2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
grecki írta:Felőlem nyugodtan csinálj akár 10 nicket is, csak nem értem, hogy minek. De te tudod. Ha pl Reyesszzzz és Raulűű vagy hogy a golyszimban hívják akarna újat, azt megérteném, mert nem igazán találta a klaviatűrján a megfelelő billentyűket...![]()
Szándékosan nem akar több hsz-t írnigrecki írta:Most nézem, hogy 666 hsz-nél tart R10... Rosszat sejtek...![]()
Én is észrevettem,de be se írtam,mert félek.....grecki írta:Most nézem, hogy 666 hsz-nél tart R10... Rosszat sejtek...![]()
Azt én se...szegény Ronniet lesajnáljaGame90 írta:Mint mindig Miki komaozsimiki írta:Hú Game,hogy vág az eszed![]()
![]()
![]()
De én még mindig nem értem, hogy mi értelme volt egy másik nicknek...
Mint mindig Miki komaozsimiki írta:Hú Game,hogy vág az eszed![]()
Hú Game,hogy vág az eszedGame90 írta:Szóval Lionel A. Messi = Ronaldinho #10?
Ja, ezt pl. nem tudtamLos Banditos írta:Kicsivel több türelmet!
Enrique ma érettségizett, gondolom holnap vagy esetleg még ma tud majd segíteni.![]()
KösziEnrique írta:Most már biztosan működnie kell, kedves R10.![]()
Sajnos még mindig nem jó...Enrique írta:Az adminisztrátorod három napja nem tudott géphez ülni, így a beérkezett fórumregeket sem tudta aktiválni.
Most próbálkozz majd.![]()
Köszi, továbbítom Ivánnak.Lujo írta:Mint korábban egyszer már írtam, én tudnék megoldást a fórum terheltségének megoldására. Nekem van egy szerverem, oda át lehetne helyezni a fórumot. Ha ez érdekli a fenntartókat keressetek meg.