Picsókpista írta:
Ramos pedig jó védő, csak emellett ő a kis szépfiú is, akit annó 30 millióért vettetek. Ennyi pénzért nem is csodálkozom, hogy próbáljátok magatoknak bemagyarázni az óriási, vitathatatlan, kimagasló zsenialitását...
27 ért, és amit irtál abszolut helyénvaló még ha gúnyként is irtad.Kimagasló képességű játékos.Nektek a fő bajotok az hogy fehérben van.Pedig direkt oda irtam / függetlenül attól hogy Realos/.De ha ti elemztek akkor igazából minden poszton jobb a Barca.
Istenem...
Már eleve ott kezdődnek a hülyeségek az írásodban, hogy ellent mondassz magadnak. Stabil, nem rapszódikus, de bizonytalan. Ez most akkor hogy van
Egy szezonban a teljesitménye stabil.Hozza az átlagot,a megszokottat.Egyszerűen játszik. Ennek ellenére vannak bizonytalanságai amikor kapkodva old meg dolgokat pedig rutinos vén róka már.A kettő nem ugyanazt jelenti,vagy rosszul fogalmaztam.
miközben Ramos nagyszerű vezéri képességeit csillogtatja majd...Gratulálok.
Miért ne lehetne az? A karaktere erős.Küzd,kemény,harcos.Jó csapatjátékos.Miért kérdőjelezel meg egy olyan dolgot amit nem is tudhatsz?
Gratulálok, megmondtad a frankót.
Jó, hogy éveken át csábítgatta a Real Puyolt ugye???
Gratulálok neked is.Puyol gondolkodott azon hogy vált.Voltak vitái az akkori vezetőséggel.Stb....a Real egy szóba jöhető klub volt.De nem lett belőle semmi.Ez egyszer volt és nem éveken át.Ha jól emlékszem régebben jobb bekk volt,még a pályafutása elején.Na akkor ott jobban ment neki.
1. Nem, nekünk az a bajunk, hogy Ramos seggét igen nagy ívben nyalod ki, miközben Puyolt egy átlagos kis védőnek titulálod, miközben Ramos még semmilyen egyéni díjat nem gyűjtött be, és a független szavazások eredménye sem a Te igazad mutatja.
2. Hozza az átlagot, egyszerűen játszik...Mert Ramos mit csinál? Felmegy néha fejelni és szerez 3-4 gólt egy szezonban. Brávó. Kapkodva old meg dolgokat...Már mondtam, ezek nem az ő hibái, hanem a táesaké, amiket kénytelen ő javítani. 10ből 3szor ez nem sikerül. Ezért kapkodó?
3. Nekem az szúrta a szemem, hogy Puyolról megint leírtad, hogy semmi különlegeset nem fog csinálni, sőt, ő lesz a gyenge pont, de azért Ramos majd vezér lesz. Puyolnál nagyobb vezér nem sok van, és ebben főleg nem egy 20-21 éves tehetség fogja lepipálni.
4. Puyit pedig nem a fehér mezetek vonzotta, csak a Barcának próbált segítani az esetleges átigazolásával.