Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.06.26. 22:20:30

vaLe5 írta:télleg vladimir krikics?!-mivan vele és dos santosal? 8) A felnőt csapatba kerülnek jövőre? mert szerintem ott a hejük , bennük van bizonyitási vágy , és tűz mint messiben!!
Ki az a "vladimir krikics"? :roll: :wink: Bojan Krkicnek hívják a srácot. :wink:
vaLe5
Jugador d'estrella

2007.06.26. 22:16:10

Mihu írta:
vaLe5 írta:nem szerintem 3-4-3 ba kell felálni középpájára visszaküldeni messit vagy ronalinhot mert sok a jó csatár és tourét hátrébb kell vonni hogy ha 1 védő kivált szélre betolodjon a hejére és kész csak ehez neki soha nem szabad nagyon elkóvájognia

+én még igazolnák szélső közepet deco hejére pl:quaresmát

saviolára a milánba lenne szükség vagy a MU ban
Hova igazolnád te le Quaresmát? :lol: Épp az a lényeg hogy valószínűleg Henry veszi el a helyet így Deco-tól..szóval oda már tulajdonképpen igazoltunk...meg hogy ha 3 csatárral játszunk akkor a középpánya szerinted úgy nézne ki hogy:

Ronaldinho-Toure-Xavi-Deco
vagy
Iniesta-Toure-Xavi-Messi

Na már most az egyik felállásban játszik Deco a másikban meg Messi játszik helyette...na ha te ide berakod Quaresmát akkor sztem hívd fel Laportát hogy váltanád Neeskens-et :D

MÁS: Valaki dobna valami jó linket ahonnan tudok Henry-s képeket szerezni? Persze már Barca mezben :D Már néztem a sport.es, elmundodeportivo.es, marca.com, fcbarcelona.com oldalakat de nem találtam olyat ami nekem kell :? Úgyhogy megköszönném.... :wink:
quaresmát példának szántam , mer szezon közbe emlegették . De szerintem szükség van még 1 minőségi középpájásra nem muszáj sztárt jobba örülnék 1 fiatal tehtségnek .! télleg vladimir krikics?!-mivan vele és dos santosal? 8) A felnőt csapatba kerülnek jövőre? mert szerintem ott a hejük , bennük van bizonyitási vágy , és tűz mint messiben!!
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.06.26. 21:43:30

Egy jó kis exklúzív interjú Titivel :arrow: http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 01094.html
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.06.26. 19:45:31

varga tamás írta:A háromvédős felállást el kell felejteni. Ídy nincs megfelelő szélsővédekezésMeg abba is gondoljatok bele, ha a középpályát átjátsszák, átívelik felette a labdát, mögötte nincs senki a szélen, és már végünk is van.
Ha a széleken megfelelő, egész pályát bejátszó játékosok vannak,-D.Alves, Zambrotta félék- a akkor nagyon jó a 3-4-3.
Ez a legrugalmasabb rendszer. Megvan a lehetőség, hogy támadásban 6, védekezésben 7 ember vegyen aktívan részt.
Más rendszer nem kínál ennyit.
A jelen keretünkkel azonban ezt nem lehet játszani.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Mihu
Director del Fútbol

2007.06.26. 19:32:12

vaLe5 írta:nem szerintem 3-4-3 ba kell felálni középpájára visszaküldeni messit vagy ronalinhot mert sok a jó csatár és tourét hátrébb kell vonni hogy ha 1 védő kivált szélre betolodjon a hejére és kész csak ehez neki soha nem szabad nagyon elkóvájognia

Hova igazolnád te le Quaresmát? :lol: Épp az a lényeg hogy valószínűleg Henry veszi el a helyet így Deco-tól..szóval oda már tulajdonképpen igazoltunk...meg hogy ha 3 csatárral játszunk akkor a középpánya szerinted úgy nézne ki hogy:

Ronaldinho-Toure-Xavi-Deco
vagy
Iniesta-Toure-Xavi-Messi

Na már most az egyik felállásban játszik Deco a másikban meg Messi játszik helyette...na ha te ide berakod Quaresmát akkor sztem hívd fel Laportát hogy váltanád Neeskens-et :D

MÁS: Valaki dobna valami jó linket ahonnan tudok Henry-s képeket szerezni? Persze már Barca mezben :D Már néztem a sport.es, elmundodeportivo.es, marca.com, fcbarcelona.com oldalakat de nem találtam olyat ami nekem kell :? Úgyhogy megköszönném.... :wink:
Kép
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2007.06.26. 18:57:44

Off:
Próbáld meg használni a szóközt, a vesszőt, meg egyéb nehéz jeleket, mert ez egy fórum és nem msn.
Nem mellesleg meg nem lehet érteni, hogy mit írsz :wink:
vaLe5
Jugador d'estrella

2007.06.26. 18:57:28

balvédőre van a legnagyobb szükség a mostni csapatban gio már öreg a többi meg 1 vicc marqez nem oda való oleguert minnál hamarabb el kéne távolitani mert rajta buktuk el a legtöbb mecset szerintem heinze lenne a megoldás
vaLe5
Jugador d'estrella

