Ki az a "vladimir krikics"?vaLe5 írta:télleg vladimir krikics?!-mivan vele és dos santosal?A felnőt csapatba kerülnek jövőre? mert szerintem ott a hejük , bennük van bizonyitási vágy , és tűz mint messiben!!

Ki az a "vladimir krikics"?vaLe5 írta:télleg vladimir krikics?!-mivan vele és dos santosal?A felnőt csapatba kerülnek jövőre? mert szerintem ott a hejük , bennük van bizonyitási vágy , és tűz mint messiben!!
quaresmát példának szántam , mer szezon közbe emlegették . De szerintem szükség van még 1 minőségi középpájásra nem muszáj sztárt jobba örülnék 1 fiatal tehtségnek .! télleg vladimir krikics?!-mivan vele és dos santosal?Mihu írta:Hova igazolnád te le Quaresmát?vaLe5 írta:nem szerintem 3-4-3 ba kell felálni középpájára visszaküldeni messit vagy ronalinhot mert sok a jó csatár és tourét hátrébb kell vonni hogy ha 1 védő kivált szélre betolodjon a hejére és kész csak ehez neki soha nem szabad nagyon elkóvájognia
+én még igazolnák szélső közepet deco hejére pl:quaresmát
saviolára a milánba lenne szükség vagy a MU banÉpp az a lényeg hogy valószínűleg Henry veszi el a helyet így Deco-tól..szóval oda már tulajdonképpen igazoltunk...meg hogy ha 3 csatárral játszunk akkor a középpánya szerinted úgy nézne ki hogy:
Ronaldinho-Toure-Xavi-Deco
vagy
Iniesta-Toure-Xavi-Messi
Na már most az egyik felállásban játszik Deco a másikban meg Messi játszik helyette...na ha te ide berakod Quaresmát akkor sztem hívd fel Laportát hogy váltanád Neeskens-et
MÁS: Valaki dobna valami jó linket ahonnan tudok Henry-s képeket szerezni? Persze már Barca mezbenMár néztem a sport.es, elmundodeportivo.es, marca.com, fcbarcelona.com oldalakat de nem találtam olyat ami nekem kell
Úgyhogy megköszönném....
Ha a széleken megfelelő, egész pályát bejátszó játékosok vannak,-D.Alves, Zambrotta félék- a akkor nagyon jó a 3-4-3.varga tamás írta:A háromvédős felállást el kell felejteni. Ídy nincs megfelelő szélsővédekezésMeg abba is gondoljatok bele, ha a középpályát átjátsszák, átívelik felette a labdát, mögötte nincs senki a szélen, és már végünk is van.
Hova igazolnád te le Quaresmát?vaLe5 írta:nem szerintem 3-4-3 ba kell felálni középpájára visszaküldeni messit vagy ronalinhot mert sok a jó csatár és tourét hátrébb kell vonni hogy ha 1 védő kivált szélre betolodjon a hejére és kész csak ehez neki soha nem szabad nagyon elkóvájognia
+én még igazolnák szélső közepet deco hejére pl:quaresmát
saviolára a milánba lenne szükség vagy a MU ban
Ez nem sakk vagy mitudomén, nincs olyan sok taktikai variáció. Lehet meglepően kockázatosan kiküldeni a csapatot 1-1 mérkőzésre és vagy bejön vagy nem. De ezek a felállások sokkal rizikósabbak a réginél és sokkal hamarabb megtalálják majd az ellenfelek a megfelelő taktikát ellene, mert sebezhetőbb. Eszméletlen csapatjáték, hajtás és koncentráció kell ahhoz, hogy (néha) működjön.Mihu írta:Mert már 3 év alatt annyira kiismerték a játékunkat hogy már változtatni kellFCB_gábor írta:Na de nem károgok tovább. Ti nagy lehetőséget láttok ebben a felállásban én viszont roppant félek tőle és nem is értem miért kell azon változtatni ami bevállt(4-4-3), sikereket hozott.
Mert már 3 év alatt annyira kiismerték a játékunkat hogy már változtatni kellFCB_gábor írta:Na de nem károgok tovább. Ti nagy lehetőséget láttok ebben a felállásban én viszont roppant félek tőle és nem is értem miért kell azon változtatni ami bevállt(4-4-3), sikereket hozott.
Azt ne felejtsük el, hogy Zambrotta azért is élvezi ennyire a játékot Barcelonában, mert a támadásokból is kiveheti a részét.Gauchomester írta:Igen, talán már kiment a divatból a háromvédős játék, de szerintem egy ilyen csapat simán jó lenne:
Váldez - Zambrotta, Puyol, Gio - Touré, Xavi, Deco, Ronnie, Messi - Eto'o, Henry
Ronnie és Messi a szélen játszana, mint ahogyan ebbena szezonban is.
Zambrotta és Gio elég jó fizikumú, alapból sokat futó játékosok, a védekező középpályás pedig akár védekezésnél Puyol mellé visszamehet, szóval sztem 3 védő ideális...
Iniesta, Xavi után a 2. legtöbb időt töltötte a pályán a kp-k közül. Szóval nem mondható rá, hogy nagyon padozott volna. Valóban volt pár mérkőzés amikor "klasszis teljesítményt nyújtott", de az esetek többségében beleszürkült a mezőnybe. Ráadásul még mindig ő az egyik játékos aki jobb teljesítményt nyújt csereként beállva.Zozzy 5 írta:Deco nem fog padozni, úgyhogy ha így állunk fel akkor őt el fog menni. Iniesta jövőre sem lesz kezdő, Xavit még nem tudja kiszorítani.
Biztos vagyok benne, hogy deco többre tartja magát a kispadnál...Iniesta ebben az évben is sokat padozott, viszont mikor bejött akkor klasszis teljesítméynt nyújtott.
Köszi a bizalmat srácok!!Zozzy 5 írta: Csatlakoznék az előttem szólokhoz, ez borzalmas lenne...
Csatlakoznék az előttem szólokhoz, ez borzalmas lenne...Gauchomester írta:Igen, talán már kiment a divatból a háromvédős játék, de szerintem egy ilyen csapat simán jó lenne:
Váldez - Zambrotta, Puyol, Gio - Touré, Xavi, Deco, Ronnie, Messi - Eto'o, Henry
Ronnie és Messi a szélen játszana, mint ahogyan ebbena szezonban is.
Zambrotta és Gio elég jó fizikumú, alapból sokat futó játékosok, a védekező középpályás pedig akár védekezésnél Puyol mellé visszamehet, szóval sztem 3 védő ideális...
Tuti hogy Deco fog ülni(1 évet)Zozzy 5 írta:Biztos vagyok benne, hogy deco többre tartja magát a kispadnál...Iniesta ebben az évben is sokat padozott, viszont mikor bejött akkor klasszis teljesítméynt nyújtott.Scorpio írta:Akkor ki fog padozni??? Így mindenkire lehet mondani, hogy nem fog padozni!
Biztos így lesz, másképpen nem tudja megoldani!Mikorka Kálmán írta:Folyamatosan rotálni fog szerintem a középpályán és a csatársorban is Frankie. Elegendő játéklehetőséghez fog jutni mindenki. Amúgy siker csak úgy lehet hosszútávon, ha a padon is van 1-2 sztár.