Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Miért van az, hogy írok egy hsz-et és elküldöm és rámegyek a Kattints ide, a hozzászólásod megtekintéséhez után kiírja a Nincs hozzászólás a témában, vagy teljesen más lesz a topicban azaz teljesen más hsz-ek!
-
- Llegenda del Barça
Ugyan ez volt velem isRapika írta:Jövök fel az eurobarcára,mint minden reggel,...
"Mivan?",-mondom-"elgépeltem az www.eurobarca.hu -t és azt írtam helyette,hogy www.fcbarcelona.com ??!!
![]()
Nagyon tetszik a dizájn!Nagyon nagyon hasonló,mint az "anyahonlapé"
de ez 1általán nem baj,sőt!![]()
Gratu!
Rapika

- Rapika
- Entrenador del Barça
Jövök fel az eurobarcára,mint minden reggel,...
"Mivan?",-mondom-"elgépeltem az www.eurobarca.hu -t és azt írtam helyette,hogy www.fcbarcelona.com ??!!
de ez 1általán nem baj,sőt!
Gratu!
Rapika

de ez 1általán nem baj,sőt!

Gratu!
Rapika

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ NAGYYON OTT VAN
Belépek.. na mondom roszat írtam be.. de mégse.. GRAT!!

Belépek.. na mondom roszat írtam be.. de mégse.. GRAT!!

Úgylátszik Enrique-nek nem teccett a játékotok

-
- Jugador d'estrella
Értem csak eddig nem vettem észre
bocs
bocs

FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
Offtopic vagy dühöngő sztem megfelelő topic lehet. 

-
- Jugador d'estrella
Eurobarca működtetői.Tegnap játszottunk 1 olyat Mihuval hogy riporter és Barca sztár.Nos néhány eurobarcás fórumozónak ez nagyon tetszett és olyan javaslatot szeretnék tenni hogy valamiféle topicot csinálni ennek.
Lehetne-e erre mód vagy nem tetszik az ötletem?
Lehetne-e erre mód vagy nem tetszik az ötletem?
FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
ÍmeRita írta:Bemásolná nekem vki a 2 Henrys képet ami a főoldalon van??Köszi!

Fórumhoz én nem szólok, majd a modik eldöntik, kell-e topic, viszont kérek mindenkit, hogy fórum ügyekben a vonatkozó topicba tegye fel a kérdéseit. Van különbség a kettő között. Köszi
[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Visszavontam, tőlem jöhet a topic, úgy is örülnék neki...barca99 írta:Ennél már nem lesz hivatalosabbkovinho írta:Jó ötlet, de lehet hogy csak akkor kéne amikor már hivatalos...

Ennél már nem lesz hivatalosabbkovinho írta:Jó ötlet, de lehet hogy csak akkor kéne amikor már hivatalos...
- Andris
- Adminisztrátor
Rumig, gondolom fent lesz, csak a hírhozó csapat egyik fele elutazik, a másik fele elfoglalt, de sztem meglesz mindenképpen, csak kicsit várni kell rá. Annyira nincsenek talán fontos, illetve sürgősen közlendő infok benne, h azt mondjuk, valami fontosról marad le a társaság igy hirtelen. De meglesz.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Erre gondolsz?Rumig írta:Volt az fcbarcelona.com -on egy hosszabb interjú Rijkaarddal, Dél-Afrikában készítették vele. Nem olvastam el, mert gondoltam úgyis lesz itt is. De mégse lett, a hivatalos honlapon meg már nincs fenn/nem találom. Kérdésem, h nem is fog megjelenni az Eurobarcán, vagy csak várnom kell türelmesen? (B kérdés: a hiv. oldalon elérhetőek a régi cikkek, amik a főoldalon már nincsenek kinnt?)

-
- Entrenador del Barça
Volt az fcbarcelona.com -on egy hosszabb interjú Rijkaarddal, Dél-Afrikában készítették vele. Nem olvastam el, mert gondoltam úgyis lesz itt is. De mégse lett, a hivatalos honlapon meg már nincs fenn/nem találom. Kérdésem, h nem is fog megjelenni az Eurobarcán, vagy csak várnom kell türelmesen? (B kérdés: a hiv. oldalon elérhetőek a régi cikkek, amik a főoldalon már nincsenek kinnt?)
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.