Ronaldinho Gaúcho
-
- Director del Fútbol
Már beszéltünk róla, és én ezt továbbra is tartom: Ronaldinho nagyon sokat javult az elmúlt 3-4 meccs alatt, és már tényleg nincs messze a tavalyi formája! Nagyon ügyes, egyre többet vállal, a cselei rendre bejönnek, hihetetlen passzokat ad, szóval javul-javul-javul, nincs rá tényleg panasz, egy varázsló, egy zseni! Tegnap is meglátásom szerint nagyon jó volt, ha a Chelsea ellen is hasonló lesz, akkor nem lehet probléma! Persze tudom, hogy ellenük ennél még 100-szor is jobb lesz, de abba már bele sem merek gondolni! 

"Més Cuen un Club"
- nb.nb.nb
- Jugador d'estrella
Jó, igazatok van. Most ugrott be h nem olvastam ezt a "kiismerőset" hanem az 1ik kommentátor mondta 1ik meccsen, h vmi ilyesmit nyilatkozott Roni. De a kommentátorok meg 1 csomó hülyeséget hordanak össze. Úgyhogy bocsi, tévedtem

Forca Barça!
-
- Llegenda del Barça
max annyi lehet a "probléma", h egyre többen próbálják meg majd utánozni. úgy, ahogy a margitos arab zsugáját, amikor rálép a labdára és megfordul körülötte, v mi a túrót csinál. 

PUYOL-XAVI-INIESTA
- Charlie
- Öreg Harcos
Az az igazság hogy ha van 1 ilyen játékos mint Ronaldinho,soha az életbe nem fogják kiismerni,mert a saját csapattársai se tudják nagyon soxor hogy mit szeretne csinálni!Mert két gondolattal már előttük jár.Nézzed a meccseket és meglátod hogy annyira szívatja a népet hogy el sem hiszem,nem tudják mit szeretne csinálni,ezért rúgják fel állandóan!
C.
C.
- nb.nb.nb
- Jugador d'estrella
Dehogynem. Már ő is nyilatkozta h kezdik kiismerni. már nem tom h hol olvastam. De hidd el én is azt szeretném ha itt fejezné be, a kedvenc játékosom a kedvenc csapatombanCharlie írta:Ez baromság nb.nb.nb!Rivaldo meddig kente nálunk?Kiismerte vki a cseleit vagy a technikáját?Nem.Ronaldinho 1 sokkal látványosabban játszó focista mint Riva,őt se fogják "kiismerni"!
C.

Forca Barça!
- nb.nb.nb
- Jugador d'estrella
Ezzel én is így vok
A játékosoknak 1 idő után kiismerik a cseleiket, nem fog nekik úgy menni ahogy ők azt gondolják. Ha megnézzük Owen példáját, (bár lehet h rossz péda
) akkor ő is mit csinált az utolsó éveiben Poolban
azt kell h mondjam semmit. most Madridba ment ,és 1ből jobban megy neki, bár ez nekünk ugyebár nem jó. de visszatérve a témába, Ronaldinhonak se fog úgy menni pár év múlva, kelleni fog neki 1 kis változás. De attól még h megköti a szerződést, meg lehet őt venni, csak sok pénzért 

Forca Barça!
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Azt takarja, hogy megálapodnak a fizetésben, a kivásárlási árban, viszont nem 1, 2 vagy 3 évre, hanem korlátlan ideig.visca el barca írta:légyszives mondja meg nekem valaki, hogy ez a hatarozatlan idejű szerződés mit takar.
(ha gonoszkodni szeretnék mondhatnam aztis, hogy ha hatarozatlan ideju akkor akár 2 honap mulva is elmehet...)
másik dolog. nem szeretném lelombozni senki jókedvét de hányan mondták már ezt a dumát...
persze én lennék a világ legboldogabb embere ha még 35 évesen is itt osztaná a jobbnál jobb labdákat...
Természetesen ugyanúgy nem léphet le, mint ha sima szerződése lenne, meg egy rakat pénzbe (itt még többe) kerülne kirugni. Viszont nem lehet elhalászni a lejáró szerződése miatt!
Fizetése fix lenne, némi emelkedéssel, de kapna a szponzori pénzekből is, tehát minél jobban megy neki és a csapatnak, annál több pénzt zsebelhetne be (most se panaszkodhat, ráadásul annyira nem is érdekli a pénz)
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
- aky01
- Jugador d'estrella
bazsa 007
hogy tudsz ilyen képet csinálni
nem tudnád ugyan ezt a képet gifben is megcsinálni
légyszi segíts
én is a mobilomra szeretném rárakni
köszi előre is.

hogy tudsz ilyen képet csinálni

nem tudnád ugyan ezt a képet gifben is megcsinálni

légyszi segíts

köszi előre is.
EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!

