Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Raziel
Entrenador del Barça

2007.07.03. 23:04:33

Perrero írta:
Raziel írta:Nem csak Zambrotta,hanem Thuram is.
Thuramot nem akarta a margó

de ugyvolt h ő is megy az "olasz csomaggal" (zambi,thuram,canna,capello,emerson),ugyvolt h mind az 5 madridba megy...
Raziel
Entrenador del Barça

2007.07.03. 22:55:18

Bodi írta:Hát azok után,hogy az ügynöke azt nyilatkozta,hogy Chivu azt a csapatot választja,amelyik több pénzt ajánl...
Nem hiszem,hogy ilyet nyilatkozna az ügynöke,ha nem így lenne,meg ha ez csak rágalom lenne,akkor már nyílván cáfolt volna Chivu.
Márpedig ha ilyen mentalitással választ csapatot,akkor itt nincs rá szükség,menjen csak Madridba,ott játszanak az ilyen emberek(tisztelet a kivételnek).
Ezek után Zambrotta sokat nőtt a szememben,a Real biztos magasabb fizut ajánlott volna neki,mivel nagyon meg akarták szerezni,plusz a Juve-nak is biztos többet adtak volna,mégis nálunk van most Zambrotta,mert ide akart jönni.
Ha viszont tévedek és Chivu is kiharcolja,hogy hozzánk jöhessen,akkor visszavonok mindent.Sajnos erre nem sok esély van. :?
Nem csak Zambrotta,hanem Thuram is.
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.07.03. 22:55:09

22:47 - Az Antena3 értesülései szerint Chivuval még nem sikerült megegyeznie minden kérdésben a madridi vezetőknek. A román védő évi 5 millió eurós fizetést szeretne, míg a Madrid csak 4 milliót adna szezononként.

Jó vastag a bőr Chivu arcán. :?
Bodi
Director del Fútbol

2007.07.03. 22:52:55

Hát azok után,hogy az ügynöke azt nyilatkozta,hogy Chivu azt a csapatot választja,amelyik több pénzt ajánl...
Nem hiszem,hogy ilyet nyilatkozna az ügynöke,ha nem így lenne,meg ha ez csak rágalom lenne,akkor már nyílván cáfolt volna Chivu.
Márpedig ha ilyen mentalitással választ csapatot,akkor itt nincs rá szükség,menjen csak Madridba,ott játszanak az ilyen emberek(tisztelet a kivételnek).
Ezek után Zambrotta sokat nőtt a szememben,a Real biztos magasabb fizut ajánlott volna neki,mivel nagyon meg akarták szerezni,plusz a Juve-nak is biztos többet adtak volna,mégis nálunk van most Zambrotta,mert ide akart jönni.
Ha viszont tévedek és Chivu is kiharcolja,hogy hozzánk jöhessen,akkor visszavonok mindent.Sajnos erre nem sok esély van. :?
Raziel
Entrenador del Barça

2007.07.03. 22:52:34

barca99 írta:Ez viszont azért jó, mert így dönthet mellettünk, így vissza lehet szívni a sok mocskolódást. :) Innen már csak ez a kérdés: pénzéhes vagy nem pénzéhes? :roll:
A mostani fociban sajnos nagy úr a pénz...
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.03. 22:14:19

Ez viszont azért jó, mert így dönthet mellettünk, így vissza lehet szívni a sok mocskolódást. :) Innen már csak ez a kérdés: pénzéhes vagy nem pénzéhes? :roll:
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.07.03. 21:58:08

Tudom, hgy nem kell madridisáról idézni, de most megteszem:
madridista.hu-n valaki írta:Van egy erdekes hirem ami sajnos nem feltetlenul jo. Chivu meg nem a mi jatekosunk ugyanis most neztem a roman tv-ben a sporthireket es a jatekos ugynoke azt nyilatkozta hogy a roman hatved senkivel sem egyezett meg es meg senkihez sem irt ala ugyhogy meg barmelyik csapathoz igazolhato. Az hogy a Roma elfogadta az ajanlatunkat az egy dolog de a jatekos beleegyezeserol szo sincs.Allitolag az ugynok Madridban jart de nem tudtak megegyezni eddig.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.03. 21:54:54

