2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem sajna, nem találtam... De ami késik nem múlik...Game90 írta:Csillu (CSILLA :) írta: Láttátok Mary Zsuzsi és Kiszel Tünj a 'csába homokus expasijának az új "videoklipjét?"![]()
) tudsz egy linket adni?
Mondtam neki, hogy engem hagyjon békén, de nem értett belőleSaviola írta:S pont a Csabit ? Meg kell rontanod..
Csillu (Láttátok Mary Zsuzsi és Kiszel Tünj a 'csába homokus expasijának az új "videoklipjét?"
Egy nagyon űbergagyi szóviccel mondhatnám, Game90-ig...
DeLos Banditos írta:Csabi-babám: Nem csak 90-ig vannak a számok a lottóban?![]()
Bekéne kapcsolni a hangfalatEvilgrim írta:Nekem nem megy semmi zene alatta!
Lehetne egy filmcím isbarcakilencvenkilenc írta:Game, alőtted semmi nem marad titokban? Rájössz a "tegnaputan-titokra" most meg engem is lebuktatsz...![]()
ÉÉÉÉn,Tunyacsáp a legjobb!Zozzy 5 írta:![]()
![]()
Már alig várom a mókadalt a talinStip-stop, Spongya leszek
Úgylátom a többi szerepet már elosztottátok
Tunyacsáp ki lesz?
![]()
![]()
A kis zöld izé neve pedig Plankton![]()
Áá csak barca99 reklámozza az oldalátkovinho írta:Ez nagyon nagy, ki lehetett az az ész![]()
Ez nagyon nagy, ki lehetett az az észbarca99 írta:Ezaaaazzz! Köszönöm az oldal készítőinek, hogy megcsinálták ezt a remek honlapot:
Énekeljük el, hogy mennyi a Pí!
Jézusom, ez meg mi?????????barca99 írta:Ezaaaazzz! Köszönöm az oldal készítőinek, hogy megcsinálták ezt a remek honlapot:
Énekeljük el, hogy mennyi a Pí!
Kösz Neked,és Mindenki Másnak isSlither írta:Grat a jubiláloknak!
Én még vmikor délelőtt 12. hsz-el ezelőtt értem el az "ezredesi" rangot, de nem igazán foglalkoztam vele.