Ádám02 írta:Hát akkor tavaly mér ment??ugyanezek a játékosok játszanak akik tavaly most valami mentális bajuk van szerintem azért nem megy nekik de nem az a megoldás hogy elküldünk mindenkit!
Sztem se feltétlenül megoldás a kulcsemberek elküldése, nem biztos ám, hogy utána minden jó lesz, belekerülhetünk megint egy 3-4éves tisztulási folyamatba, amiből nehéz kikerülni. Más kérdés, hogy mit akar Ronnie, Eto'o és Deco pl.
Vérfrissitésre van szükség, megkellene szabadulni azoktól a játékosoktól, akik visszahúzzák a csapatot és huzamosabb ideje képtelenek Barca-szintü játékra (Gio, Sylvinho, Belletti, Oleguer, Edmilson, Motta, Giuly, Gudjohnsen, Ezquerro). De láthattuk az elmúlt években, nagyon nehéz olyan játékost találni, aki kiváló képességü, DE a Barcelona-ban is képes huzamosabban jó teljesitményre illetve ott van a mindig aranybányának bizonyuló utánpótlás.
Rijkaard-dal kapcsolatban nem tudom, hogy mi lenne a helyes megoldás, mert nem tudta egyszer sem felrázni a csapatot, de ő volt az aki hosszú idő után nyerő csapatot tudott csinálni Barcelonában, sztem még egy évet kaphatna.