
R10 egy sorral fentébb is játszik mint Deco...De mind1, azzal én sem vitatkozok, hogy Ronnie gólérzékenyebb mint Deco. Viszont az ő hozzáállása ebben a szezonban nem sokban különbözik a Decóétól. Mostanabá ez-az miatt ott sincs edzéseken, Decoról pedig nem tudok hogy zsinórban hagyná kia a készülést a csapattal...
Azzal természtesen nem vitatkozok, hogy rengeteget tett Dinho a csapatért viszont abban sem, hogy Deco igenis ugyan úgy megérdemli azt az esélyt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.04.16. 20:17:10-kor.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.04.16. 20:06:48

Zozzy már ne is haragudj, de nagyon elképesztő az, amit leírtál Ronaldinhóval kapcsolatban. R10 igenis a csapat legjobb játékosa 2003-as idejövetele óta, és amit tett a klubért az felbecsülhetetlen. Dinho és Deco nem ugyanaz a kategória. A múltkor olvastam egy cikket - a honlapon is megjelent -, hogy R10-nek 22 pontot köszönhetünk. Csendben megkérdezném: Deconak mennyit? Ne bajlódj a válasszal, megmondom: a Levante elleni egyet. Ezek után a két játékost egy kalap alá venni - dőreség és ostobaság. Azt én is elismerem, hogy R10 nem villog úgy, mint tavaly vagy tavalyelőtt, de még így is sokkal többet tett a csapat idei teljesítményéért, mint a portugál. Ezt elvitatni nem lehet.
Saviola - akit becsülök, szeretek, és remélem maradni fog - azért 17 gólt nem biztos, hogy rúgott volna. De ha mégis, azért R10 és Saviola nem ugyanazon a poszton játszik. Saviola befejező csatár, R10 jó esetben is támadó középpályás, akinek nem elsődleges feladata a góllövés.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.16. 19:25:12

varga tamás írta:Elolvasva a mai hsz-kat, azt kell látnom, hogy nagyon sokan egy véleményen vannak velem. Én már tegnap este ugyanezeket írtam, csak annyi különbséggel, hogy először nagyon kemény hangnemben, másodszor egy kicsit kulturáltabban. Viszont tegnap voltak, akik nekem estek, lehurrogtak stb.
Sajnos a csapatunk idei szererplése hagy némi kívánnivalót maga után. Taktikailag nullák vagyunk. A küzdenitudás is alkalmanként hiányzik a csapatból, és egyes játékosokból - én főleg Deco idei teljesítményét kevesellem. És, most ne jöjjetek, h tegnap hajtott, meg hasonlók, ez egy meccs volt, de volt legalább 12 olyan, amikor csak testileg volt a pályán.
Ronaldinhót pedig hagyjuk békén, nélküle az idén nem lennénk sehol. Ő érinthetetlen, idő és támogatás kell neki, egy kis fegyelmezéssel körítve. FORCA BARCA! Találkozunk szerdán 21 órakor a sport2-n, a getafe elleni kupameccsen.
Gondolom, hogy az első bekeztést nem kifejezetten rám értetted de azért azt elmondom, hogy én mielőtt bármit is leírok átgondolom a dolgokat és a végső véleményem írom le. Sztem már túl kellene lépned azon hogy mindíg az igazad villogtatod, mégha sokmindenben igazad is van.

Decoról és Dinhoról: Ronnie-t véded mint a szemed fényét, nagyon elfogult vagy vele szemben. Hát, hogy nélküle még itt sem tartanánk, ebbe nem vagyok biztos...Ha Saviola játszik helyette akkor ő is megrugdosta volna azt a 16 vagy mennyi gólt. Más különösebbet Ronnie se csinált. Nagyon sok meccsen (Decoval egyetemben) csak lézengett a pályán és villogatta a fejkendőjét meg az új ruhakollekciójából a csakis neki tervezett cipőt. Megkapta a lasztit, gyorsan visszajátszotta, egy cselt sem vállalt be. Term.(szerencsére) volt egy-két meccse ahol megmutatta mit tud. De ez édes kevés. Ennek ellenére őt sérthetetlennek nevezed.
Deco-t pedig nemes egyszerűséggel írod le. Pedig a szezon nagy részében R10 is ugyan olyan kedvtelen és önelégült volt.
Egyszóval : Azt az esélyt ugyan úgy Deco is megérdemli, aztán majd meglátjuk, hogy melyikőjük tud(akar) vele élni...
cruyff
Entrenador del Barça

