de mindegy, txikiék tudják mit csinálnak, végül is nekem mindegy ki jön, csak jó legyen

Hát nemtom, ha Chivu annyira hozzánk akart volna jönni, már lenne a szekrényébe egy gránátvörös-kék Chivus mez. Úgyhogy sztem nemcsak a menedzsere a pénzéhesNóbi írta:nem Chivuval van a baj hanem a pénzéhes menedzserével... ő keveri a 'mit is' ? h minél többet akasszon...
nem Chivuval van a baj hanem a pénzéhes menedzserével... ő keveri a 'mit is' ? h minél többet akasszon...ozsimiki írta:Miért katalán lenne? Vagy ez a kedvenc csapata? Nem hinném,mert akkor nem tartana eddig míg dönt a pénzéhes kis........Nóbi írta:kíváncsi vagyok hogy dönt Chivu.
a Roma mind a real mind a Barca ajánlatát elfogadta, már csak Chivun múlik, hogy melyik csapat ajánlatát fogadja el.
ha a szívére hallgat a Barcát választja, ha a menedzserére akkor a realt.
kíváncsian várom a délutánt...
Miért katalán lenne? Vagy ez a kedvenc csapata? Nem hinném,mert akkor nem tartana eddig míg dönt a pénzéhes kis........Nóbi írta:kíváncsi vagyok hogy dönt Chivu.
a Roma mind a real mind a Barca ajánlatát elfogadta, már csak Chivun múlik, hogy melyik csapat ajánlatát fogadja el.
ha a szívére hallgat a Barcát választja, ha a menedzserére akkor a realt.
kíváncsian várom a délutánt...
Abidal-nál is így volt csak ő hozzánk jött!!!cruyff írta:A nyakamat rá, hogy ha mi nem keressük meg Chivut.,akkor a reál sem . Ez hihetetlen. Már vagy 10 éve azt a játékospolitikát folytatja a reál, hogy arra ígérnek rá, akit a Barca meg akar szerezni. Ezért van az, hogy az igazolásainkat már az igazolási szezon kezdetén, szinte azonnal meg kell csinálni, különben jön a reál. Hihetetlen! Ugye figot innen csábították el. Ha visszaemlékeztek, Zidane neve is nálunk merült fel előszőr. Beckhamet maga Laporta akarta. Mikor odaszerződött, hoztuk Ronaldinhot, de ekkor már vele is meg akart állapodni a reál, , úgy volt, hogy ha vár még egy évet a PSG-nél akkor jövőre a reálba ment volna, de szerencsére Rosellék hamarabb elhozták. De még sorolhatnám. Baptista. Szintén mi akartuk leigazolni először. Ha a Barca megkeresné Thökölyt, holnaptól már madridban lenne!
Az egy dolog! Attól még nem biztos! Főleg, hogy Chivu igazolásáról beszélünk!bence 8 írta:A főoldalon van!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Nem hát ennyiért nekünk sem kell maradjon a realba!oregem21 írta:szerintem jobb is ha a realba megy!!most olvastam a goal.com-on h heti 100ezer eurot(évi 5,2 millio e):P:P:P
Kicsit sok nem??annyira azért nem jo védő!!