Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Asszem már néztek hülyének, mert azt mertem mondani, hogy Milito mégiscsak jobb, mivel egy erősebb bajnokságban bizonyított.DJ REAL Bee írta:Szted. Majd mi is ezt válaszoljuk neked...
Nem fikáztál senkit, csak hülyeségeket írtál...
Nem fikáztál senkit, csak hülyeségeket írtál...DJ REAL Bee írta:zért regeltél h itt verhesd a nyáladat.Eddig egy normális hszed se volt.Minek jöttél ide
Mi bajod van? Te is átjössz hozzánk ugyanígy.
Attól vagyok rossz, hogy azt mondom várjuk ki a végét eldől mi lesz? Nem fikáztam semmit ráadásul, az a te resortod
Rosszul tudodVT nem nagyon jár a madrididstára,legalábbis tudtommal.
zért regeltél h itt verhesd a nyáladat.Eddig egy normális hszed se volt.Minek jöttél ide
Te elismernéd valaha is, hogy a RM jobban igazolt, mint a Barca? Én biztos nem. Úgyhogy felesleges is elvárni, hogy ilyet mondjanak...noname írta:Sztem az egyetlen baj az, h mostanában sok madridista jön át és próbálja kimagyarázni, h mi rosszul igazoltunk, meg valahogy úgyis bajnokok lesznek és akkor szám,talan érthetetlen okot felsorolnak ahelyett h elismernék h most a mi vezetőségünk jobb munkát végez és mi vagyunk az esélyesek, persze bármi megtörténhet.real_funghi írta:Tegyétek zártkörűvé a fórumot és nem lesz ilyen problémátok.
Na jó.Ez már tényleg több a soknál.Azért regeltél h itt verhesd a nyáladat.Eddig egy normális hszed se volt.Minek jöttél ideDJ REAL Bee írta:Megszakadhatsz, de a tavaly még motiválatlan játékosok nagy része ott van, akik ha nem csipkedik magukat, a többi mehet a levesbe. És ezt később tudjuk meg válozott-e..Sokat nem változott a keretünk mi? Laughing Csak a hiányposztokat tüntettük el.
Na ezen a ponton hagyom abba a vitát, mert megszakadok.
Ez nem FM...
Visszavehetnél a hangnemedből...Az előbb is nemtom mit akartál azzal a tisztelet akármivel...Az is látszik h teljesen tájékozatlan vagy a Barcávalé kapcsolatban, akkor minek teszed itt az okosat!?És tényleg.VT nem nagyon jár a madrididstára,legalábbis tudtommal.DJ REAL Bee írta:És ezt te mondod? Privátban elküldjem hsz-eidet??
Megszakadhatsz, de a tavaly még motiválatlan játékosok nagy része ott van, akik ha nem csipkedik magukat, a többi mehet a levesbe. És ezt később tudjuk meg válozott-e..Sokat nem változott a keretünk mi? Laughing Csak a hiányposztokat tüntettük el.
Na ezen a ponton hagyom abba a vitát, mert megszakadok.
És ezt te mondod? Privátban elküldjem hsz-eidet??Én se megyek a margitistára verni a nyálamat, nem érzem ennek szükségét. Azt viszont elvárom, sőt megkövetelem a VENDÉG madristáktól, hogy ember módjára viselkedjenek. Ha erre képtelenek, akkor húzzanak 'haza', és ne rontsák itt a levegőt!
Ez a topik az ilyen vitákra való, nem kell zártkörűvé tenni.Sztem az egyetlen baj az, h mostanában sok madridista jön át és próbálja kimagyarázni, h mi rosszul igazoltunk, meg valahogy úgyis bajnokok lesznek és akkor szám,talan érthetetlen okot felsorolnak ahelyett h elismernék h most a mi vezetőségünk jobb munkát végez és mi vagyunk az esélyesek, persze bármi megtörténhet.real_funghi írta:Tegyétek zártkörűvé a fórumot és nem lesz ilyen problémátok.
Tévedés. Ez a topic azért van, hogy ezeknek a vitáknak otthont adjon. Amikor megnyitották, tisztában voltak vele, hogy nem "igen, mindenben egyetértek veled" HSZek fognak bekerülni...Kitiltások úgylátom nem nagyon vannak, úgyhogy nem olyan súlyos a helyzet. Van pár barcás, akiknek ez nem tetszik, azoknak nem kell olvasni.real_funghi írta:Tegyétek zártkörűvé a fórumot és nem lesz ilyen problémátok.
Nem zártkörűvé kell tenni, hanem a realosok megtanulhatnának viselkedni, úriember módjára fórumozni. Én se megyek a margitistára verni a nyálamat, nem érzem ennek szükségét. Azt viszont elvárom, sőt megkövetelem a VENDÉG madristáktól, hogy ember módjára viselkedjenek. Ha erre képtelenek, akkor húzzanak 'haza', és ne rontsák itt a levegőt!real_funghi írta:Tegyétek zártkörűvé a fórumot és nem lesz ilyen problémátok.
Ballack nem hagyja el a Chelsea-t, nincs kapcsolatban a ReallalScorpio írta:Ballack cáfolja távozását
Michael Ballack cáfolta, hogy a Chelsea elhagyására készül, s akár kevesebb pénzért is hajlandó lenne a Real Madriban folytatni labdarúgó-pályafutását.
A német válogatott középpályása tavaly igazolt át a Bayern Münchentől a londoni Kékekhez, és a várakozásokkal szemben gyenge bemutatkozó idénye után már többször is fölröppent a hír, hogy tovább áll az angol fővárosból. A hétvégi angol és spanyol médiaértesülések egyenesen arról szóltak, hogy ha a spanyol királyi gárda szerződtetné, Ballack kész lenne a Chelsea-nél idényenként 8 millió eurót garantáló fizetését a felére leengedni.
- Kacsa az egész, szó sincs róla, hogy a Real Madridba igyekeznék. Semmi kapcsolatom a spanyol klubbal, én szakmailag és családi szempontból is nagyon boldog vagyok Londonban, így maradni akarok - nyilatkozta az angol bajnoki ezüstérmes együttes honlapján, hozzátéve, műtéte után keményen dolgozik, hogy mielőbb visszatérhessen és ismét játszhasson a Chelsea-ben.
http://www.radio.hu