Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Evertonnal sem számolhatnak már a következö évben.............kovinho írta:Majd meglátjuk mire lesz képes a Zara, korán sem biztosíték a jó játékra az erős keret. De megvan az esély a jó helyezésükre...
Az biztos hogy érínti Milito hiánya a Zarát...
Hát ja-valahogy pótolni kell Tonitnoname írta:Vieri,SemioliFio
portillo azért lőtt fontos gólokat aha jól emlékszem!!!LG írta:Picsókpista írta:Gago fél éve van itt.Az még semmi. Raul óta egy Guti,Casillas aki sajátból van.Robinhot majd figyuszd meg idén....Portillo nem ez a szint mindig is mondtam,felvolt fujva ennyi.Makelele ismeretlenknt jött és ott lett nagy.Helguera szintugy.Salgado is.RC szintugy. Savio....Morientes sorolni lehet aki ott nőtte ki magát.rengetegen.ÉS fognak is.CSak ha van aki nem fut be akkor azonnal megy az emelt szintű kritika és ez marad meg az emberekben.Pontosan így van!Egy tehetség sem tudott szép kariert befutni a realnal Raul óta!Vegyük csak Robinhot-t vagy akár Portillot!És még lehetne folytatniVagy mondjuk Gago
A pénz miatt ment el.Perez nem engedett a követelésének,mondván ha enged akkor ennyiből bárki idejöhetne és dupla annyit kérhetne joggal...2. Én a Makalele esetre úgy emlékszem h perez azt mondta rá h "gyenge, nem tud futni se fejelni se passzolni...
1. Nem csak madridista, de még rasszista is.Picsókpista írta:Maki odaállt Perez elé és dupla fizetést követelt.Perez berágott és nem adta meg...erre Elment a Chelseabe dupla annyiért....Megoldotta igy.Ezen nincs mit hibáztatni a Madridot.Ha akkor sztár volt Makelele akkor mért adtátok el?
Nem igazán értem mit akarsz ebből kihozni? Mi ez egyáltalán? Milyen vezérhez mentek? Kihez nem mentek?Jah mikor $zarban volt a csapat és gólt fejelt a Mallorcának , akkor a nagy vezérhez ment mindeki vagy nem......
Jah mikor $zarban volt a csapat és gólt fejelt a Mallorcának , akkor a nagy vezérhez ment mindeki vagy nem......Picsókpista írta:Én sok gólját láttam és gratuláltak neki
Például olyan beadásokat amit Raulnak csak bekellett bólintania az Elclasicón...Amugy nem 3-4 gólt szerez évente....hanem 6-7 gólt..Mert Ramos mit csinál? Felmegy néha fejelni és szerez 3-4 gólt egy szezonban. Brávó.
Maki odaállt Perez elé és dupla fizetést követelt.Perez berágott és nem adta meg...erre Elment a Chelseabe dupla annyiért....Megoldotta igy.Ezen nincs mit hibáztatni a Madridot.Ha akkor sztár volt Makelele akkor mért adtátok el?
Én sok gólját láttam és gratuláltak neki.Mikor a volt cikk hogy gólt lőtt és nem gratuláltak neki!!
Huuuu...kemény....miért nem találod érdekesnek a felvetést?asszem jobb ha te befogod a szád ebben a kérdésben
Én azt mondom Ramosnak leszenek eredményei egyénileg a pályafutása során.Nézzük meg az aranylabda szavazáson hol lesz majd.Azthiszem az első védő volt a listán amikor az 50 nevet felsorolták.miközben Ramos még semmilyen egyéni díjat nem gyűjtött be, és a független szavazások eredménye sem a Te igazad mutatja.
Nem is ezt irtam.Puyit pedig nem a fehér mezetek vonzotta
Mindenkire ezt mondják aki Dél Amerikából jön...Maradona utód volt--Aimar-Saviola-Riquelme-Messi stb.....Braziliában dettóRobinyo jo játékos, de azt mondták rá, h az uj Pelé. Azért jo, h végre mindenki rájött, h ezt bexopták.