Nekem is ez ugrott be először.visca el barca írta:légyszives mondja meg nekem valaki, hogy ez a hatarozatlan idejű szerződés mit takar.
(ha gonoszkodni szeretnék mondhatnam aztis, hogy ha hatarozatlan ideju akkor akár 2 honap mulva is elmehet...)
másik dolog. nem szeretném lelombozni senki jókedvét de hányan mondták már ezt a dumát...
Nem tetszik nekem ez a "határozatlan idejű" szerződés. Miért nem kötnek 10+ éves szerződést, ami a lejáratkor automatikusan lehetne "határozatlan idejű" szerződés.
Azért sok minden történhet. Nem olyan régen még Ronaldinho besértődött, mert Frank bácsi lecserélte, és ez azért bármikor előfordulhat újból.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Vagyis csak 1 kattintás, és kiirja az IP címed és a hozzá tartozó h.sz.okat.redlions írta:Nyugszik! Nem ordít! Modi vagyok...Ronaldinho 17 írta: HONNAN TUDTA HOGY ÉN VAGYOK??AZ TÉGED MIÉRT ÉDEKEL HOGY BELÉPEK-E VAGY NEM???NE IDEGESÍTS A HÜLYESÉGEIDDELFOREVER BARCA

Szal vigyázzatok, mindent látunk!

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nyugszik! Nem ordít! Modi vagyok...Ronaldinho 17 írta: HONNAN TUDTA HOGY ÉN VAGYOK??AZ TÉGED MIÉRT ÉDEKEL HOGY BELÉPEK-E VAGY NEM???NE IDEGESÍTS A HÜLYESÉGEIDDELFOREVER BARCA
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Jóú lex a fiú.

Bizony, mert ha monnyuk Dinho 32 éves koráik lesz toppon, Messi még mindíg csak 25 éves lesz.Zsolti írta:De,bizony Őrá gondoltamLG írta:Csak nem a "Messiásra"![]()

-
- Entrenador del Barça
Anonymous írta:
Remélem sikerült,hiszen kedvenc játékosom a kedvenc csapatomban(Rivaldo volt iyle,sajnos vele többen is kibasztak,főleg az népművészeti cserépedény vann gaal Evil or Very Mad )
FOREVER RONALDINHO FOREVER BARCA
Ronaldinho 17nek is nehéz a belépés...
HONNAN TUDTA HOGY ÉN VAGYOK??AZ TÉGED MIÉRT ÉDEKEL HOGY BELÉPEK-E VAGY NEM???NE IDEGESÍTS A HÜLYESÉGEIDDEL
FOREVER BARCA
Remélem sikerült,hiszen kedvenc játékosom a kedvenc csapatomban(Rivaldo volt iyle,sajnos vele többen is kibasztak,főleg az népművészeti cserépedény vann gaal Evil or Very Mad )
FOREVER RONALDINHO FOREVER BARCA
Ronaldinho 17nek is nehéz a belépés...
HONNAN TUDTA HOGY ÉN VAGYOK??AZ TÉGED MIÉRT ÉDEKEL HOGY BELÉPEK-E VAGY NEM???NE IDEGESÍTS A HÜLYESÉGEIDDEL

Csak nem a "Messiásra"

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Amugy már van is olyan zsugásunk,aki méltó utódja lehet egyszer...na kire gondolok?LG írta:No...azért nem kell nyugdíjas klubbot csinálni a Bárkábol. 35 évesen azért má nem lenne oan gyors, meg a cselei se sikerulnének mindig. Addigra ugyis lesz vmi fiatal zsugásunk arra a posztra.ha még 35 évesen is itt osztaná a jobbnál jobb labdákat...De ennyire azért ne mennyunk elore.
A lényeg most az legyen, h jol játszon, és a cselszki ellen meg hozza eddigi élete legjobb formáját
![]()

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Sztem Dinho 2-3 év múlva még jobb lex mikor már sok tapasztalata lex.Szal sztem ő 30 évesen is toppon lex.

No...azért nem kell nyugdíjas klubbot csinálni a Bárkábol. 35 évesen azért má nem lenne oan gyors, meg a cselei se sikerulnének mindig. Addigra ugyis lesz vmi fiatal zsugásunk arra a posztra.ha még 35 évesen is itt osztaná a jobbnál jobb labdákat...

Pedig akár ez is benne van a pakliban. DE kivásárolni gondolom ki lehet, meg a szerzodést is fellehet bontani.Enrique írta:Én sem bánnám ha megkötnék ezt a szerződést!
Csak nehogy a játéka bánja majd a biztos jövőjét...Bár ilyenre nem is gondolok..
ui: Ezért ne szidjon meg senki, csak elmélkedtem...