2007.04.16. 18:59:38

Most hajtott a csapat. Sokszor annyira támadtunk, hogy az már szinte önveszélyes volt. Csakhogy itt képességbeli hiányosságok is vannak némely játékosnál. A Mallorca 11 emberrel a saját kapuja elé tömörült, középen teljesen semlegesítették Eto'o-t és a folyton befelé cselező Messit, ami érthető is. Ezt a meccset a széleken lehetett volna megnyerni. Csakhogy ott olyan játékosunk volt mint Guily, akinek kb annyi fogalma van a játékról, hogy a kapu felé kell szaladni a labdával. Esze semmi. R10 hiánya alkalmat adhatott volna Deconak is, hogy csillogtassa irányítói kvalitásait. De nem csillogtatta. A labdaeladás nagymestere címre pályázott inkább. Ott van Marquez, akit jelenlegi formája alapján védőnek sem tennék a kezdőbe, nemhogy középpályásnak! És ott volt egy Xavi. A padon.... És ott van egy Rijkaard, akinek ezek valahogy még mindig nem tűnnek fel. A csapatösszeállítást megint el :oops: eszte. Zambrotta, aki rendszeresen közepes teljesítményt nyújt jobbhátvédként, balhátvédként viszont mindig zseniálisan játszik (mivel eredetileg az is) hát hová rakta Frank mesteredző? Hát persze, hogy jobboldalra. Messivel pedig persze, hogy fordítva!!! HIHETETLEN! :!: :!: :!:
VISCA EL BARCA!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.04.16. 18:42:39

Elolvasva a mai hsz-kat, azt kell látnom, hogy nagyon sokan egy véleményen vannak velem. Én már tegnap este ugyanezeket írtam, csak annyi különbséggel, hogy először nagyon kemény hangnemben, másodszor egy kicsit kulturáltabban. Viszont tegnap voltak, akik nekem estek, lehurrogtak stb.
Sajnos a csapatunk idei szererplése hagy némi kívánnivalót maga után. Taktikailag nullák vagyunk. A küzdenitudás is alkalmanként hiányzik a csapatból, és egyes játékosokból - én főleg Deco idei teljesítményét kevesellem. És, most ne jöjjetek, h tegnap hajtott, meg hasonlók, ez egy meccs volt, de volt legalább 12 olyan, amikor csak testileg volt a pályán. Emellett szánalmasan rosszul szereplünk a rangadókon - ez nagyon nagy baj. A legnagyobb baj viszont Frankie-vel van, bízom az idény végi távozásában, akárhányadik helyen is végzünk. Látni kell, hogy nem tud felnőni a feladathoz, nem tudja motiválni a csapatot, és nem tud rendet tartani a fejekben, ill. az öltözőben. Hiányzik mellőle Ten Cate, ez már számomra is nyilvánvaló.
A tegnapi teljesítmény pedig teljességgel értékelhetetlen, a csapat nulla volt, hozzáállása pedig felháborító. Nem csak az utolsó 15 percben kell kapkodni, főleg nem egy Mallorca ellen - még ha erőteljesen védekeznek is.
És magam sem tudom mi lenne a jó: megnyerjük a ligát, vagy csak másodikok legyünk. Lehet, hogy az utóbbi jobb lenne a jövőre nézve - már persze, ha nem a margit végez előttünk. Mert az esetleges bajnoki cím elkényelmesítheti a vezetőséget, és nem látnak majd okot a változtatások véghezvitelére, pedig vérfrissítésre van szükség.
A nyári pihenés azonban megint csak viszonylagos lesz, mert ha jól tudom, a nyáron Kínába akarják utaztatni a fiúkat. Lehet, h ez sok della, de inkább pihenjenek egy kicsit többet, alapozzanak rendesen, és újult erővel tudnak nekifeszülni a következő idénynek.
Ronaldinhót pedig hagyjuk békén, nélküle az idén nem lennénk sehol. Ő érinthetetlen, idő és támogatás kell neki, egy kis fegyelmezéssel körítve. FORCA BARCA! Találkozunk szerdán 21 órakor a sport2-n, a getafe elleni kupameccsen.
PCsabi
aka Game90

