Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De ott nem is találta annyira a helyét sztemSlither írta:Juvéban is padozott, Chelseaben szintén, akkor nálunk miért ne...Zozzy 5 írta:Felőlem is jöhet, habár nem tom, hogy padozna-eMost a Fiorentínában igencsak jól tolta, itt pedig csak a padra férne.
Juvéban is padozott, Chelseaben szintén, akkor nálunk miért ne...Zozzy 5 írta:Felőlem is jöhet, habár nem tom, hogy padozna-eMost a Fiorentínában igencsak jól tolta, itt pedig csak a padra férne.
Téleg kicsit gáz, hogy nemtudják néhányan hogy ki Mutu. Annak idején milyen kemény volt már az Adriano-Mutu kettős a Parmaban!Taibi írta:Most ez komoly, hogy nem tudjátok, ki az a Mutu?
Pedig játszott pár nagy klubban (Parma, Chelsea, Juve, Fiorentina...), meg volt pár híres balhéja is (pl kokain).
Nem örülnék neki.
Igen, középcsatár, vagy visszavont ék. Egyébként most a Fio-ban nagyon jó szezonja volt.VictorValdes19 írta:középcsatár ahogy én tudombence 8 írta:Én Chivunak !! Pls milyen poszton jáccik mutu?
középcsatár ahogy én tudombence 8 írta:Én Chivunak !! Pls milyen poszton jáccik mutu?
na ennek örülnékZozzy 5 írta:Állítólag szemet vetettünk Mutura, és kész lenne Rijkaard 15 milcsit is odaadni érte. Együtt érkezhetne Chivuval...
1.nek örülnék, második pedig arról szól, h Mutut szereznénk meg. Nem tudom ki ő, de igazság szerint máshol még nem láttam erről szóló híreket, így kacsacsőrű emlősnek tekintem.bence 8 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=330042
Állítólag Saviola a zaragoza-ba megy!
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=330175
Ezt nem tom!
G-jay, nem kell ezért kinevetni a Madridi elnököt. Maradjunk annyiban, hogy tekintve az ügy alapvető valószínűtlenségét, majd azt, hogy NSO, harmadszor pedig azt, hogy úgy kezdődik, h :"Lapértesülések szerint...", nagy valószínűséggel Calderon mégcsak nem is gondolt Samura mostanában, nem hogy arra, h visszahozza.G-Jay írta:ááááhhhhháháháháháháháháháhááááááááááháháháháweres01 írta:Ezt sasoljátok meg http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=144442 ez igen durva. Csak vicc lehet a madrid részéről. Tudjuk jól h ETO'Onak nincs az a pénz.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem tudom ez hol él, de hogy nem ezen a bolygón az tuti!
Eto'o más csapathoz sem akar menni nem hogy a rinyálósokhoz.
Többek között az ilyen roppant vicces emberek miatt jó a foci híreket olvasni, jókat lehet nevetgélni.
ááááhhhhháháháháháháháháháhááááááááááháháháháweres01 írta:Ezt sasoljátok meg http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=144442 ez igen durva. Csak vicc lehet a madrid részéről. Tudjuk jól h ETO'Onak nincs az a pénz.![]()
![]()
![]()
Nem kötekedésből, csak öntsünk tiszta vizet a pohárba. Txiki a szakmai igazgató, az orgcharton bőven vannak nála előrébb is... (pl alelnökök)lionelmessi19 írta: Ez hápog mint állat (kacsacsőrű emlős)...![]()
DEDE... sportigazgató, amibe ez is beletartozik, ő a főfőfőnök Laporta után![]()
Nyilván nem csak a sérülésre fogható, de nagyrészben az is benne van. Nameg szegénykém nagyon akar, ilyenkor szokott az lenni, hogy semmi se megy be...ozsimiki írta:Nem teljesen....Zozzy 5 írta:Ez így van, de sztem ez még a sérülésének tudható beHát számomra bosszantóbb az,amikor Eto'o hagy ki olyan ziccereket,amilyet egy fele akkora klasszis is simán beveri,mint Ő....
Tavaly is volt rá példa rengeteg,csak akkor nem volt sérült,így több meccsen volt alkalma teszem azt 10ből 2szer betalálni,stb....így lett annyi gólja,de ha jobban összpontosít,akkor 30fölött végzett volna az tuti! Amúgy a kiszolgálásban rengeteget fejlődőtt! Emlékszem nem is olyan rég,volt jópár meccs,amikor elönzőzőtt szinte mindent...
Nem teljesen....Zozzy 5 írta:Ez így van, de sztem ez még a sérülésének tudható beHát számomra bosszantóbb az,amikor Eto'o hagy ki olyan ziccereket,amilyet egy fele akkora klasszis is simán beveri,mint Ő....
Engem is zavarozsimiki írta:Hát számomra bosszantóbb az,amikor Eto'o hagy ki olyan ziccereket,amilyet egy fele akkora klasszis is simán beveri,mint Ő....