Robinyo jo játékos, de azt mondták rá, h az uj Pelé. Azért jo, h végre mindenki rájött, h ezt bexopták.Picsókpista írta:Gago fél éve van itt.Az még semmi. Raul óta egy Guti,Casillas aki sajátból van.Robinhot majd figyuszd meg idén....Portillo nem ez a szint mindig is mondtam,felvolt fujva ennyi.Makelele ismeretlenknt jött és ott lett nagy.Helguera szintugy.Salgado is.RC szintugy. Savio....Morientes sorolni lehet aki ott nőtte ki magát.rengetegen.ÉS fognak is.CSak ha van aki nem fut be akkor azonnal megy az emelt szintű kritika és ez marad meg az emberekben.Pontosan így van!Egy tehetség sem tudott szép kariert befutni a realnal Raul óta!Vegyük csak Robinhot-t vagy akár Portillot!És még lehetne folytatniVagy mondjuk Gago
Ha akkor sztár volt Makelele akkor mért adtátok el?Picsókpista írta:
Gago fél éve van itt.Az még semmi. Raul óta egy Guti,Casillas aki sajátból van.Robinhot majd figyuszd meg idén....Portillo nem ez a szint mindig is mondtam,felvolt fujva ennyi.Makelele ismeretlenknt jött és ott lett nagy.Helguera szintugy.Salgado is.RC szintugy. Savio....Morientes sorolni lehet aki ott nőtte ki magát.rengetegen.ÉS fognak is.CSak ha van aki nem fut be akkor azonnal megy az emelt szintű kritika és ez marad meg az emberekben.
1. Nem, nekünk az a bajunk, hogy Ramos seggét igen nagy ívben nyalod ki, miközben Puyolt egy átlagos kis védőnek titulálod, miközben Ramos még semmilyen egyéni díjat nem gyűjtött be, és a független szavazások eredménye sem a Te igazad mutatja.Picsókpista írta:27 ért, és amit irtál abszolut helyénvaló még ha gúnyként is irtad.Kimagasló képességű játékos.Nektek a fő bajotok az hogy fehérben van.Pedig direkt oda irtam / függetlenül attól hogy Realos/.De ha ti elemztek akkor igazából minden poszton jobb a Barca.Ramos pedig jó védő, csak emellett ő a kis szépfiú is, akit annó 30 millióért vettetek. Ennyi pénzért nem is csodálkozom, hogy próbáljátok magatoknak bemagyarázni az óriási, vitathatatlan, kimagasló zsenialitását...
Egy szezonban a teljesitménye stabil.Hozza az átlagot,a megszokottat.Egyszerűen játszik. Ennek ellenére vannak bizonytalanságai amikor kapkodva old meg dolgokat pedig rutinos vén róka már.A kettő nem ugyanazt jelenti,vagy rosszul fogalmaztam.Istenem...
Már eleve ott kezdődnek a hülyeségek az írásodban, hogy ellent mondassz magadnak. Stabil, nem rapszódikus, de bizonytalan. Ez most akkor hogy van
Miért ne lehetne az? A karaktere erős.Küzd,kemény,harcos.Jó csapatjátékos.Miért kérdőjelezel meg egy olyan dolgot amit nem is tudhatsz?miközben Ramos nagyszerű vezéri képességeit csillogtatja majd...Gratulálok.
Gratulálok neked is.Puyol gondolkodott azon hogy vált.Voltak vitái az akkori vezetőséggel.Stb....a Real egy szóba jöhető klub volt.De nem lett belőle semmi.Ez egyszer volt és nem éveken át.Ha jól emlékszem régebben jobb bekk volt,még a pályafutása elején.Na akkor ott jobban ment neki.Gratulálok, megmondtad a frankót.
Jó, hogy éveken át csábítgatta a Real Puyolt ugye???