Neked is fáj h ha vki pl: rossz véleménnyel van Ronaldinhoról, nemEszter21 írta:Miért fáj neked az, ha egy madridos is leírja a véleményét?

Miért fáj neked az, ha egy madridos is leírja a véleményét?LG írta:HURRA!!!FIGO 2 írta:csak annyi és igérem nem írok többet a fórumba h én nem vagyok egyenlő deco-val.
by.FIGO 10 (akit nem tiltott ki senki rhynn szerint, viszont aki mégsem tud belépni FIGO 10 nickel)![]()
![]()
![]()
1x má meg ígérted, de most ne csak ígérd!
már kiderült. a tehetségem meg kevés ahhoz, h az ipjét kitaláljam, de azért igyekezni fogok.redlions írta:Az IPje messze nem ugyanaz....Boixos írta:mi van figo10, miért nem a brigádodból választassz nevet?
Más van a név mögött!
Az IPje messze nem ugyanaz....Boixos írta:mi van figo10, miért nem a brigádodból választassz nevet?
HURRA!!!FIGO 2 írta:csak annyi és igérem nem írok többet a fórumba h én nem vagyok egyenlő deco-val.
by.FIGO 10 (akit nem tiltott ki senki rhynn szerint, viszont aki mégsem tud belépni FIGO 10 nickel)
Bocs de talán nem 1 ismeretlen cég e-mail címét kéne megadni...FIGO 2 írta:csak annyi és igérem nem írok többet a fórumba h én nem vagyok egyenlő deco-val.
by.FIGO 10 (akit nem tiltott ki senki rhynn szerint, viszont aki mégsem tud belépni FIGO 10 nickel)
Ja...monnyuk lehetne a neve: SENKI....a madrid 11 ilyen nevu játékosbol áll.Boixos írta:mi van figo10, miért nem a brigádodból választassz nevet?
ha igaz lenne amit írtál akkor nem lenne itt ez az antimadridistaizénb.nb.nb írta:Te mondodmi a f***-nak jössz ide. még hogy mi foglalkozunk a reklámmal, akkor te mit keresel itt
Gyerekek!ne heveskedjetek nekem,én sem teszemnb.nb.nb írta:Te mondodmi a f***-nak jössz ide. még hogy mi foglalkozunk a reklámmal, akkor te mit keresel itt