Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gyere nyugodtan. Minden héten szombat délután 17-19 óra között játszunk Csepelen a Karácsony Sándor Általános Iskola tornatermében (a csepeli HÉV Karácsony Sándor utcai megállójánál). Aztán majd meglátjuk mennyire vagy jó!tibi05 írta:Hi!
Nézegettem az oldalt, elég ritkán szoktam, látszik a hozzászólásaim számán is, mert inkább csak olvasgatom. Most viszont úgy gondoltam, hogy írok pár sort. Nem tudom, hogy ez nálatok, hogy megy, ki játszik és ki játszhat a csapatban, de én szívesen játszanék, ha lehet. Nem tudom mennyire veszitek komolyan ezt a játékot, én annyit mondhatok, hogy szeretek játszani, élvezem a focit,szerintem nem is játszom rosszul, persze abszolút nem vagyok profi.
Megköszönném, ha valaki visszajelezne, hogy lehetséges-e, hogy veletek focizzak. Köszönöm.
Így igazjaxy írta:...örülni kéne azé egy kicsit az első Barca B. éremnek... legközelebb kifényesítjük!
Így igazMarci írta:...Talán a következő fő cél lehetne a hagyományos tornára való feljutás...
gnorbert írta:The show must go on...![]()
Műfüves labdarúgó villámtorna
Időpont: 2007. május. 20. vasárnap(start: 9:00)
Helyszín: XII. ker. 1124 Csörsz utca 2-4. (MOM Parknál)
1. ?
2. ?
3. ?
4. ?
5. Jakxy
6. Perrero
7. Sz. Bence
8. Scorpion
9. gnorbert
Még kell min. 5 játékos![]()
![]()
![]()
Nevezési díj: 18.000.-ft/csapat, pörögjünk fel!!!
Szép volt Vitognorbert írta:Vito az egyik legmegbízhatóbb játékos volt a mai csapatban.
De én javasoltam...Próbáltam megfűzni a többieket, hogy válasszuk Vitot a legjobb játékosnak,