2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Perrero írta:Thuramot nem akarta a margóRaziel írta:Nem csak Zambrotta,hanem Thuram is.
Nem csak Zambrotta,hanem Thuram is.Bodi írta:Hát azok után,hogy az ügynöke azt nyilatkozta,hogy Chivu azt a csapatot választja,amelyik több pénzt ajánl...
Nem hiszem,hogy ilyet nyilatkozna az ügynöke,ha nem így lenne,meg ha ez csak rágalom lenne,akkor már nyílván cáfolt volna Chivu.
Márpedig ha ilyen mentalitással választ csapatot,akkor itt nincs rá szükség,menjen csak Madridba,ott játszanak az ilyen emberek(tisztelet a kivételnek).
Ezek után Zambrotta sokat nőtt a szememben,a Real biztos magasabb fizut ajánlott volna neki,mivel nagyon meg akarták szerezni,plusz a Juve-nak is biztos többet adtak volna,mégis nálunk van most Zambrotta,mert ide akart jönni.
Ha viszont tévedek és Chivu is kiharcolja,hogy hozzánk jöhessen,akkor visszavonok mindent.Sajnos erre nem sok esély van.
A mostani fociban sajnos nagy úr a pénz...barca99 írta:Ez viszont azért jó, mert így dönthet mellettünk, így vissza lehet szívni a sok mocskolódást.Innen már csak ez a kérdés: pénzéhes vagy nem pénzéhes?
madridista.hu-n valaki írta:Van egy erdekes hirem ami sajnos nem feltetlenul jo. Chivu meg nem a mi jatekosunk ugyanis most neztem a roman tv-ben a sporthireket es a jatekos ugynoke azt nyilatkozta hogy a roman hatved senkivel sem egyezett meg es meg senkihez sem irt ala ugyhogy meg barmelyik csapathoz igazolhato. Az hogy a Roma elfogadta az ajanlatunkat az egy dolog de a jatekos beleegyezeserol szo sincs.Allitolag az ugynok Madridban jart de nem tudtak megegyezni eddig.
Az, hogy elismerem-e a múltját a Reálnak, és hogy jelenleg egy kis undorító pénzhajhásznak gondolom őket 2 külön dolog...Picsókpista írta:Ha egy bajnok röhejes akkor bocs....A tiszteleted ellen ez a klub semmit nem tett.Lehet hogy én vagyok fura...én tisztelem a Barcát.Egy nagyon jó ellenfél aki nélkül mi sem lennénk olyan jók mert nem lenne motivációnk...Sőt a kedvedért átfogalmazom: a Jelenlegi Madrid röhejes.
Régóta téma, mert nem volt normális középső védőtök, most már van és csak azért téma h ne a miénk legyen.Ameddig csak az Inter érdeklődött iránta, addig szó se volt a madridró, ahogy úgy nézett ki h mi leszünk a befutók, egyszercsak gondolt egyet a madrid és beszállt érte.Ez nem véletlen.wakii írta:azt mindenki elfelejti, hogy Chivu nagyon régóta téma a Madridnál..De én a vezetők helyében egy bal középpályást vennék, mert arra, a posztra nem nagyon vannak minőségi emberek
mert ugye reyes nem biztos, hogy marad amugy is támadó felfogású játékos. Aztán nicns is senki más... ennyi...
Ha egy bajnok röhejes akkor bocs....A tiszteleted ellen ez a klub semmit nem tett.Lehet hogy én vagyok fura...én tisztelem a Barcát.Egy nagyon jó ellenfél aki nélkül mi sem lennénk olyan jók mert nem lenne motivációnk...Sőt a kedvedért átfogalmazom: a Jelenlegi Madrid röhejes.
Hát igen,ez nem normális......vagy csak az pénzéhes senkiRaziel írta:Mit nem értesz? először azvolt hogy hozzánk igazol,de persze akit mi meg akarunk venni azt ti is,így ment oda Chivu,nagyon sok ideig az volt h hozzánk jön...majd megtudja hogy hova ment...ezért hülye.Madrid írta: Ezt nem teljesen értem
Mit nem értesz? először azvolt hogy hozzánk igazol,de persze akit mi meg akarunk venni azt ti is,így ment oda Chivu,nagyon sok ideig az volt h hozzánk jön...majd megtudja hogy hova ment...ezért hülye.Madrid írta:Ezt nem teljesen értemHülye az a Chivu...erről ennyit.
Haragszunk rá, mert már szinte gránátvörös kékben volt és a pénz miatt mégis a te ................ klubodat választotta.Madrid írta:Ezt nem teljesen értemHülye az a Chivu...erről ennyit.
Ezt nem teljesen értemHülye az a Chivu...erről ennyit.
Hülye az a Chivu...erről ennyit.Madrid írta:Szerintem ennyit megért19:24 - Bronzetti: "A Madrid és a Roma megállapodott Chivu ügyében egy 18 millió eurós vételálról. Szerdán este Mijatovic tisztázza a részleteket a játékos és a klub között."
Szerintem ennyit megért19:24 - Bronzetti: "A Madrid és a Roma megállapodott Chivu ügyében egy 18 millió eurós vételálról. Szerdán este Mijatovic tisztázza a részleteket a játékos és a klub között."
Sajnálom, ez már csak így van. Minden nagy és kis klubot képes vagyok tisztelni, kivéve a te ...............csapatodat. Ez van.Picsókpista írta:Röhej a Madrid...mondja egy "valaki" egy 30 x -os bajnokra...nagy májer lehet a srác ha igy leszól egy legalább akkora klubot mint a kedvence...A Baglyos részhez lehetett volna indokolni..
Röhej a Madrid...mondja egy "valaki" egy 30 x -os bajnokra...nagy májer lehet a srác ha igy leszól egy legalább akkora klubot mint a kedvence...A Baglyos részhez lehetett volna indokolni..
Nézzük:RMCF, már megint barom vagy.
Áruld már el nekem h hol a faomba volt nektek szükségetek középső védőre....
Bagoly mondja...Röhej a Real Madrid