2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ZidaneStike írta:Én is botrányt akarok, ha jön a kopasz francia
Szerinted a jelenlegi csapatban kinek a helyére férne be egy Ballack, mert szerintem át kéne alakítani a csapatot, úgy hogy a német is beférjen és ez engem nagyon emlékesztet a margitra és nézd mi lett a vége egyetértek azokkal akik úgy gondolják, hogy nem kell BallackGuardiola írta:
Hat azert Anelkanal nem hiszem hogy jobb lessz...
viszont Vicenzo-nal szerintem is ertekesebb.
Es nem ertek egyet Ballack ugyeben sem hidd el hogy egy kivallo kozepalyas es szerintem nem nagyon van olyan csapat ahova nem ferne be...
Kiveve a Real mert abba jo jatekosok nem fernek be csak a sztarok (sztarolt jatekosok))
weisz001 írta:Kód: Egész kijelölése
:) Trezegeut -al mi a bajotok? de ballack minek ide be se férne szerintem nem?(az a német)meg albertini is minek? el pazarolják a pénzt ilyenekre...de hátha jó lesz! Rossell tényleg elmegy a BARCÁtól?
Kód: Egész kijelölése
:) Trezegeut -al mi a bajotok? de ballack minek ide be se férne szerintem nem?(az a német)meg albertini is minek? el pazarolják a pénzt ilyenekre...de hátha jó lesz! Rossell tényleg elmegy a BARCÁtól?
Larsson maradjon,Trez meg ha idejön én botrányt csinálok.boggabor írta:Remelem Maxi jo lesz es Larsson meg visszavonul es Saviola valoszinuleg megy a Juvebe es hozzuk Trezeguet mert szerintem nyaron ot fogjuk akkarni meg BallackotSilvanus írta:Illetve nem is lesz ez annyira gond, ugye?!... Bár csak ez lenne jövőre a legnagyobb gondja, hogy kit is küldjön pályára?!... Larsson-t, Eto'o-t, vagy Maxi-t, esetleg Garciát, vagy Saviolát???!!!.....Zsolti írta:Ez már Rijkard gondja lesz...
Remelem Maxi jo lesz es Larsson meg visszavonul es Saviola valoszinuleg megy a Juvebe es hozzuk Trezeguet mert szerintem nyaron ot fogjuk akkarni meg BallackotSilvanus írta:Illetve nem is lesz ez annyira gond, ugye?!... Bár csak ez lenne jövőre a legnagyobb gondja, hogy kit is küldjön pályára?!... Larsson-t, Eto'o-t, vagy Maxi-t, esetleg Garciát, vagy Saviolát???!!!.....Zsolti írta:Ez már Rijkard gondja lesz...LG írta: Huhh, én is!De mi lessz, ha Henke felépul
Illetve nem is lesz ez annyira gond, ugye?!... Bár csak ez lenne jövőre a legnagyobb gondja, hogy kit is küldjön pályára?!... Larsson-t, Eto'o-t, vagy Maxi-t, esetleg Garciát, vagy Saviolát???!!!.....Zsolti írta:Ez már Rijkard gondja lesz...LG írta:Huhh, én is!Zsolti írta:De várom a szerdát...De mi lessz, ha Henke felépul
Huhh, én is!Zsolti írta:De várom a szerdát...
Én is igy vagyok vele!!!!!!!Zsolti írta:Maxi gyere már nagyon várlak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Húdehúde várom,de gondolm ezzel nem vagyok egyedül.Végre egy Argentin.(Remélem Ő be is válik)![]()
![]()
![]()