2007.04.16. 18:42:06

lionelmessi19 írta:Ha Albelda, Abidal és mondjuk Andrade olcsónak számít... akkor lehet.
Én most nem rájuk gondoltam :wink: Hanem pl Diogora és társaira. De persze örülnék, ha kinyitnánk a pénztárcát és az általad felsorolt embereket szereznénk meg.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Charlie
Öreg Harcos

2007.04.16. 18:32:05

Itt a pletykaidőszakban elég jó neveket hallottunk azért. Ha ezek közül érkeznek majd a posztokra, kijelenthetjük, hogy erősödtünk.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Andris
Adminisztrátor

2007.04.16. 18:29:58

Game90 írta:
lionelmessi19 írta:A Klub álláspontja egyértelmű: Ha hangoztatják is hogy spórolnak, attól még tiszta nekik is, h venni kell egy szélső, egy középső védőt, és egy vkp-t is. Talán csatárposztra is igazolnak vkit, és ennyi sztem elég is. Ennél nagyobb vérfrissítést nem akarok.
Csak a hiányposztokra is inkább olcsóbb emberekkel erősítenének :roll: :?
Ha Albelda, Abidal és mondjuk Andrade olcsónak számít... akkor lehet.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.04.16. 18:28:24

lionelmessi19 írta:A Klub álláspontja egyértelmű: Ha hangoztatják is hogy spórolnak, attól még tiszta nekik is, h venni kell egy szélső, egy középső védőt, és egy vkp-t is. Talán csatárposztra is igazolnak vkit, és ennyi sztem elég is. Ennél nagyobb vérfrissítést nem akarok.
Csak a hiányposztokra is inkább olcsóbb emberekkel erősítenének :roll: :?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.04.16. 18:16:19

Én szerintem nem kell annyira félni attól, hogy ha bajnokok leszünk, akkor majd nem lesz frissítés.

A Klub álláspontja egyértelmű: Ha hangoztatják is hogy spórolnak, attól még tiszta nekik is, h venni kell egy szélső, egy középső védőt, és egy vkp-t is. Talán csatárposztra is igazolnak vkit, és ennyi sztem elég is. Ennél nagyobb vérfrissítést nem akarok.

A jelenlegi kezdőbe egy vkp, egy szélső védő, esetleg talán egy középső védő kell. Semmi több.

És sztem ez az eredményektől függetlenül meg is lesz. Ha meg másodikak leszünk, akkor sem lesz ám ez sokkal erősebb...

A Laporta csapat sem az álomvezetőség ám... pénzügyi szakemberek főként, így remekül kihúzták a csapatot a [auto_cenzúra], és jól is tartják kézben jelenleg is, de egy liga 2. helytől nem fog változni sztem az álláspontjuk, ami szerint egy sport klubon kívül vállalkozásként is tekintenek a klubra, és ez erősen belejátszik bizonyos döntésekbe, amiknek kizárólag szakmainak kéne lenni...