Picsókpista írta:
Sőt a kedvedért átfogalmazom: a Jelenlegi Madrid röhejes.
Ha egy bajnok röhejes akkor bocs....A tiszteleted ellen ez a klub semmit nem tett.Lehet hogy én vagyok fura...én tisztelem a Barcát.Egy nagyon jó ellenfél aki nélkül mi sem lennénk olyan jók mert nem lenne motivációnk...
Az, hogy elismerem-e a múltját a Reálnak, és hogy jelenleg egy kis undorító pénzhajhásznak gondolom őket 2 külön dolog...
Raziel
Entrenador del Barça

2007.07.03. 21:42:56

Majd jön más...meg kell venni G.Millitot,vagy vkit,nagyon sok jó védő van.Tudja az elnök hogy mit akar,ha védő kell ugyis veszünk.Nem csak Chivu van...
noname
Llegenda del Barça

2007.07.03. 21:33:24

wakii írta:azt mindenki elfelejti, hogy Chivu nagyon régóta téma a Madridnál.. :roll: De én a vezetők helyében egy bal középpályást vennék, mert arra, a posztra nem nagyon vannak minőségi emberek :roll: mert ugye reyes nem biztos, hogy marad amugy is támadó felfogású játékos. Aztán nicns is senki más... ennyi... :?
Régóta téma, mert nem volt normális középső védőtök, most már van és csak azért téma h ne a miénk legyen.Ameddig csak az Inter érdeklődött iránta, addig szó se volt a madridró, ahogy úgy nézett ki h mi leszünk a befutók, egyszercsak gondolt egyet a madrid és beszállt érte.Ez nem véletlen. :roll:
A Fifa egy szégyen
wakii
Jugador d'estrella

2007.07.03. 21:29:22

azt mindenki elfelejti, hogy Chivu nagyon régóta téma a Madridnál.. :roll: De én a vezetők helyében egy bal középpályást vennék, mert arra, a posztra nem nagyon vannak minőségi emberek :roll: mert ugye reyes nem biztos, hogy marad amugy is támadó felfogású játékos. Aztán nicns is senki más... ennyi... :?
♥ REAL MADRID ♥
Picsókpista
Jugador del Barça

2007.07.03. 20:32:47

Ha egy bajnok röhejes akkor bocs....A tiszteleted ellen ez a klub semmit nem tett.Lehet hogy én vagyok fura...én tisztelem a Barcát.Egy nagyon jó ellenfél aki nélkül mi sem lennénk olyan jók mert nem lenne motivációnk...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.03. 20:12:32

Raziel írta:
Madrid írta: Ezt nem teljesen értem :shock:
Mit nem értesz? először azvolt hogy hozzánk igazol,de persze akit mi meg akarunk venni azt ti is,így ment oda Chivu,nagyon sok ideig az volt h hozzánk jön...majd megtudja hogy hova ment...ezért hülye.
Hát igen,ez nem normális......vagy csak az pénzéhes senki :evil:

"majd megtudja,h hova ment"...te ismerheted azt a helyet nem is kicsit.... :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Raziel
Entrenador del Barça

2007.07.03. 19:57:53

Madrid írta:
Hülye az a Chivu...erről ennyit.
Ezt nem teljesen értem :shock:
Mit nem értesz? először azvolt hogy hozzánk igazol,de persze akit mi meg akarunk venni azt ti is,így ment oda Chivu,nagyon sok ideig az volt h hozzánk jön...majd megtudja hogy hova ment...ezért hülye.
Andris
Adminisztrátor

2007.07.03. 19:57:39

Madrid írta:
Haragszunk rá, mert már szinte gránátvörös kékben volt és a pénz miatt mégis a te ................ klubodat választotta.
Ha igazaka a hírek, amiben nem teljesen hiszek még azért..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.03. 19:56:10

Fabio Cannavaro nem tér vissza a Juventusba

A Real Madrid aranylabdás labdarúgójával kapcsolatban többször is felmerült, hogy elhagyja a bajnokcsapatot, a pletykák akkor kezdtek igazán felerősödni, amikor kiderült: a Juve korábbi edzője, Fabio Capello távozik a Realtól.

Cannavaro menedzsere azonban cáfolja a távozást: „Fabio Cannavaro visszatér a Juventusba? Ugyan már! Jól érzi magát Madridban, ráadásul az új edző, Bernd Schuster is azt mondta: Fabio a védelem egyik legfontosabb láncszeme. Persze a futballban soha nem lehet azt mondani, hogy soha, egy éjszaka alatt is megváltozhat bármi.”

