Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ronaldo már aláírta a szerződéshosszabítást a MUval. És Eto'o kivásárlási ára is jóval több, mint amennyit a Man U. adni szándékozna.Foolkiller írta: Van még1 dolog a háttérben amiröl sokan hallgatnak,C.ronaldo még nemírt alá semmilyen szerzödést.
AZ Mu meg Eto'o-t akarja,ez se véletlen.
Sztem Wengeren is múlik, mármint, hogy ő marad-e, de ne vitázzunk ilyeneken.LG írta:Sztem is. Laporta nagy kedvence Henry, őrá biztos áldozna még pluszba. Én örülnék Titinek, de nem hinném, h megszerezzük, bár ez rajta mulik elsősorban.grecki írta:Ez mondjuk egy jó észrevétel... A hátsó alakzat megerősítése szerintem alap, Henry csak a ráadás lehetne.Atesz írta:Lehet, csak, ha igaz az 50 milliós keret a nyárra, akkor nem kéne rákülteni a nagyrészét...
Sztem is. Laporta nagy kedvence Henry, őrá biztos áldozna még pluszba. Én örülnék Titinek, de nem hinném, h megszerezzük, bár ez rajta mulik elsősorban.grecki írta:Ez mondjuk egy jó észrevétel... A hátsó alakzat megerősítése szerintem alap, Henry csak a ráadás lehetne.Atesz írta:Lehet, csak, ha igaz az 50 milliós keret a nyárra, akkor nem kéne rákülteni a nagyrészét...
Ez mondjuk egy jó észrevétel... A hátsó alakzat megerősítése szerintem alap, Henry csak a ráadás lehetne.Atesz írta:Lehet, csak, ha igaz az 50 milliós keret a nyárra, akkor nem kéne rákülteni a nagyrészét...
Zidane 29 éves volt, amikor még a mai napig érvényes világrekordot jelentő összegért átigazolt a Realba. Én bizony még akár 30 milliót is kipengetnék érte, de csak akkor, ha a tridente mindhárom tagja marad a klubnál. Rotációval gyönyörűen meg lehetne oldani, mivel mindannyian több poszton bevethetők, sőt, meccs közben is simán tudnák váltogatni a helyüket...Atesz írta: Mert???
Tudom, hogy Wenger lehet távozik, hogy elment az elnök, és így Henry maradása sem biztos, de én nem költenék egy 30 éves játékosra kb. 30 millió eurot vagy ne adj isten fontot....
Persze jöhetne, de nem Eto'o helyére, és ne olyan drágán...
Mert???grecki írta:Én most legalább akkora esélyt látok a tranzakcióra, mint tavaly...sőt.Mihu írta: Na de 100 szónak is egy a vége....nem tom minek kell túlragozni ezt az ügyet ha úgyse fog eljönni.....
Én most legalább akkora esélyt látok a tranzakcióra, mint tavaly...sőt.Mihu írta: Na de 100 szónak is egy a vége....nem tom minek kell túlragozni ezt az ügyet ha úgyse fog eljönni.....
Nekem sem kéneSaviola írta:Henry sem kell
Mindkettő hollandgrecki írta:Cruyff szerint Huntelaar kell!
Csak tavalyhoz képest annyi változott, hogy:Dos Santos írta:Én ebbe az Henry dologba már nem igazán hiszek.Ez a cikk megint nem tartalmaz semmi konkrétumot.Ha jól értem arról van szó,hogy 3 hete volt egy hír(a Mundon) miszerint másodszorra révbe ér a Barca,de ezt ugye cáfolta akkor Henry is, meg a klubja is.Most a cikk szerint az a cáfolat csupán színjáték volt,a játékos 20 mihályért mégis jön.
Henry az egyik kedvenc játékosom,de mostmár késő bánat.Tavaly kellett volna,jövőre már nem kell,inkább fokozatosan építsék be a sajátneveléseket.