De mint mondtam sztem a szükséges igazolások meglesznek, Rijkaard valszeg marad, és mégsem költünk sokat majd. És akkor elégedett is leszek.
- József Attila
Pedro
Jugador d'estrella

2007.04.16. 18:09:09

Ebben az alapozásos dologban van valami (most legalább nincs VB-EB - bár a dél-amerikai spillereink - Messi, Dinho, Marquez - megint cska nem sokat fognak tudni pihenni :evil: , hát még ha júliusban túrázni is mennek, ami boritékolható) ahogy a hosszú sérülésekben és a BL-győzelmet, valamint a bajnoki duplázást követő motivácó visszaesésében is. Ha a tridente egybe marad, akkor tényleg elég három ember, egy vkp, egy szélső védő, valamint - és ez lehet, hogy csak az én fixaideám - egy kreatívabb csóka a középpályára (feltételezve, hogy a cseréink maradnak, bár Giuly helyére kell azé' egy padozó arc).
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.16. 17:30:48

grecki írta:1. Valahogy behúzzuk a bajnoki címet, marad Rijkaard, nincs vérfrissítés és pár év eredménytelenség következik, vagy
2. Elbukjuk az elsőséget, kirúgják Rijkaardot és egy új csapatépítés szemtanúi lehetünk.

Bizony Isten, kb először fordul elő velem, hogy nem a Barca elsőségének örülnék jobban... :roll:

Ha ez az ára az újboli felemelkedésünknek, ám legyen, szépen csillog az az ezüstérem is.

Új csapat, új koncepció kell, hogy az elkövetkezendő pár évben is ott lehessünk az élvonalban (mind nemzetközi, mind hazai színtéren)...
Igen, ezt fejtegettem már régebben is...
Boixos
Llegenda del Barça

2007.04.16. 17:29:16

kiváncsi vagyok, h meddig lesz még ekkora mákunk, h egy meccsen az utolsó percben, egy volt barcás öngóljával hozzuk a bugit...? ja, és a kifogott 11esről se feledkezzünk meg... óriási, kummanagy, hihetetlen mákunk volt tegnap!
rijkaardnak természetesen most sem volt köze az egészhez. neki mindenképpen mennie kell a csapattól, mert vele már csak szarabbak leszünk.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.04.16. 16:48:30

Vito írta:az okokkal egyetértek, teljesen ugyanezen a véleményen vagyok, ami a kérdés jelen pillanatban: a megoldás.
A megoldás szerintem egyszerű. Nekem a legfeltünőbb különbséget a mai, illetve a tavalyi Barca között a lendület, és az erő közti különbség jelenti. Ezt a szezont ott csesztük el, mikor nem alapoztunk megfelelően. Tudom, sokan elbagatellizálják ezt a dolgot, de könyörgöm: A mi focink eredményessége a rettentő jó erőnlétben, a robbanékonyságban, a frisseségben rejlik. Ez hiányzik idén, mivel nincs mögötte elég munka, amivel ezek a tényezők megszerezhetőek! A csapat -tetszik vagy sem- félkész állaotban kezdte a bajnokságot. Ezt erősíti a tény, miszerint több alkalommal is erőfejlesztő edzéseket rkellett tartani évközben...röhej. Az is igaz, hogy két extraklasszisunk hosszú sérülése is visszavetett minket. De legfontosabbnak mégis azt tartom, hogy bemutatóztunk edzés, és felkészülés helyett. Ha nem tanulunk ebből, akkor vehetünk akárkit. Alapozás nélkül az európai csúcsfutball követelményeinek nem lehet megfeleni! Pedig a csapat szenzációs. "-3 ember kellene csak, és NORMÁLIS NYÁRI MUNKA, megfelelő arányban ötvözve a pihenéssel, ezáltal a keret csúcsra járatása. Ez a megoldás.
Rivaldo-A Legnagyobb.
tottingetosz
Barça C

2007.04.16. 14:17:04

Talán túl optimista vagyok, de egy pihenősebb nyár amerika és kontinenstornák nélkül jót tenne, illetve az a pár szükséges igazolást elbírhatná Txiki és a büdzsé. Én Sisocco-t és Abidal-t forszíroznám...
Visca el Barca!
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.16. 14:09:30

az okokkal egyetértek, teljesen ugyanezen a véleményen vagyok, ami a kérdés jelen pillanatban: a megoldás.
tottingetosz
Barça C

2007.04.16. 14:04:50

Az biztos, hogy a mi Barcánk az nem ez... Ettől még szeretem és továbbra is bízom a csapat megújúlásában! A problémát ott látom, hogy ezt ők is csak remélik. Majd lesz valaki, aki továbblöki a szekeret (Most Saviola.)- gondolják, és nincs új a nap alatt. Én fociztam profiként is, és mint ilyen megéltem pár nehéz évadot. Így együtt dobogva a Barcával számos lehetséges okot látok a visszaesésben.

