Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez már régi hír. Csak pár hónapot csúszott a dolog...nb.nb.nb írta:Olvastátok a főoldalon azt a hírt h szponzor lesz a mezünkön? Szinte én észre sem vettem h nekünk ilyen még nincs is, pedig más csapatoknál naon feltűnő. Sztem nagyon kár lesz elcsúfítani a gránátvörös-kék szerelést, dehát a pénz dominál...... remélem majd olyan céggel kötünk üzletet, amelynek szép logoja van
Ém is írtam már nekik, de válasz sosem jött...gojo írta:és volt válasz is??? mindenképpen írd be ha igen!!!
(persze gondolom beírtad volna ha lenne ilyen)
Én már írtam emailt a sporttévének eme ügyben...gojo írta:mi a francnak köszönhető vajon az, hogy már megint nem ad barca meccset a sport 1. ez mrá a 2. hét. tud valaki valamit vagy szimplán csak nem akarják adni a SPANYOL LISTAVEZETŐ meccseit...és vajon minek látok reál meccseket amikor a reál játéka sokkal rsszabb mint a barcáé??? (még akkor is ha nekünk sem megy nagyon jól)
redlions írta:Mintha csökkent volna a fórum forgalma....Kevesebben írnak, akik meg "elmentek" cikkeket írni azok meg kevesebbet...
Eurobarca/Avatar készítése. Ott van, sikerülnie kell.Barcaforever írta:Nagyon nem értem ezt az Avatar dolgot.Úgy is sokan vagytok itt.Vki lécci magyarázza már el.Köszi előre is.
Mit nem értesszBarcaforever írta:Nagyon nem értem ezt az Avatar dolgot.Úgy is sokan vagytok itt.Vki lécci magyarázza már el.Köszi előre is.
Én is kicsit visszafogtam magam, sokat kell tanulni...redlions írta:Mintha csökkent volna a fórum forgalma....Kevesebben írnak, akik meg "elmentek" cikkeket írni azok meg kevesebbet...
Hát ezt nehéz megmondani. 1részt ha hosszabítás van addig megy a meccs amig vki nem szerez pontot szval elvileg lehetne csak a hosszabitás is tobb ora de persze nem igy van. en azt hallottam (cáfoljatok ha nem jo) hogy kb 4-ráig fog tartani.Captain írta:Keresgeltem kozben a neten es egy 6:30 PM Jacksonville-i kezdesi idopontot talaltam es ahhot kepest elvileg +6 ora vagyunk..
Meg 1 kerdes ha szabad, mennyi ido kb. egy meccs, ha az esetleges hosszabbitast is szamoljuk?
ronaldo írta:00.30tol lesz a meccs. addig bevezetöCaptain írta:A Superbowl-val kapcsolatban kerdeznem,ha vki tud segitsen elore is koszi!
A sport1 elvileg 22:45-tol adja eloben, namarmost en melozom, ugyhogy jo lenne tudni mikor kezdodik pontosan a meccs, mert tavaly is lemaradtam az utolso ot percrol,mert a nem fert ra a kazira. Akkor a bevezetot is felvettem (ut a dontoig, szabalymagyarazatok stb.).
Szoval a lenyeg, mikor kezdodoik tenylegesen a meccs?
Jo lenne, ha iden rajta lenne a kazin az egesz meccs mikor masnap megnezem..
ronaldo írta:00.30tol lesz a meccs. addig bevezetöCaptain írta:A Superbowl-val kapcsolatban kerdeznem,ha vki tud segitsen elore is koszi!
A sport1 elvileg 22:45-tol adja eloben, namarmost en melozom, ugyhogy jo lenne tudni mikor kezdodik pontosan a meccs, mert tavaly is lemaradtam az utolso ot percrol,mert a nem fert ra a kazira. Akkor a bevezetot is felvettem (ut a dontoig, szabalymagyarazatok stb.).
00.30tol lesz a meccs. addig bevezetöCaptain írta:A Superbowl-val kapcsolatban kerdeznem,ha vki tud segitsen elore is koszi!
Ide hozzászolásba.Pl: neked az Enriques képek.És h lehet oldalra és alulra.Nagyonn köcccce.Enrique írta:Avatart, vagy ide h.sz.be?Barcaforever írta:Vki léccccci mondja má + h hogyan kell ien kis képet bezsúrni a hozzászólásom mellé.