2007.06.26. 18:53:45

nem szerintem 3-4-3 ba kell felálni középpájára visszaküldeni messit vagy ronalinhot mert sok a jó csatár és tourét hátrébb kell vonni hogy ha 1 védő kivált szélre betolodjon a hejére és kész csak ehez neki soha nem szabad nagyon elkóvájognia

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.06.26. 18:35:22

A háromvédős felállást el kell felejteni. Ídy nincs megfelelő szélsővédekezés, márpedig manapság a szélsőjátékon, ill. a széleken vezetett támadásokon nyugszik a foci. Meg abba is gondoljatok bele, ha a középpályát átjátsszák, átívelik felette a labdát, mögötte nincs senki a szélen, és már végünk is van. Valaki korábban az Aranycsapatot hozta fel példának, de ne gondoljuk hogy ma 3-4-5 gólokat lehet lőni minden meccsen? Igaz? Naná, hogy igaz. Márpedig a háromvédős szisztémában benne van a sok kapott gól lehetősége. A 4 védős felállást kell szem előtt tartani továbbra is.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.06.26. 17:57:22

Mihu írta:
FCB_gábor írta:Na de nem károgok tovább. Ti nagy lehetőséget láttok ebben a felállásban én viszont roppant félek tőle és nem is értem miért kell azon változtatni ami bevállt(4-4-3), sikereket hozott.
Mert már 3 év alatt annyira kiismerték a játékunkat hogy már változtatni kell :wink:
Ez nem sakk vagy mitudomén, nincs olyan sok taktikai variáció. Lehet meglepően kockázatosan kiküldeni a csapatot 1-1 mérkőzésre és vagy bejön vagy nem. De ezek a felállások sokkal rizikósabbak a réginél és sokkal hamarabb megtalálják majd az ellenfelek a megfelelő taktikát ellene, mert sebezhetőbb. Eszméletlen csapatjáték, hajtás és koncentráció kell ahhoz, hogy (néha) működjön.
Az meg, hogy kiismerték a játékunkat eddig nem volt gond, mert ez olyan jó felállás volt, hogy 2 évig senki sem tudott ellene semmit csinálni. Idén is csak azért nem vált be, mert alapból nem ment a foci a játékosoknak.
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2007.06.26. 17:43:27

FCB_gábor írta:Na de nem károgok tovább. Ti nagy lehetőséget láttok ebben a felállásban én viszont roppant félek tőle és nem is értem miért kell azon változtatni ami bevállt(4-4-3), sikereket hozott.
Mert már 3 év alatt annyira kiismerték a játékunkat hogy már változtatni kell :wink:
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.06.26. 17:41:53

FCB_gábor: mikor láttad Puyolon, hogy nincs atopon. Én ilyenre nem emlékszem. Az egész évadban kimagaslóan jó, és egyenletes teljesítményt nyújtott. Rajta igazán nem múlott semmi. Mielőbbi jobbulást neki!
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.06.26. 17:39:52

Gauchomester írta:Igen, talán már kiment a divatból a háromvédős játék, de szerintem egy ilyen csapat simán jó lenne:

Váldez - Zambrotta, Puyol, Gio - Touré, Xavi, Deco, Ronnie, Messi - Eto'o, Henry

Ronnie és Messi a szélen játszana, mint ahogyan ebbena szezonban is.
Zambrotta és Gio elég jó fizikumú, alapból sokat futó játékosok, a védekező középpályás pedig akár védekezésnél Puyol mellé visszamehet, szóval sztem 3 védő ideális... :wink:
Azt ne felejtsük el, hogy Zambrotta azért is élvezi ennyire a játékot Barcelonában, mert a támadásokból is kiveheti a részét.
Szerintem jövőre búcsút inthetünk neki, ha a 4 támadós felállások miatt állandóan hátul kell maradnia és állandó stresszben kell végignyomnia az egész szezont.
Hagy tegyek fel nektek egy kérdést!
Amennyiben Rijkaard az általatok felvázolt szisztémában küldi a pályára a csapatot és sorozatban kapjuk a gólokat kit fogunk majd elővenni? Ki lesz akkor a hibás?
Na de nem károgok tovább. Ti nagy lehetőséget láttok ebben a felállásban én viszont roppant félek tőle és nem is értem miért kell azon változtatni ami bevállt(4-4-3), sikereket hozott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCB_gábor 2007.06.26. 17:47:08-kor.
Kép
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.06.26. 17:23:39

Zozzy 5 írta:Deco nem fog padozni, úgyhogy ha így állunk fel akkor őt el fog menni. Iniesta jövőre sem lesz kezdő, Xavit még nem tudja kiszorítani.

