Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Gondolom Marquezt gondolják oda,mint potenciális cserét.G-Jay írta:Az ok nekem h Edmilka meg MOtta elmegy, de valaki mogyorózza már el, hogy akkor mégis ki lesz a vkp csere? Mert ha megvesszük Tourét, az még mindig kevés! (Halkan jegyzem nagyon meg, h egy Essien tetszene fát vágni a kp-n, és még Touré is ott lenne....)
Bizony ez így igaz.El Payaso írta:Lehet furán hangzik, de szerintem Thuram volt az egyik, hanem a legjobb ember a védelemben! (puyol után, mellett)
aynasaynas írta:ne égesd magad vito. thuram hol volt az espanol góloknál? hol volt a real góloknál? konkrétan az idegenbeli első, és a hazai első gólnál? elment rajt a bajnokság.nem 35 éves öregemebert kell idehoni, hanem tehetséges huszonéveseket. sztem hiba volt idehozni.
Mivel nyújtott nála Marquez jobb teljesítményt. Thuram se teljesített olyan jól mint mondjuk 3-4 éve, de a csapat nagy része gyengébben játszott nála.A tehetséges huszonévesekről pedig:egy védőnek kell tapasztalat.Puyol se volt mindig ilyen jó. Ha hozunk védőt az legyen úgy 25 éves legalább. Akkor már van kellő tapasztalat és még egyáltalán nem öregek. Ezért lene nagyon jó Chivu.aynas írta:ne égesd magad vito. thuram hol volt az espanol góloknál? hol volt a real góloknál? konkrétan az idegenbeli első, és a hazai első gólnál? elment rajt a bajnokság.nem 35 éves öregemebert kell idehoni, hanem tehetséges huszonéveseket. sztem hiba volt idehozni.
aynas írta:ne égesd magad vito. thuram hol volt az espanol góloknál? hol volt a real góloknál? konkrétan az idegenbeli első, és a hazai első gólnál? elment rajt a bajnokság.nem 35 éves öregemebert kell idehoni, hanem tehetséges huszonéveseket. sztem hiba volt idehozni.
Teljesen egyetértek. Pont azért lett belőle kommentátor, mert szerkesztőként vágta a híreket, beszélte a nyelvet, utána tudott olvasni. Mostanában pedig...Bodi írta:Norbi egyre lentebb adja a színvonalat,akkora baromságokat mond,hogy az már fáj.Pont ő,aki tud spanyolul,igazán utánanézhetne annak amit mond.
Jó, mert ő kb. NSO-ról meg ilyenekről nézi a híreket a közvetítés közben.Zozzy 5 írta:A Nastic ellen Norbi asszonta, hogy már elvileg jövőre fent kezdAtesz írta: Krkic sztem kölcsön lesz adva még.Ennek ellenére szerintem is jobb lenne neki kölcsönben, és így is lesz.
fcjoc írta:a felsoroltak közül tuti nem megy: -oleguer, thuram és szerintem gio se.kisfagyos írta:A barcá-nak legalább 6 új játékost kellene vennie. remélem rájönnek hogy ezzel a kerettel már nem tudunk olyan erősek lenni mint tavaly.
Az idei keretből 9 játékost el kellene adni ( sylvino, gio, oleguer, motta, thuram, ezquero, saviola, gudjohnsen, giuly) őket nyugodtan ellehetne adni. A lényeg hogy 3 új igazolás nem elég a sikerekhez.
FORCA BARCA
elég lesz 4 játékos is!(henry, toure, chivu, abidal), mert santos és krikic már feljött elvileg.
a felsoroltak közül tuti nem megy: -oleguer, thuram és szerintem gio se.kisfagyos írta:A barcá-nak legalább 6 új játékost kellene vennie. remélem rájönnek hogy ezzel a kerettel már nem tudunk olyan erősek lenni mint tavaly.
Az idei keretből 9 játékost el kellene adni ( sylvino, gio, oleguer, motta, thuram, ezquero, saviola, gudjohnsen, giuly) őket nyugodtan ellehetne adni. A lényeg hogy 3 új igazolás nem elég a sikerekhez.
FORCA BARCA
hát sztem Gio és thuramot nem kéne eladni vagy te miért akarod őket eladnikisfagyos írta:A barcá-nak legalább 6 új játékost kellene vennie. remélem rájönnek hogy ezzel a kerettel már nem tudunk olyan erősek lenni mint tavaly.
FORCA BARCA
Gratulálok! Magam se tudnám szebben megcsinálni...VictorValdes19 írta:nézzétek meg én csináltam(büszke arc)
http://kepfeltoltes.hu/view/070618/inie ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/070618/chiv ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/070618/foto ... es.hu_.jpg