Mert edző kérdése kit hív meg!!!Ez nem a magyar válogatott minden posztra fél játékos jutt!Etooka írta:szerintem nem az,akkor mért lenne kezdő az Argentin válogatottban??
Barça Igazolások 2007-08
-
- aka Game90
Sérült volt és Evra kiszorítottagajeraro írta:Heinze 1 hulladék szerintem!!!!Szerintetek miért akarja eladni a MU????

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
egyébként nagyon unom már ezt a Chivu transzfert,legyen már vége!!!!
.
szerintem nem az,akkor mért lenne kezdő az Argentin válogatottban??gajeraro írta:Heinze 1 hulladék szerintem!!!!Szerintetek miért akarja eladni a MU????
.
Heinze 1 hulladék szerintem!!!!Szerintetek miért akarja eladni a MU????Guardiola írta:Heinze szerintem is jó védő de nem hiszem hogy olcso lenne a M.U. sem szivesen engedné el szerintem és nem is szorul rá hogy játékosokat adjon el. Nem tartom realitásnak hogy a közeljövöben ide igazol. Én Militot favorizálom az elejétől fogva szerintem nálla jobbat jelenleg nem vehetünk erre a posztra.doki írta:Heinze kemény védő és szerintem olcsó is lenne,de elsősorban Milito kellene.Pepé-ről pedig nem tudok semmit.
Bronz mert remélem Sevilla ér oda!!!Etooka írta:Teljesen egyetértek,bár annyit még hozzáteszek,h nem csak az ezüstöt fogja nézni,hanem azt,amikor Henry oda-vissza bebőrözi:D:D:D:D:D:D:D:DCooltiszo írta:Teljes mértékben Greckivel értek egyet,attól hogy a Realba megy(?) még nem aljas kis ondó, nem mondta hogy ide akar jönni, és ha mondta volna se lehetne ez a véleményünk, meg kit érdekel hogy román, minket magyarokat is sokan negatívan ítélnek meg, legalább mi ne, vagyis ne a fórumon...
Menjen Chivu a Realba, érezze jól magát, keressen sokat és nézegesse minden évben a fényesen csillogó ezüstöt a nyakában..
Ja és Én csak annyit kérek,h az első edzésen törje el a lábát a tusko lábu Guti!!!

Most nezem hogy Heinze irant erdeklodik vgy erdeklodott a Real is es a Liverpool is 5m font korul vagy sok hulyeseget irnak a EuroSport uj oldalan vagy tevedtem es lehet hogy tenyleg konnyen leigazolhato Heinze...
Heinze szerintem is jó védő de nem hiszem hogy olcso lenne a M.U. sem szivesen engedné el szerintem és nem is szorul rá hogy játékosokat adjon el. Nem tartom realitásnak hogy a közeljövöben ide igazol. Én Militot favorizálom az elejétől fogva szerintem nálla jobbat jelenleg nem vehetünk erre a posztra.doki írta:Heinze kemény védő és szerintem olcsó is lenne,de elsősorban Milito kellene.Pepé-ről pedig nem tudok semmit.
-
- aka Game90
Akkor a haverod nagy Realos lehetbence 8 írta:égyik "haverom" aki real-os azt monta hogy 7 milkáé leigazolta a real

Sztem jobb. Kinek így, kinek úgyhát sztem nem vágja oda Heinze Andradét, legalábbis középső védőőként biztos nem.![]()

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Sztem meg ő lenne a legdrágább. Andrade lenne a legolcsóbb, pár millával el lehet hozni Deportól, sőt ő már régóta hangoztatja, hogy szeretne a Barcában játszani, ő a legszimpibb nekem.kilibarca írta:Pepe a legfiatalabb a 3 közül 24 éves én őt favorizálom , valószínű ő lenne a legolcsóbb is
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
hát sztem nem vágja oda Heinze Andradét, legalábbis középső védőőként biztos nem.Game90 írta:Pedig Heinze odavágja Pepét + Andradét isádeszsz írta:örülnék pepénak is, andradenak is, militonak is...heinzének nem![]()
És 2 poszton is bevethető.