Biztos vagyok benne, hogy deco többre tartja magát a kispadnál...Iniesta ebben az évben is sokat padozott, viszont mikor bejött akkor klasszis teljesítméynt nyújtott.
Iniesta, Xavi után a 2. legtöbb időt töltötte a pályán a kp-k közül. Szóval nem mondható rá, hogy nagyon padozott volna. Valóban volt pár mérkőzés amikor "klasszis teljesítményt nyújtott", de az esetek többségében beleszürkült a mezőnybe. Ráadásul még mindig ő az egyik játékos aki jobb teljesítményt nyújt csereként beállva.
Szerintem ebből a szezonból nem nagyon szabadna kiindulni és következtetéseket levonni. A csapatnak elszúrták a felkészülését és pár mérkőzéstől eltekintve nagyon gyengén teljesítettünk az egész szezonban.
Mindenkinek voltak nagyon rossz, rossz, elfogadható, jó és kiváló mérkőzései. Ez egy csapat játék, ezért nagyban függ a játékosok teljesítménye a társak teljesítményétől és mivel az egész csapat hullámzóan teljesített, ezért nem okos dolog 1-1 játékos jó vagy éppen rossz teljesítményét kiemelni.
Az meg teljesen logikus volt(már az ősszel is leírtam valamelyik topikban), hogy Iniesta, Messi és Valdes nyújtja majd a legkiegyensújozottabb teljesítményt, mert ők még nagyon fiatalok és fizikálisan sokkal jobban bírják ezt az évek óta tartó megfeszített menetelést. Ronaldinhon, Decon látszott legjobban, de még Puyolon is, hogy nincsenek a toppon.
Remélem most a nyáron tényleg kitudják magukat pihenni és megfelelő felkészítést kapnak a következő idényre.
Na, hogy Henryról is írjak valamit :)
Isten hozta nálunk!
Remélem jól összebarátkozik Eto'o-ékkal és nakkor majd nem lesz probléma, ha egy haver áll be a helyükre. 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCB_gábor 2007.06.26. 17:40:53-kor.
Kép
Gauchomester
Entrenador del Barça

2007.06.26. 16:55:26

És ha Oleguer söprögetne, Motta lenne a középpálya tengelye, s a befejező csatár meg Ezquerro, akkor sem jó??.... :twisted: :twisted: :D :D
PaC
Barça C

2007.06.26. 16:48:40

mondjuk ha Xavi és Toure is VKÖ-t jaccana akkor esetleg ,de nekem GIO nem tetszik ott hátul ,kéne egy világsztár védő pl.. Rio Ferdinand... vagy valaki aki nagyon jó :)
Olegerel 3 védös xD kész halál
Gauchomester
Entrenador del Barça

2007.06.26. 16:36:40

Zozzy 5 írta: Csatlakoznék az előttem szólokhoz, ez borzalmas lenne... :wink:
Köszi a bizalmat srácok!! :P :D
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.06.26. 15:48:24

A 4 védő tuti marad azzal nem is kell foglalkozni!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.26. 15:41:07

Gauchomester írta:Igen, talán már kiment a divatból a háromvédős játék, de szerintem egy ilyen csapat simán jó lenne:

Váldez - Zambrotta, Puyol, Gio - Touré, Xavi, Deco, Ronnie, Messi - Eto'o, Henry

Zambrotta és Gio elég jó fizikumú, alapból sokat futó játékosok, a védekező középpályás pedig akár védekezésnél Puyol mellé visszamehet, szóval sztem 3 védő ideális... :wink:
Csatlakoznék az előttem szólokhoz, ez borzalmas lenne... :wink:
Gauchomester
Entrenador del Barça

2007.06.26. 14:49:00

Jó, még szerencse hogy egyikőnk sem a Barca feje... Majd Frank megoldja
De ha már Henry topicban vagyunk, itt van egy kis galéria a bemutatásáról /SPORT/

http://www.sport.es/info/galerias/galer ... aleria=741
Bodi
Director del Fútbol

2007.06.26. 14:48:57

Ezt a felállást te sem gondolhatod komolyan.
Úgy átrohannának rajtunk,hogy esélyünk nem lenne.
Biztosan marad a 4 védős rendszer és az is biztos,hogy ha Henry a támadó trió mellé kerül a kezdőbe,akkor Deco távozik.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.06.26. 14:44:03

Ennél rosszabb felállás már csak akkor lenne ha Oleguer is benne lenne. 3 védős rendszerbe nem lehet 2 szélsővédőt játszatni. Ezzel a felállással meccsenként simán kapnák 3 gólt.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2007.06.26. 14:29:53

Igen, talán már kiment a divatból a háromvédős játék, de szerintem egy ilyen csapat simán jó lenne:

Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2007.06.26. 13:22:46

Zozzy 5 írta:
Scorpio írta:Akkor ki fog padozni??? Így mindenkire lehet mondani, hogy nem fog padozni!
Biztos vagyok benne, hogy deco többre tartja magát a kispadnál...Iniesta ebben az évben is sokat padozott, viszont mikor bejött akkor klasszis teljesítméynt nyújtott.
Tuti hogy Deco fog ülni(1 évet) :D :D
FC Barcelona!
ABIDAL!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.26. 13:12:53

Mikorka Kálmán írta:Folyamatosan rotálni fog szerintem a középpályán és a csatársorban is Frankie. Elegendő játéklehetőséghez fog jutni mindenki. Amúgy siker csak úgy lehet hosszútávon, ha a padon is van 1-2 sztár.
Biztos így lesz, másképpen nem tudja megoldani!
Lezárt