Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
tudom! épp ez a "baj"! a zamora nem a legjobb kapus díja, viszont victor sokszor nagyon nagyképű a meccseken, mert hát elhiszi: én vagyok a legjobb!!! és ilyenkor nagy meggondolatlanságokra képes!!!Slither írta:Csak megjegyzem hogy 2 éve már nyert egy Zamorát. Azóta csak fejlődőtt.
Hát a klasszistól még sztem igen messze van de azért szurkolok nekiozsimiki írta:Szerezze csak meg a Lazio! VV jó lesz jövőre is! És remélem a védelem sem hagy neki sok melót! Főleg azt remélem,hogy a nagyon fontos meccseken sem hibázik! Akkor tényleg nevezhető már lassan klasszisnak!el fuero írta:Állítólag a Lazio közelebb van a leigazolásához. Nem tudom h Peruzzi most v jövőre vonul-e vissza, de 1 év után tuti kedző lenne.
Szerezze csak meg a Lazio! VV jó lesz jövőre is! És remélem a védelem sem hagy neki sok melót! Főleg azt remélem,hogy a nagyon fontos meccseken sem hibázik! Akkor tényleg nevezhető már lassan klasszisnak!el fuero írta:Állítólag a Lazio közelebb van a leigazolásához. Nem tudom h Peruzzi most v jövőre vonul-e vissza, de 1 év után tuti kedző lenne.
Oscar Ustari volt az.Capon írta:Pedig még szezon közben mondták, hogy le akarnak igazolni valami Dél-amerikai fiatal kapust a kezdőbe. Aztán arról sem hallani többet.
Én meg azt nem tudom megérteni, hogy miért istenítitek ennyire. Szerintem semmi xtra a gyerek. Egy jó középszintű kapus.noname írta:Nem tudom megérteni azokat, akik VV-t még mindig gyene kapusnak tartják. Egy az egyben sztem a világ legjobb kapusa,nagyon jók a reflexei és idén már a szöleteknél se volt bajban.
Milyen prodúkcióra gondolsz itt? Mert az idén ő hozza a legjobb teljesítményt.Capon írta:Nem kedveltem mit kapust. Nem is értettem, hogy mit keres ennél a csapatnál ilyen produkcíóval. Hajmeresztő dolgokat csinált mecsről mecsre. Viszont egyre jobb formát mutat. Remélem tovább fejlődik mert azért van mit még. De egyre biztosabb pont kezd lenni. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy lehetne akármilyen jó kapus akkor sem érnénk vele semmit ha a védelem nem szuperál.