Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ott egy új csapatot kell építeni. Nagy a szakadék: a régiek közül már csak Casillas, Helguera, Guti és Raul marad, ingadozó formában. A többi fiatal, tehetség ma még csak kiegészítő ember. Persze van RvN, Diarra, Cannavaro, Emerson, de a hollandon kívül egyiküknek sem volt vmi jó szezonjuk..Bojan Krkic írta:Megnyerték a bajnokságot, aztán még nekik van több gondjuk.
Megnyerték a bajnokságot, aztán még nekik van több gondjuk.Slither írta:Örülök, hogy a madridisták ilyen rossz véleménnyel vannak a csapatuk vezetőségéről.RobinhoKing írta:Majd ha hozzánk igazol akkor lehet erről beszélni,de a mostani vezetőségnél semmi,de semmi se biztos...
Azért HALA MADRID
Örülök, hogy a madridisták ilyen rossz véleménnyel vannak a csapatuk vezetőségéről.RobinhoKing írta:Majd ha hozzánk igazol akkor lehet erről beszélni,de a mostani vezetőségnél semmi,de semmi se biztos...
Azért HALA MADRID
Mert te hülye vagy.Ordog írta:Én Savioláról nem vagyok valami jó véleménnyel... szerintem Eto'o-tól nagyon messze van például.
Fejelni szinte nem is tud, testi paraméterei miatt nem lenne való egy világverö gárdába sem.... Sztem a margó nem járna valami jól vele. Én csak örülnék annak, ha leigazolnák(kizárólag csak a játék(nem)tudása miatt) Saviola sosem volt a kedvenvem![]()
Tudom hogy most sokak húzni fogják a szájukat, dehát ez az én véleményem...
épp ezért sztem le sem fogják igazolni.
Fejelésben speciel Saviola is jobb Eto'onál, de talán még a szertáros is.Ordog írta:Én Savioláról nem vagyok valami jó véleménnyel... szerintem Eto'o-tól nagyon messze van például.
Fejelni szinte nem is tud, testi paraméterei miatt nem lenne való egy világverö gárdába sem.... .
Az odavágó egyértelműen a tietek volt, de a Camp Nouban csak Presas barátunknak és a teljesen korrekt, elfogulatlan játékvezetésnek (:lol:) "köszönhetően" nem a Barca nyert.pancho írta:Hát lehet, hogy erősebb a keretetek, de akkor miért nem tudtatok minket megverni idén?
Hát lehet, hogy erősebb a keretetek, de akkor miért nem tudtatok minket megverni idén?Ordog írta:El Madridismo... gondolkodhatnál mielőtt hozzászólsz vmihezEl Madridismo írta:A védelmet nem akarod hasonló módon "pároztatni"? Frankóságot kapnálOrdog írta:Jönnek majd köv. idényben is ezek az összehasonlítások a barca vs margó topicokba:))) Vicces lesz majd a támadórészleg:DDDDD
Dinho-Robinho 1, Henry-Raul 1, Eto'o-Ruud 1, Messi-XY 1![]()
![]()
![]()
esetleg egykét véresszájú margós fogja rudot x-re adni eto-val... jajjjjjjj ecséim.... nagyon kéne egy jó taktika ennek a minöségi fölénynek az érvényesítésére.
FRENKY BÍÍÍÍÍÍZUNK BENNED!!!!!!!!!!
Diarra-t aláírom. Ő télleg [auto_cenzúra] és nincs hozzá hasonlónk... de ez csak 1 ember.
Nem is értem mit akartál ezzel mondani... mondjuk magyar szavakat is használhattál volna és akko talán könnyebb lett volna megértenem mit akarsz...
Azaz ezzel a mondanivalód az, hogy...?El Madridismo írta:14:26 - Lionel Messi: "Senki sem tagadhatja, hogy a Madrid egy nagyszerű klub, ez pedig óriási lehetőség Saviola számára."
Elhiszem neked, de én még nem láttam játszani. Jó a vb-n igen, de az nem mérvadó. Én azért bízom benne!!! Ha továbbra is ilyen ütemben fejlődik, bármi megtörténhet!Game90 írta:Diarra jobb játékos, mint TouréShandor írta:Toure ezt igyekszik majd megcáfolni
Diarra jobb játékos, mint TouréShandor írta:Toure Yaya (milyen idétlen így leírni, na mindegy) azért ezt igyekszik majd megcáfolni. Többek között..
El Madridismo... gondolkodhatnál mielőtt hozzászólsz vmihezEl Madridismo írta:A védelmet nem akarod hasonló módon "pároztatni"? Frankóságot kapnálOrdog írta:Jönnek majd köv. idényben is ezek az összehasonlítások a barca vs margó topicokba:))) Vicces lesz majd a támadórészleg:DDDDD
Dinho-Robinho 1, Henry-Raul 1, Eto'o-Ruud 1, Messi-XY 1![]()
![]()
![]()
esetleg egykét véresszájú margós fogja rudot x-re adni eto-val... jajjjjjjj ecséim.... nagyon kéne egy jó taktika ennek a minöségi fölénynek az érvényesítésére.
FRENKY BÍÍÍÍÍÍZUNK BENNED!!!!!!!!!!
Nagyot röhögnék, ha megtörténe.El Madridismo írta:A szánalmas vezetőségtől az is kitelik, hogy őt tartalékolják augusztus végére, és szenzációként bemutatják aug31-jén, hogy nehogy már ne legyen igazolva senki...Los Banditos írta:Most akkor mi a helyzet Metzelderrel? Úgy volt, hogy 100%-ig biztosan leigazolták, de még be sem mutatták.![]()
"amire senki nem számított: óriási szenzáció!!! a fantasztikus védő, Metzelder Madridba igazolt! egész nyáron ezen dolgoztunk, másra nem tudtunk figyelni, de SIKERÜLT!!!"
ti nem nézitek ezt ki ezekből az amatőrökből?
A szánalmas vezetőségtől az is kitelik, hogy őt tartalékolják augusztus végére, és szenzációként bemutatják aug31-jén, hogy nehogy már ne legyen igazolva senki...Los Banditos írta:Most akkor mi a helyzet Metzelderrel? Úgy volt, hogy 100%-ig biztosan leigazolták, de még be sem mutatták.![]()