de van : DUDEKMIért kéne? Én nem tudok róla, hogy eligazol. Ha pedig ez a helyzet, akkor Jorqueránál nincs tökéletesebb cserekapus.

de van : DUDEKMIért kéne? Én nem tudok róla, hogy eligazol. Ha pedig ez a helyzet, akkor Jorqueránál nincs tökéletesebb cserekapus.
MIért kéne? Én nem tudok róla, hogy eligazol. Ha pedig ez a helyzet, akkor Jorqueránál nincs tökéletesebb cserekapus.Norberto91 írta:Milito érkeztével már több mezőnyjátékost nem kell igazolnunk. DE egy jó cserekapusra szükségünk van Jorquera helyett!! Pl.: Neuer, bár ő túl jó cserekapusnak, esetleg Ochoa jöhet Mexikóból! Vagy valaki más, de akkor is kell valaki Jorquera helyére!!!
Ezt gondoltam, az ilyeneket nem kell külön megírni. Ha pénzről van szó akkor a Real bármire hajlandó. Egyébként esélytelenek vagytok már megint...adamo írta:A Real Madrid hajlandó lenne kifizetni Iniesta vételárát, a 60 MIllió Eurót.(marca)
És miért is kellene a helyett a Jorquera helyett másik csere kapus, aki 4 éven keresztül zokszó nélkül padozott VV mögött és amikor kellett hozta magát? Egyetlen ilyen lehetőség van, mégpedig az, ha ő elhagyja a csapatot!Norberto91 írta:Milito érkeztével már több mezőnyjátékost nem kell igazolnunk. DE egy jó cserekapusra szükségünk van Jorquera helyett!! Pl.: Neuer, bár ő túl jó cserekapusnak, esetleg Ochoa jöhet Mexikóból! Vagy valaki más, de akkor is kell valaki Jorquera helyére!!!
De csak szeretnék,de nem kapják meg!Nóbi írta:http://www.marca.com/edicion/marca/futb ... 18215.html
sájná nem vágni spányol, de szerintem a hábfehérek ákárni Iniestát, mókás lenni szerb nácionálisánák.
Hát pedig olvass utána, és meglátod, hogy védekező középpályás volt gyerekkora óta. A válogatottban is kényszerből lett belső védő. És szerencséjére az lett a posztja.Rivaldo11 írta:[...Bocs, de Marquez mindig is középső védő volt...
Bocs, de Marquez mindig is középső védő volt. Védekező kp csak nálunk lett belőle. A 2002-es vb-n tűnt fel előszőr, mint a mexikói válogatott legjobb VÉDŐJE.Mikorka Kálmán írta:Nem. Marquez védekező középpályás, csak ahogy öregszik kerül egyre hátrébb, a védelembe. A Mexikói válogatottban pedig azért játszik belső védőt, mert nincs egy karizmatikus ember hátul, rajta kívűl.bati1989 írta:...Marquez középhátvéd...
Hát azért láttam már sportszerübb embert is MilitonálMezner2 írta:Nem láttad Militot jáccani ő egy naon jó képességű technikás sportszerű védő sokat nyert vele a Barca bár támadásoknál nem érdemes vele számolni nincsenek nagy felfutásai ellenben hatalmas teherbírású playerCapon írta: A védelemnél nem tudom mi a helyzet Zambrotta, Puyol gyorsak velük eddig sem volt probléma. Viszont a két érkezörül Militoról és Abidalról nem tudok sokat. Nem nagyon láttam öket játszani.
Nagyot nyertünk vele. Abidal a Lyonból is kiemelkedett de ennél többet én se tok róla.
lionelmessi19 írta:Mindíg írjunk be légyszives forrást.Norberto91 írta:OFF:
Sneijderért eddig a Valencia harcolt, de a hírek szerint az Ajax felvitte az árát 30 millió €-ra!! A Valencai ajánlott nekik érte 16 millió €-t, de ezt visszautasították, így a Valencia lehet, hogy kiszáll. A Real meg még fel sem vette a kapcsoltatot az Ajaxszal!!
Ezt mindenkitől kérném, nem csak tőled Norberto, mert így sokkal könnyebb megállapítanunk, hogy melyik hírnek milyen a hitelessége.
Nem láttad Militot jáccani ő egy naon jó képességű technikás sportszerű védő sokat nyert vele a Barca bár támadásoknál nem érdemes vele számolni nincsenek nagy felfutásai ellenben hatalmas teherbírású playerCapon írta: A védelemnél nem tudom mi a helyzet Zambrotta, Puyol gyorsak velük eddig sem volt probléma. Viszont a két érkezörül Militoról és Abidalról nem tudok sokat. Nem nagyon láttam öket játszani.
Na akkor mi lesz, ha Militoval kiszorítják Puyolt a kezdőből. Egyébként van egy olyan rossz érzésem, hogy egy-két játékossal még akkor is több van a keretben az egésszéges versenyhelyzetnél, ha a talán távozókat is lehúzzuk.bati1989 írta:Marquez középhátvéd!néhány meccsen játszott védekező középpályást!és egészen jól is játszotta!de az igazi posztja középhátvéd!majd kiderül h számítanak rá!de szerintem kispados lesz!és ha beáll akkor a védelembe fog beálllni!
persze nem telik el 3 év és a kapuban találja magát. hülyeség. védekező játékos, aki a védelem tengelyében és a középpályán is kiemelkedő játékra képes.Mikorka Kálmán írta:Nem. Marquez védekező középpályás, csak ahogy öregszik kerül egyre hátrébb, a védelembe.bati1989 írta:...Marquez középhátvéd...
Marquez 27 ha jól tiom,szóval még igen messze van attól h öregedjen.Marquez tud középhátvédet és vkp-t is játszni,mindkettőt elég jól, de mivel védő most van inkább vkp. poszton fogunk rá számítani.Edmilson nem hioszem h 5 meccsnél többet játszi és azt is a kupában.Mikorka Kálmán írta:Nem. Marquez védekező középpályás, csak ahogy öregszik kerül egyre hátrébb, a védelembe. A Mexikói válogatottban pedig azért játszik belső védőt, mert nincs egy karizmatikus ember hátul, rajta kívűl.bati1989 írta:...Marquez középhátvéd...
Nem. Marquez védekező középpályás, csak ahogy öregszik kerül egyre hátrébb, a védelembe. A Mexikói válogatottban pedig azért játszik belső védőt, mert nincs egy karizmatikus ember hátul, rajta kívűl.bati1989 írta:...Marquez középhátvéd...