Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet az új Milan mezt reklámozza!Rivaldinho írta:télleg milánóban volt, de csak egy reklámfotózáson v miafenén... vmelyik spanoyl lapban olvastam... Nem hiszem h elmenne...
Ezt most nem értem!Los Banditos írta:Scorpio: Azt hittem, hogy te Barça-szurkoló vagy, de ezek szerint nem.[/color]
Egy szint a két csapat. Mindkét csapatnak sok a brazil, szép focit játszanak ráadásul nagyon eredményesek is.Scorpio írta:BL győztes, de azért a Milant nem említeném egy napon a Barcával!
Egy BL-győztes csapat nem visszalépés azért.Scorpio írta:Szerintem nem fog eligazolni, hisz visszalépés lenne számára!
De még hányszor akarja???Replay írta:Goal.com mondjuk már sokszor átigazolta őt a Milan-ba...Sources close to Goal.com can confirm that Barcelona's Brazilian ace Ronaldinho was in Milan on Thursday.
Goal.com mondjuk már sokszor átigazolta őt a Milan-ba...Sources close to Goal.com can confirm that Barcelona's Brazilian ace Ronaldinho was in Milan on Thursday.
Persze,két ekkora sztár hiányát bármelyik más csapat is megérezné!Ádám02 írta: De azért ő is meg Kaká is nagyon hiányzik a csapatból.Látszik hogy nélkülük nem Brazilia a Brazilia!
De azért ő is meg Kaká is nagyon hiányzik a csapatból.Látszik hogy nélkülük nem Brazilia a Brazilia!Mihu írta:Jó elnézést...elfelejtettem hogy akkor télleg nem volt ott a Copán...vaLe5 írta: Roni nem volt 2004 ben copán.De a igazad van.
Roni nem volt 2004 ben copán.De a igazad van.Mihu írta:De Messi nem játszott 2004-ben Copát, 2005-ben Konföderációs Kupát és 2006-ban VB így egyszerre...neki csak a vb volt meg ebből a 3-ból...ahogy Puyolnak isBarcaforever írta:Dunga is a fizikumát kritizálta.De most alapozás könyörgöm...Elhiszem kell, meg szükség van rá de egész idénybe??
A csapat többi tagja is ugyanakkor kezdte a felkészülést és ugyanannyit játszottak.lásd Messi vagy Puyol.
Vmi sékság tényleg van itt.
De Messi nem játszott 2004-ben Copát, 2005-ben Konföderációs Kupát és 2006-ban VB így egyszerre...neki csak a vb volt meg ebből a 3-ból...ahogy Puyolnak isBarcaforever írta:Dunga is a fizikumát kritizálta.De most alapozás könyörgöm...Elhiszem kell, meg szükség van rá de egész idénybe??
A csapat többi tagja is ugyanakkor kezdte a felkészülést és ugyanannyit játszottak.lásd Messi vagy Puyol.
Nem is annyira arról van szó, hogy izmos-e vagy nem, habár sztem szedett fel 1-2 kilót. hanem inkább arról, hogy elfáradt.vaLe5 írta:Érdekes mert roni tiszta izom , nézd csak a lábát.A tavajit:D . Meg ott volt a vébé, a fizikuma nem a nyár miatt ment el.De ha igen ! Messi remélem nem hajtja ki magát a copán mert akkor jövőre se nyerünk semmit.Barcaforever írta:Dunga is a fizikumát kritizálta.De most alapozás könyörgöm...Elhiszem kell, meg szükség van rá de egész idénybe??
Érdekes mert roni tiszta izom , nézd csak a lábát.A tavajit:D . Meg ott volt a vébé, a fizikuma nem a nyár miatt ment el.De ha igen ! Messi remélem nem hajtja ki magát a copán mert akkor jövőre se nyerünk semmit.Barcaforever írta:Dunga is a fizikumát kritizálta.De most alapozás könyörgöm...Elhiszem kell, meg szükség van rá de egész idénybe??