A Real Madrid új edzőjével, Bernd Schusterrel kapcsolatban azonban meg kell jegyezni: a klub hivatalosan még nem jelentette be, ki dirigálja majd a csapatot, így a menedzser kijelentésében sem lehet teljes mértékig megbízni.

http://www.radio.hu
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Madrid
Jugador del Barça

2007.07.03. 19:54:36

Raziel
Entrenador del Barça

2007.07.03. 19:53:33

Madrid írta:
19:24 - Bronzetti: "A Madrid és a Roma megállapodott Chivu ügyében egy 18 millió eurós vételálról. Szerdán este Mijatovic tisztázza a részleteket a játékos és a klub között."
Szerintem ennyit megért :roll:
Madrid
Jugador del Barça

2007.07.03. 19:51:29

19:24 - Bronzetti: "A Madrid és a Roma megállapodott Chivu ügyében egy 18 millió eurós vételálról. Szerdán este Mijatovic tisztázza a részleteket a játékos és a klub között."
Szerintem ennyit megért :roll:
Andris
Adminisztrátor

2007.07.03. 19:37:30

Picsókpista írta:
A Baglyos részhez lehetett volna indokolni..
Röhej a Madrid...mondja egy "valaki" egy 30 x -os bajnokra...nagy májer lehet a srác ha igy leszól egy legalább akkora klubot mint a kedvence...
Sajnálom, ez már csak így van. Minden nagy és kis klubot képes vagyok tisztelni, kivéve a te ...............csapatodat. Ez van.

Egyébként nehéz elvitatni az eredményeket, nem is ezen van a hangsúly.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Picsókpista
Jugador del Barça

2007.07.03. 19:34:39

A Baglyos részhez lehetett volna indokolni..
Röhej a Madrid...mondja egy "valaki" egy 30 x -os bajnokra...nagy májer lehet a srác ha igy leszól egy legalább akkora klubot mint a kedvence...
Andris
Adminisztrátor

2007.07.03. 19:19:31

Nem sipítozok, asszem mostmár kénytelenek leszünk megszokni.

A Baglyos részhez lehetett volna indokolni... :roll:
- József Attila
Picsókpista
Jugador del Barça

2007.07.03. 18:22:28

RMCF, már megint barom vagy.

Áruld már el nekem h hol a faomba volt nektek szükségetek középső védőre....
Nézzük:

Salga,Cicinho,Ramos,Cannavaro,Metzelder,Helguera,Mejia,Pavon,Bravo,
Marcelo,Torres

Igy nézünk most ki.Helguera-Mejia-Pavon elmegy tőlünk.Salgado akkor marad ha Cicinho megy.De itt kérdés ki az edző és kire számit.
Tehát marad:

Ramost jobb szélen játszatná a NSZK szöszi...középen Canna/ Metze vagy Chivu - baloldal ? Torres/Marcelo

Ha én állitanám fel akkor
Ramos-Canna-Metze-Chivu pl. Marad cserének: 4 ember.Annyi meg kell.

Azért csak barmozz bátran...de ha visszairok rá akkor ne sipitozz...

Röhej a Real Madrid
Bagoly mondja...

Boixos:

ez így kellemes is lenne, csak középen mennének úgy át rajtatok, mint a kés a vajon. cannavaro nem egy életbiztosítás (minden idei meccsén bizonyított), metzelderből meg akármi is lehet...

Cannavaro az idény végére klasszis volt...csak a kommentátorok olyankor csöndben voltak...bezzeg az év elején lesték mikor hibázik és figyelték minden mozzanatát...aztán a klasszis megoldásoknál meg...forogtak a pohár vizért meg herákoltak mintha megsem történt volna...[/quote]
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.03. 17:36:51

Akárhogy osztok szorzok, nekem nem fér be Chivu a Realba (feltéve, ha Canna marad).

Most igazolták Metzeldert, erre jön Chivu és kitúrja? Az Aranylabdás fog padozni? Mondjuk ha Cicinho elmegy, Ramos tuti jobb szélen fog játszani, középre nem nagyon kell beleszámolni. Cserének ott van Torres. Balon Marcello meg R. Bravo.

So-so csalódott vagyok, de nálam ez az a kategória, mintha vki leigazolná Puyolt és jobbszélőt játszat vele, mert anno milyen jó volt ott. Középen sokkal hasznosabb, de arra már vannak megfelelő emberek.

Sztem nem volt megfelelő döntés a Real részéről, főleg úgy, hogy megnézzük mennyit csengettek ki érte. :evil:
Lezárt