- bence 8
- Jugador del Barça
égyik "haverom" aki real-os azt monta hogy 7 milkáé leigazolta a realGame90 írta: Akkor rosszul tudodMég a MU-ban van, 8-9 milláért simán ellehetne hozni sztem.
...A sok [auto_cenzúra] vegás meg eszi a salátát
Az ember ragadozó mi a [auto_cenzúra] zabáljak palántát...
"Tibbah"
"Tibbah"
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Basszus te aztán tudsz idegesítő dolgokat írni....varga tamás írta:Gyerekek!
Nekem az a tiszteletteljes kérésem Hozzátok, hogy több szó ezen a fórumon erről a papucsállatkával egy szinten lévő román ..........l több szó ne essék. Nem érdemli meg. Nem azért, mert nem jött ide - szíve joga. Hanem, mert 3 hete szórakozik a klubbal és a szurkolóival. Az ilyen gerinctelen ember menjen a madridba, oda való - ott hasonló egyéneket talál, és jól el lesz velük. Az első meccsig, amikor remélem az Isten bemutatkozik neki. A románoket eddig sem tartottam valami sokra, de most már semmire sem veszem őket.

Számomra ez már vicces, hogy ti miket tudtok kihozni egy-egy igazolásból.

- kilibarca
- Capitá del Barça
Pepe a legfiatalabb a 3 közül 24 éves én őt favorizálom , valószínű ő lenne a legolcsóbb isGame90 írta:Pedig Heinze odavágja Pepét + Andradét isádeszsz írta:örülnék pepénak is, andradenak is, militonak is...heinzének nem![]()
És 2 poszton is bevethető.

-
- aka Game90
Akkor rosszul tudodbence 8 írta:én úgy tudom hogy Heinze a Realba van

- bence 8
- Jugador del Barça
én úgy tudom hogy Heinze a Realba vanádeszsz írta:örülnék pepénak is, andradenak is, militonak is...heinzének nem

...A sok [auto_cenzúra] vegás meg eszi a salátát
"Tibbah"
"Tibbah"
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
henizét elég furcsa lenne gránátvörös-kék mezbe látni
de igaz ugy nekem mindegy hogy kijön chivu helyett talán Militonak örülnék a legjobban

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
-
- aka Game90
Pedig Heinze odavágja Pepét + Andradét isádeszsz írta:örülnék pepénak is, andradenak is, militonak is...heinzének nem![]()

- ádeszsz
- Barça B
- Kapcsolat:
örülnék pepénak is, andradenak is, militonak is...heinzének nem
chivu meg nem népművészeti cserépedény, csak a realba többet ajánlottak, neki meg szerintem nem nagyon számított hogy hova megy...ahol több a pénz
megbánja még nyugi

chivu meg nem népművészeti cserépedény, csak a realba többet ajánlottak, neki meg szerintem nem nagyon számított hogy hova megy...ahol több a pénz

megbánja még nyugi

- barca0417
- Entrenador del Barça
de szép is lenneDecooo írta: Jah![]()
Mijatovic: na jó, megadjuk az 5öt évente!
Chivu: ööö, akkor legyen inkább 6!
Mijatovic: de 5ről volt szó
Chivu: legyen 6
Mijatovic: akkor nemkellesz
Chivu: oké, cső
és Chivu jön a Barcához 4ért évente

Max két idézet. Meg tartalmasabb hsz-ek.
Teljesen egyetértek,bár annyit még hozzáteszek,h nem csak az ezüstöt fogja nézni,hanem azt,amikor Henry oda-vissza bebőrözi:D:D:D:D:D:D:D:DCooltiszo írta:Teljes mértékben Greckivel értek egyet,attól hogy a Realba megy(?) még nem aljas kis ondó, nem mondta hogy ide akar jönni, és ha mondta volna se lehetne ez a véleményünk, meg kit érdekel hogy román, minket magyarokat is sokan negatívan ítélnek meg, legalább mi ne, vagyis ne a fórumon...
Menjen Chivu a Realba, érezze jól magát, keressen sokat és nézegesse minden évben a fényesen csillogó ezüstöt a nyakában..
.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Teljes mértékben Greckivel értek egyet,attól hogy a Realba megy(?) még nem aljas kis ondó, nem mondta hogy ide akar jönni, és ha mondta volna se lehetne ez a véleményünk, meg kit érdekel hogy román, minket magyarokat is sokan negatívan ítélnek meg, legalább mi ne, vagyis ne a fórumon...

- noname
- Llegenda del Barça
Lassan hamarabb egyezünk meg Militoval mint Chivuval.Tegnap KAkahoz és Zambrottához hasonlóan csak órák kérdése volt h Chivu a Realhoz menjen.A végén az lesz h mi,az Inter és a Real is hamarabb vesz valaki mást, a Romában pedig már ott van Juan.Négy szék között a földre eshet Chivu barátunk.Persze lehet 5 pperc múlva kiderül h már egy hete aláírt valakihez. 

A Fifa egy szégyen