Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De Iván mondta, hogy jővőre több ember is fog nyerni vmit.Game90 írta:Az első 3 kap ajándékotmikee84 írta:Sziasztok nem tudja vaki, hogy a tippjátába részt vevők közül kik kapnak valami ajándékot
Az első 3 kap ajándékotmikee84 írta:Sziasztok nem tudja vaki, hogy a tippjátába részt vevők közül kik kapnak valami ajándékot
Ha nem lesz igény akkor törlitek! Remélem lesz, hisz ebben sikeresek vagyunk és hátha kedvet kaptok!Game90 írta:És ki írna oda rajtad kívül?Scorpio írta:Nagy Futsal rajongó vagyok! Így lehet kérni egy Futsal topicot a Labdarúgás topicba?
Ugyanolyan felesleges sztem, mint a Jorquera topic.
És ki írna oda rajtad kívül?Scorpio írta:Nagy Futsal rajongó vagyok! Így lehet kérni egy Futsal topicot a Labdarúgás topicba?
OK! Csak azt írta nincs, belemente és ott volt! Válaszoltam! Ezúton is köszönöm!lionelmessi19 írta:[Gy.I.K.] [Keresés] [Taglista] [Csoportok]
[Profil] [Nincsen új privát üzeneted] [Kilépés [ lionelmessi19 ]]
Ilyeneket látsz felül. A pirvát üzis részre kattints. Ott lesz.
Csak nem ért ide!lionelmessi19 írta:Ment a pü!Scorpio írta:Írták, hogy kel! De akkor se sikerül! Avatar mindig kifog velem! Admin vagy Mod nem tudná nekem beteni azt a képet amelyiket szeretném?
Ment a pü!Scorpio írta:Írták, hogy kel! De akkor se sikerül! Avatar mindig kifog velem! Admin vagy Mod nem tudná nekem beteni azt a képet amelyiket szeretném?
Nem-nEM!Game90 írta:Ezt nem tudja senkilionelmessi19 írta:Mi volt ekkor, h ennyien voltak fent?
A legtöbb felhasználó (155 fő) 2005.11.14. 01:45:12-kor volt itt.Én El Classicora tippeltem, de akkor nem volt.
Fogalmam sincs, hogy mi lehetett