1. Sérülések.

Engem se került el a nyavalya, és egy sérülésből való igazi visszatérés (játékforma, speciális állóképesség) az LEGALÁBB egy év ilyen súlyos sérüléseknél. Edzeni lehet és játszani is, de igazán jól ismét csak sok-sok meccs után. A legtöbbet pedig pont a Tridente volt sérült, akik ugye a fazont szabták és a gólokat vágták a tavalyi csapatnak. Ha a következő felkészülést együtt töltik egészségesen, sokkal szebb ősznek örülhetünk majd.

2. Ellenfelek.

Mindenki felkészült a Barca játékából napjainkra. Az a kiváló rövid passzos játék a legkevesebbet kinyíló csapat ellen is működött. De a BL-győzelem óta? Gondoljátok végig, melyik csapat lépett fel támadólag, nem kimondottan kontrára játszva a Barca ellen? Letettek róla a csapatok, hogy uralják a meccset ellenünk, hisz a csapat technikai tudása Európa legjobbja. Lásd labdatartás-százalék. Maradt a kontra, ami életveszélyes fegyver. Ehhez képest most is elsők vagyunk és a zászló nekünk áll.

3. Média.

Szerintem túl nagy a felhajtás a csapat körük, ki próbálnak mindenkit kezdeni, eligazoltatják, küldik az edzőt, stb... Ha mindez kívül marad az öltözőn, akkor az szuper, de nehezen hiszem, hogy ezt ki lehet zárni. A gondolatébresztő pletykák nem tesznek jót senkinek, még ha vér profi is az illető.

4. Ronaldinho.

Nos, ő szerintem valóban kicsit jóllakott a sikerből. Elvesztette lendületes játékát és akaraterejét. Ezzel együtt már a mosolya se a régi. Most Christiano Ronaldo varázsol nekünk úgy, mint a mi Ronink akkor. A csapat kulcsfigurájának formája meghatároz mindent. De egész ősszel ő cipelte a csapatot a hátán, elfáradt. Neki nagyon kell a pihenő, hogy aztán labdaéhesen újra csodás perceket szerezzen a Nou Camp gyepén, nekünk.

Bocs, ha hosszú lett, de remélem, azért van, aki egyetért velem.
Visca el Barca!
Subinho
Director del Fútbol

2007.04.16. 14:00:45

igen, de ott kellett egy nagy pofon! itt nem úgy néz ki, hogy ez lesz... meglesz a liga, ünneplés lesz,a szurkolók meg csak csóválják a fejüket!!!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.16. 13:33:08

Remélem egy ilyen [auto_cenzúra] szezon után, a következöben felszívják magukat a játékosok(maguktól, vagy változás hatására) és továbbra is minden szép és jó lesz.

Kb. egy MU szintü mentalitás változást elbírna a gyomrom:)) Ök is a tavalyi nagy nihilböl törtek fel ilyen magasságokba:)

GO BARCA!!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.16. 12:40:36

Nem feltétlenül a mutatott játékra gondoltam, hanem az eredménytelenségre. [auto_cenzúra] nagy luxus ennyi elbukott rangadó! Vito frankón példálózott a többi bajnokság éllovasaival kapcsolatban, hogy mennyire is vagyunk elmaradva tőlük. Nem is csoda, hogy már a nyolc között kiestünk a BLben.
Ha nem is játszunk szépen, de hatékonyan, a helyzeteinkkel sáfárkodva két góllal nyerünk, az legalább értékelhető, mégha nem is szemet gyönyörködtető...
Lezárt