ez nagyon nagy képlionelmessi19 írta:
![]()
![]()
![]()
nem lesz mindig ilyen szerencséjük...

ez nagyon nagy képlionelmessi19 írta:
![]()
![]()
![]()
nem lesz mindig ilyen szerencséjük...
Utcsó off részemről:Csak a Barca! írta:Jó ez igaz, kivételek mindig vannak. De a nagyátlag sajnos nem ilyen és ezt tedd a szívedre a kezed te is tudod.
Miért láttál már skinheadet kultúráltan szurkolni? Én még nem.ozsimiki írta:Bár nem vagyok skinhead,nem is voltamZozzy 5 írta:Szerintem a szurkolók külön kategória. Az, hogy van néhány skinhead barom, semmit sem árul el a klubról...,de ez kicsit általánosításnak tűnik
Bár nem vagyok skinhead,nem is voltamZozzy 5 írta:Szerintem a szurkolók külön kategória. Az, hogy van néhány skinhead barom, semmit sem árul el a klubról...
Tudjuk! Ez abszolút kölcsönös és ez így is van "rendjén"...szerintem!Ha már itt tartunk, én sem tudom tisztelni a Madridot, soha nem is fogom tudni.
Mindig van 1-2 játékos, akit becsülök, tisztelek. DE magát a klubot soha nem fogom tudni... sok minden miatt. De leginkább a gusztustalan igazoláspolitikájuk miatt. Nem véletlen utálom (persze Mourinhot kivéve) a Szovjeteket is annyira...
Ahhoz először győzni kell.sergi1989 írta:majd orditjuk mi is....![]()
![]()
Olyan helyzetbe szerintem mindenki ezt csinálta volna,a többi játékos is orditotta ugyan ugy,lehet h még Rijkaard isBoixos írta:nem kell ezt üvöltözni, ha leesik nekünk a bajnokság, de ettől függetlenül tökéletesen egyetértek a samuval, én is ugyanezt gondolom a madridról.
még tisztelni sem fogom őket, mert nincs miért.
ez van.
Sportszerűtlen jelenet, melyre sztem nem lehetünk annyira büszkékLos Banditos írta:Vendette de Eto'o
Ha megnyernénk ezt a teves bajnokságot akkor Én is hasonlókat üvöltöznék, de sajnos...
Miket nézel Zozzy !Zozzy 5 írta:Sok Sacchi vanbarca99 írta:Elhiszem én is, mert eddigi hsz-eidből nem ezt szűrtem le. Csak olvasgattam a fórumot, elolvastam a hsz-ed, erre felnéztem NSO-ra, és mit láttam?Hát gondoltam rákérdezek.
![]()
én pl a múltkor egy erotikus oldalon láttam TZOLI nevét, de az sem a madridos volt![]()
Sok Sacchi vanbarca99 írta:Elhiszem én is, mert eddigi hsz-eidből nem ezt szűrtem le. Csak olvasgattam a fórumot, elolvastam a hsz-ed, erre felnéztem NSO-ra, és mit láttam?Hát gondoltam rákérdezek.